Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от G.Petkov »

Телескоп написа:...Пази се! Не хващай такива големи риби,че като нищо може да те"гътне"някой инфаркт!!! :lol: ...
:lol: :lol: :lol:

Ако тази девойка ме дръпне така, ще ме "гътне" със сигурност :lol: :lol: :lol: !
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Благодаря,Телескоп,ще гледам да не ми убягне и този :lol:Имат добра школа и колкото са по-нови филмите им,са толкова по-добри.Е,винаги е имало и има изключения,ма те са при всички и всичко за малкото посредственост,кич и пр.
Иначе,днес се размина без дъжд и по закона на Мърфи утре сигурно ще ме накваси яко :lol:Почистването на България по естествен начин се осра,поне тук,на местна почва.Във всички квартали /щото вече няма ОФ и местни бдителни партийни активисти/,в които живее 90% бедно население,нямаше никакво показно почистване.На почистване излязоха само около 1800 човечета,служители в областната и общинската администрации,в цялата регионална,районна и гранична полиции и в още няколко администрацийки,пряко зависими от поредните управляващи партийци на Б.Б.Б.По-ярко доказателство от това за прехода и неговото дъно просто няма.Аз пак служих на себе си -пих кафета,води и бири,разхождах се,купих си пет вида стръв и два вида захранка,селектирах си изкуствените примамки,като създадох един внушителен комплект за дълбоко и утре в 03.15 часа ще стартирам за ново,по-обстоятелствено разузнаване на яз.Тешел.Операцията си е в стил "командос" -по такава стръмнина трябва да се спусна до водата,че и после да я изкача обратно към пътя,че още от сега адреналина ми е на ниво "пи..а си м...ъ " :lol: Риба и да няма,гледката е страхотна,взел съм си и бинокъла да се наслаждавам на разни пълзящи и летящи твари.Дано да релаксирам добре,щото понеделника още отсега се очертава зловещо откъм неприятна работа в изобилие.Твърде е възможно утре вечер да не мога да дам своя принос в запълването на страниците тук,най-вероятно програмата ще бъде /дано се прибера благополучно!/:събличане в коридора с поднесените от съпругата още там МП и Айр.,,душ,изсушаване с вътрешно намокряне с още МП и Айр.и директен гюптюр в леглото .В понеделник вечерта,ако се прибера след поредната "конференция" в някаква степен на нормално съзнание,ще се включа със сигурност.Да живее парламата-с нея по-лесно вървим през прехода,тя ни прави бодри и силни! :drinkers:
Драги приятелю Г.Петков -не мога да свалям филми,на ДВД ми ги сваля и носи един приятел на служба в местното РИОСВ,но повечето от тези,за които си пишем тук,гледам в Yotube -там качват почти всичко,което излиза.Второ завършване -подготвям се за лягане,така,че с най-добри пожелания последен :drinkers:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:.....Ако тази девойка ме дръпне така, ще ме "гътне" със сигурност :lol: :lol: :lol: !
Уважаеми колега Петков, аз най-много за това се притеснявам и загрижен за здравето ти,защото знам,че си голям ценител на нежния пол,та да не вземеш случайно да се изкушиш!!! :lol: :lol: :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
lusienn

Мнение от lusienn »

Я па да се запиша,да не пукнете от скука.Е сега бех пак на преход,залеза не се получи,щото го скри един облак.Но установих че апарата приближава зума по 40 пъти.А е от сапунерките,представи си какво виждат репортерите с обективи по половин метър-каквото си поискат,само да имат чист въздух и видимост.Иначе бачках,не съм видял по центъра почистване,в парка си е чисто-за цялата площ 5-6 чувала видях струпани,и то с пластмасови шишета от бира.Сега гледам волейбола. :arrow:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

И аз да се включа, макар и късничко. Не видях никакво почистване в нашия регион - Хасковско, па може и да съм пропуснал нещо... Но подобно на колегата INCUBUS не участвах в чистенето, защо да го правя? т.е. да чистя лайната на другите. Лично никога не съм замърсил природата с нищо - всичко що консумирам по риболовните излети си го изхвърлям пред задната седалка в колата и после в града намирам някой контейнер да се оттърва от боклука - от как се помня така е било. (това е така по две причини - първата по маловажна е възпитанието, втората - че съм живял в западна европа и ща не ща малко или много съм придобил вече техните навици, а навика е голяма работа..)
Въобще не мисля, че Б-я може да се почисти за един ден..., т.е. може, ама на другия ден пак ще е същата свинщина и това ще е докато не си променим мисленето, манталитета и културата........, ама това ако стане някога, ще е тогава, когато ние уважаеми колеги вече няма да сме сред живите. Така, че ви съветвам да си ловите и да не обръщате много, много внимание на околността и да не се впечатлявате или травмирате от купищата боклук, в противен случай ще си скъсите ненужно живота. Че то ако в Б-я липсват купищата боклуци и "шетащите" мангали то това няма да си е нашата Б-я, а някоя друга държава.....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Ако всички мислеха , като теб сега щяхме да тънем в боклуци !

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=63020
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Vid написа:... Но подобно на колегата INCUBUS не участвах в чистенето, защо да го правя? т.е. да чистя лайната на другите. ...
И аз така - не чистих....за к'во, аджеба, плащам такса смет?! :roll:
Има си фирми за чистота, на тях хем им плащат, пък пак не чистят! :axe:

Ако другите ентусиасти вече са почистили цяла БГ и ги сърбят ръцете за още, моА да фърля някой чувалец с боклучец - та да си имат занимавка и за днес. :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Кире , предполагам че сам знаеш че определението "заседнал начин на живот" е просто интерпретация на "мързи ме та ме боли" и "мързелът не мори а мъчи" :wink: :lol: :lol: :lol: Няма начин човек да не направи "заседналият начин" на не заседнал такъв ако не го мързи . Това пушенето , пиенето и папането на холестероли , солени и пр. неща вредят пак само ако човек си го мързи в повече . Пуша средно по кутия и половина / две , като съм стигал и до три , на ден . Ям и пия каквото ми харесва при това в количества които на мен ми е кеф . Въпреки това в залата където от време на време отскачам с цел да разтоваря от стреса и натрупаните негативни емоции . Честичко ми се случва когато правя спаринг , основно в нашумелите последно време ММА варианти , с някой млад пич за който знам че не пуши , пие и живее "здравословно" , още на третата минута той да диша тежко и едвам да помръдва от умора а аз да съм си в кондиция . Това при положение че спарингите са изцяло на приятелски начала и са с цел разтоварване и при тях няма особено натоварване . Да ама айде оди обясни на пича че два пъти седмично в залата , "здравословният" начин на живот и младите години не са достатъчни за цяла седмица гъзето на столето , я пред компа , я некъде другаде . Общо взето съм достигнал до извода че "здравословният начин на живот" е измислен с цел да помогне на народа де яко го мързи , за съжаление по-голямата част от човечеството , да се закрепи по някакъв начин :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

Да бе да.Спаринг със 100 кила и отгоре,ако те фрасне изнервен с цел да си излее какво му се е струпало от стрес и нерви,па недай си боже и злоба-ще ти отнесе главата в нокаут :lol: Е кумеца ходи като тебе-да си излее нервите.Мерси не искам да съм му спаринг партньор-към 115 кила е бивш гребец :lol: И той пуши като тебе и кърка вечер ракия.За това повече разходка сред природата-може ходене и без тичене.Аз ходя всеки ден,щото правя 50 крачки и съм в гората :D

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

lusienn написа:...към 115 кила ...
Ааааааа , толко бех преди три - четири години когато спрех да пуша за около три месеца :lol: :lol: :lol: Не ми хареса и сега пак си пуша със задоволствие и съм има / нема двайсет кила надолу :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

Люсиен стрелата,беше за гъби в гората.Гледай къв бърз фитнес :D Изображение Изображение Изображение Сефтето за сезона първата печурка,по нагоре бех набързо и се прибрах щото се изпотих и захладне е и снимки от горе и заоблачаването с леден вятър,има и зум на южния парк с телевизионната кула :P Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Даже се изкъпах и чакам да ми звъннат за кафене.

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Днес, приличен риболов на уклей, бабушки и пр.
Прибрах дребното, всичко по-едро върнах обратно.
И аз като lusienn, вчера събрах малко челадинки, каито изпържиих с пресен лук, риба, агнешкото, което ми беше обещала жената, ракийка, бири и пр. и .... почти щях да достигна непостижимото "пълно щастие", ама не ми достигнаха две минути от английския шампионат :lol: !!!

Иначе, днес почистих прилежащата брегова ивица от яз.Панчарево, независимо, че никога не замърсявам, ама щото може би съм по-чувствителен ли, а ?

Щото съ-авторите заявиха, че не чистят по принципни съображения, и щото плащали данъци !!!
То и аз плащам, и при това съвсем не символични, ама чистя, че не мога да търпя свинщината на "българщината" :mrgreen: !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Гледахте ли по Дискавъри за Dynamo - Magician Impossible?
Изображение

Ех, ако го можехме и ние, какъв риболов щеше да настъпи! :D
Изображение

Ето и видеото :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=t5BkKEAyWZk

Днес няколко часа му гледах триковете и честно казано, направо се облещих :shock: - не успях да разбери нито едно нещо как е направено, а някои неща бяха направо невъзможни, освен ако не си джедай. :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

:D Е нали показах-при мен е чисто,на миналия риболов пак беше чисто-немам никакви притеснения :D А миналата година почистих колкото всички вас взети заедно,на Искъра-и го изгорех и загъсих огъня-да няма горски пожари :P

Риболовци.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Vid написа: Лично никога не съм замърсил природата с нищо - всичко що консумирам по риболовните излети си го изхвърлям пред задната седалка в колата и после в града намирам някой контейнер да се оттърва от боклука - от как се помня така е било. (това е така по две причини - първата по маловажна е възпитанието, втората - че съм живял в западна европа и ща не ща малко или много съм придобил вече техните навици, а навика е голяма работа..)
С.Върбанов написа:Ако всички мислеха , като теб сега щяхме да тънем в боклуци !
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=63020
Много си прост братче, ако не всички, а поне половината мислеха като мен, сега щяхме да бъдем Швейцария на балканите.
п.п. Моля, колегите да не обръщат внимание на този индивид. Злобата му към мен идва ето от тази тема: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0&start=60, където откровено го нарекох бракониер.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Заключено

Обратно към “Разни”