За шарани на Войсил

Модератори: bobopeli, sapuna

gabanka
новобранец
новобранец

За шарани на Войсил

Мнение от gabanka »

Здравейте колеги!В неделя реших да направя един излет за шарани.С огромни молби успях да навия майка ми да ме закара до село Войсил.(сега трябва да чистя къщата цяла седмица :) )Там се намира рибарник "Скалар" за тези които не знаят.Към 10часа бях на водоема.Имаше само един човек който не беше хванал нищо.Малко се отчаях,но реших да си пробвам късмета.За захранка използвах царевица от консерва със течен ароматизатор на ван ден енде("Big fish").Сега малко за такъма.Мек мач 3.90,фиксиран ваглер с групирано утежнение и един дропер над вирбела.Повод 0,14,кука камасан Б611 12 номер.Започнах риболова като стръвта ми само допираше дъното.Не измина и час когато задуха ураганен вятър и заваля порой.Влязохме в колата и чакахме цял час и половина(сви ми се сърцето).Най сетне спря да вали.Върнах се на мястото си и подхраних с 10 прашки царевица.Нагласих такъма да лежи с повода и първият дропер на дъното.Не минаха и 10 минути когато имах удар.Рибата ми взе около 20 метра,след което започна да се уморява.След около 8 минути изкарах първият шаран 3кг.(рибите са много борбени и са страшно красиви).След това сложих 2 царевици.След 10 минути последва удар и 60 метра от кордата ми заминаха.Язовирът е малък та рибата стигна до другия край :D . Последваха 30минути борба.Накрая успях да кепчосам рибата.7,200кг.Рекордна риба за мен.Беше около 4часа и решихме да си ходим.Много съм доволен от излета и сега чистенето си заслужава :D .
Изображение0117.jpg
Изображение0117.jpg (138.59 KiB) Преглеждано 4593 пъти
Изображение0120.jpg
Изображение0120.jpg (213.73 KiB) Преглеждано 4593 пъти
Изображение0119.jpg
Изображение0119.jpg (204.02 KiB) Преглеждано 4593 пъти
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Re: За шарани на Войсил

Мнение от topsoft »

Екстра си се представил, ама вместо да се пазариш с майка ти, пробвай да я запалиш по риболова, та тя да ти се моли после да ходите :)
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
gabanka
новобранец
новобранец

Мнение от gabanka »

Добра идея колега!Ще се пробва :D .
marin.nikolov62
новобранец
новобранец

Мнение от marin.nikolov62 »

добре си се представил почистването си струва за такъв шаран и аз бих чистил
Аватар
SammY
фен клуб-скобар

Мнение от SammY »

Много красиви риби си арестувал :D Браво !
Изображение
ivann
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivann »

Поздравления за рибите!
Аватар
deqn@
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от deqn@ »

Браво колега
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

:smt023
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Хубави шарани-поздрави, но с този бетон около водата и тези кръчмарски маси това определено не е моето място, па ако ще и акули и мерлини да излизат.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Суперрр..... :D
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

antivik написа:Хубави шарани-поздрави, но с този бетон около водата и тези кръчмарски маси това определено не е моето място, па ако ще и акули и мерлини да излизат.
:lol: :lol: :lol: като шадраван :lol: :lol: :lol: то и аз ловя на подобно място

Иначе евала за рибите колега
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
mrenku
новобранец
новобранец

Мнение от mrenku »

[quote="gabanka"]Здравейте колеги!В неделя реших да направя един излет за шарани.С огромни молби успях да навия майка ми да ме закара до село Войсил.(сега трябва да чистя къщата цяла седмица :) )Там се намира рибарник "Скалар" за тези които не знаят.Към 10часа бях на водоема.Имаше само един човек който не беше хванал нищо.Малко се отчаях,но реших да си пробвам късмета.За захранка използвах царевица от консерва със течен ароматизатор на ван ден енде("Big fish").Сега малко за такъма.Мек мач 3.90,фиксиран ваглер с групирано утежнение и един дропер над вирбела.Повод 0,14,кука камасан Б611 12 номер.Започнах риболова като стръвта ми само допираше дъното.Не измина и час когато задуха ураганен вятър и заваля порой.Влязохме в колата и чакахме цял час и половина(сви ми се сърцето).Най сетне спря да вали.Върнах се на мястото си и подхраних с 10 прашки царевица.Нагласих такъма да лежи с повода и първият дропер на дъното.Не минаха и 10 минути когато имах удар.Рибата ми взе около 20 метра,след което започна да се уморява.След около 8 минути изкарах първият шаран 3кг.(рибите са много борбени и са страшно красиви).След това сложих 2 царевици.След 10 минути последва удар и 60 метра от кордата ми заминаха.Язовирът е малък та рибата стигна до другия край :D . Последваха 30минути борба.Накрая успях да кепчосам рибата.7,200кг.Рекордна риба за мен.Беше около 4часа и решихме да си ходим.Много съм доволен от излета и сега чистенето си заслужава :D .

Таксата входа де още ли е 10лв.в дясно и 8лв.вляво/там където няма чадъри и маси/ :?:
Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат
ercani
новобранец
новобранец

Мнение от ercani »

колега какъв е регламента на този водоем,че не съм ходил там...благодаря предварително
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”