Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НСреща 22-23.09 яз. Жребчево: Избор на място и записване
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Кърца ако ти се пътува на 9 или10 аз съм сам има голяма палатка и всичко,стига да ти се седи толкова време, а и който желае от София да пише на ЛС.Кърцата написа:Мамка му.... исках 13 , носи ми късмет. ама ме е страх некой да не ме превари. Та аз съм тринадесети, оставям свободна 12-тата позиция![]()
само да има още един от софия с когото да се довлека
-
- научил се да хвърля
-
- кандидат преподавател
Споко, не съм преритал. Пък и знам, че си печен и няма да забравишIvak написа:ЕЕЕ ще вземем да се видим с тебе най-накрая![]()
![]()
![]()
П.С. не съм забравил за силиконките , но нямам никакво време за обикаляне, пръ първа възможност ще ти ги набавя

Някой гледал ли е прогнозата за времето за 22-ри и 23-ти

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- кандидат преподавател
-
- разбира нещата
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз съм на линия но не както писах преди за десет дни, че тъста трябва на 25 да му изнасяме 40. А току що се върнах от Искъра за което ще пусна тема в неуспешни. Ще отида на 19 - 20 до 24. Не съм ходил никога там така че ще гледам да се свържа с колеги които ще тръгват на тази дата да пътуваме заедно.
и задължително равно място за масата.... За сега 80% съм сигурен остава да отложа още един ангажименти и ако всичко върви по план 21.09.2007 след работа тръгвам от ДупницаIvak написа:Поборников явно ти ще избираш място, мился че ще е добре да става за плувка че да се позабавляваме с въдиците между ракиите.![]()