Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Пак прекаляваш с изказванията си ! Поне се научи ,че когато не правиш нищо , че няма смисъл да го казваш публично и да упрекваш другите ,че го правят ! Бракониер може да наричаш себе си не мен ! И земи отиди за риба стига стоя пред тоя монитор ! Половината , ако бездействали сме щели да сме Швейцария
смешен си ! Ако те мразех щях да ти напиша доста неприятни неща !

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Сетих се как местните в едно торлашко село наричат инкасаторите -GODzillata написа:Гледахте ли по Дискавъри за Dynamo...
- Оня къде оди по тока и оня къде оди по водата!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
stich написа:Сетих се как местните в едно торлашко село наричат инкасаторите -GODzillata написа:Гледахте ли по Дискавъри за Dynamo...
- Оня къде оди по тока и оня къде оди по водата!
Васе, ти гледа ли го?

...абе що никой друг не се включва за Динамото?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Ето бре,мараба здрасти.Тука е 11 градуса-сега обядвам 

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Гледах го Кире.Ненормална работа.Ако не е нагласено значи е много добър и има наистина невероятна дарба!GODzillata написа:Васе, ти гледа ли го?...абе що никой друг не се включва за Динамото?

Кире,това е само за Стивън Спилбърг-"Совата не е това,което е !!!"GODzillata написа:.......................................................................
...абе що никой друг не се включва за Динамото?

п.п.
Свръхестественно дело, което трябва да се отдава непосредственно на Бога.
Чудото в този смисъл, трябва да се различава от чудесата, които някои правят с измама, чрез тайни науки, или по такива естествени закони, които светът не познава.......
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Добър вечер.Прибрах се.Минах през кафето-пих кафе с моя приятел,къде отговаря за София-демек риболовния.Вика нема нищо интересно,по гьоловете е пусто-никакви хора.Е ако има нещо да казвате-ето ефира е ваш 

Риболовци.
- G.Petkov
Само заради GODzillata изгледах клипа на Динамото-то!
Възможно е да е новия Хари Худини и дано е така !
А като доайен в темата на Камъка, който зачезна за малко
, бих искал да напомня на част от новите участници, че тази тема е единствената:
- Хедонистична !!!
Ако имат да споделят нещо хубаво, което им се е случило, нещо свързано с доставяне на удоволствие за тях, а също и за тези с които го споделят - ще ги четем с удоволствие.
В противен случай, в сайта е има стотици теми в които могат да си мерят рибите, такъмите, уменията, пи...те и прочие актуални теми.
Тук аз участвам да се забавлявам, а не да натрапвам проблеми, спорове, лични дрязги и / не искам даже да ги изброявам/!!!
Та тук пишем за това, което ни доставя удоволствие!
За останалото - търсете други теми в този форум
!
Наслука
!
Възможно е да е новия Хари Худини и дано е така !
А като доайен в темата на Камъка, който зачезна за малко

- Хедонистична !!!
Ако имат да споделят нещо хубаво, което им се е случило, нещо свързано с доставяне на удоволствие за тях, а също и за тези с които го споделят - ще ги четем с удоволствие.
В противен случай, в сайта е има стотици теми в които могат да си мерят рибите, такъмите, уменията, пи...те и прочие актуални теми.
Тук аз участвам да се забавлявам, а не да натрапвам проблеми, спорове, лични дрязги и / не искам даже да ги изброявам/!!!
Та тук пишем за това, което ни доставя удоволствие!
За останалото - търсете други теми в този форум

Наслука

Е сега Камъка като го няма,или част от хората чатят тайно,какво да се пише.Това ми се е случило днес това пиша.Видях се с човек-запален риболовец,при това по млад от мен-здрав физически и психически,сега работи риболовен,което за мен е плюс-ще имам повече информация,отколкото получавам тук та обсъдихме и някой съвместен излет,когато е почивка
Иначе това е тема свободна,щото автора избяга и предаде щафетата на такива като мене.Я виж гоня 2000 мнения у форума за 4 години,и не съм пуснал една обява за лична облага,или от името на приятел.Можеби за Кльонковете да се хванете,ама там и без това няма никой 

Риболовци.
- G.Petkov
Люси,
Ти си старо куче тук, бре
!!!
За къде без теб !!!
И си прав, че темата е свободна, ама си е за наш кеф
! А не за разправии!
Я сподели "тайната" за салатата от челадинки и печурки !
А за другото - прочети малко по-нагоре
!
За там става дума!
Ти си старо куче тук, бре

За къде без теб !!!
И си прав, че темата е свободна, ама си е за наш кеф

Я сподели "тайната" за салатата от челадинки и печурки !
А за другото - прочети малко по-нагоре

За там става дума!
Гледай сега,тука всички са стари-ама са маскирани на нови
И затова ги е срам да пишат.Иначе за гъбките.Набрах ги горе долу от три,аз им казвам пасианчета-горички.Измих ги много добре,защото са от парка,а там пръсдкат за кърлежи и буболечки.Сипах половин пакет масло в тефлонов тиган-сложих да се запържи пресния лук,сипах нарязаните 300 гр. челадинки. 3 печурки и 5 минути бърках.Това не е салата.

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
Ха добър ви вечер-не касае само "електриковия Върбанов",някак си неадекватен анонс в темата за прехода и службата и на себе си
Ходих,не улових,уморих се-по-нататък всичко се случи според предсказанието ми.Там е един адски изравнител с абсолютно стръмни обрасли брегове,тук-таме със сипеи и скали,стремглаво променящо се ниво на водата и съответно никакво кълване .Едвам си отшофирах обратно автото,взех си банята,пих две от моите двойствености и в 09.00 бях вече " back in black"
Понеделникът се оказа наистина гаден като работен ден,за щастие "конференцията"приключи хармонично и в нормални мезетлъчни и пивки параметри и сега си допивам в къщи и съобщавам : "Жив съм!В мен крещи нероден светът!..Мъртъв ще съм,ако не крещя от"...мускулна треска
Сори,изопачих оригинала на ...дали беше Далчев,дали Цанев,на,ако помня вече,там финалната фраза на стиха беше "болка",а при мен си е мускулна треска от това рисковано разузнаване дали онва място става въобще за риболов.Не става,така,че по-скоро съм притеснен за съвсем други работи,в това число и за Гърция-ба си как осраха положението,ми те шъ станат по-зле и от албанците
И най ме е яд,че повече години и по-успешно от нашите тъпунгери са крали пари от еврофондовете. Ама...ще си говорим тук за най-положителни неща,щото правилно G.P.ни върна в пътя,че темата е "хедонистична".В полза на туризма -тук гъби все още няма,хладно е,пак валя дъжд,май цялата седмица ще е нестабилно пролетно тревожно време.Положителното е,че по улиците на града няма прах ,купих си цяла серия плувки тип "морков" и "игла"с товароносимост 2 и 3 грама за попълване на кутиите с "язовирна"готовност за линиите за директните ми телескопи.Много клюки,малко секс,седмицата продължава,дано ни донесе по-хубави новини и надежди 

Е тихо се сипе дъжда и така както се носят новините ще е до петък.Изпратих току що кола в гърция,ще докладват без фото-не обичат да снимат.Та утре ще почивам и немам планове,освен за гъби в тоя дъжд.

Риболовци.
G.Petkov написа:....А като доайен в темата на Камъка, който зачезна за малко, бих искал да напомня на част от новите участници, че тази тема е единствената:
- Хедонистична !!!
Ако имат да споделят нещо хубаво, което им се е случило, нещо свързано с доставяне на удоволствие за тях, а също и за тези с които го споделят - ще ги четем с удоволствие. ......

Колега Петков,май ще трябва да напомняме за какво иде реч!!!

Последно промяна от Ачо ♣ на Вто Май 15, 2012 8:58 am, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Не е само Хедонизъм ,има и известни наченки на Епикурейство.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.