Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Хасидере 31.08.07 - 01.09.07
- Ivkou
- вече хвърля и на тежко
Хасидере 31.08.07 - 01.09.07
Отново аз , отново същия язовир , отново същите хора
Тръгнахме към 18:00 към язовира и вече към 19:30 бяхме там ... Ето ме и мен на 19-та пирамида

Времето беше облачно до към 17:00 , ама към 18:00 преди да тръгниме облаците се изчистиха и тръгнахме
С надежда да има "кълвеж" започнахме да си слагаме фосфор

Хвърлихме захранка , и започнахме да чакаме ... Първия удар беше към 23:30 часа , ама ... "Юфа"
Втория удар беше към 01:30 ... както си седим и си правим мухабет (отчаяни) гледам аз едната плувка тръгна на някаде и викам "Засичай кво я гледаш" и резултата беше този ...

От там нататака аз изкарах 1 по-малка каракуда и 1 червеноперка до към 02:00 ... След тва пълно затишие ...
И като стана 04:00 там някъде , кат почнаха едни грамотевици , едни светкавици ... започнахме да събираме багажа и го сложихме на 1 скамейка и отгоре 1 голям найлон
и преди да зажали почна "кълвежа" , тъкмо извадих каракуда и кат започна 1 дъжд ... На бегом под навеса на вилата ... Полегнахме там до към 5:30 ... Оттихна дъжда и отидохме пак да хващаме ... Изкарахме още няколко каракуди до към 10:00 и започнахме да се събираме ...
Ето язовира сутринта рано ...

Тва е улова (пак снимките са повече от рибата)

Тва е най-голямата каракуда ...

Язовира от стената ...

Излета не е толкова успешен , но все пак ... Фън да става
На връщане кат бяхме на стената слушам аз нащо доло шуми (вода)
Слизам и гледам аз тръбата пусната ... затегнах я и към къщи ...
В събота май пак сме там
, ама този път мислим да хвърлим и по 2-3 дънни за шаран на кюспе
Щото на бащата 1 приятел е изпуснал някфи животно ... останал е без кука ...
П.П. Много е важно да си купувате кукички "злобарки"

Тръгнахме към 18:00 към язовира и вече към 19:30 бяхме там ... Ето ме и мен на 19-та пирамида

Времето беше облачно до към 17:00 , ама към 18:00 преди да тръгниме облаците се изчистиха и тръгнахме

С надежда да има "кълвеж" започнахме да си слагаме фосфор
Хвърлихме захранка , и започнахме да чакаме ... Първия удар беше към 23:30 часа , ама ... "Юфа"

Втория удар беше към 01:30 ... както си седим и си правим мухабет (отчаяни) гледам аз едната плувка тръгна на някаде и викам "Засичай кво я гледаш" и резултата беше този ...
От там нататака аз изкарах 1 по-малка каракуда и 1 червеноперка до към 02:00 ... След тва пълно затишие ...

И като стана 04:00 там някъде , кат почнаха едни грамотевици , едни светкавици ... започнахме да събираме багажа и го сложихме на 1 скамейка и отгоре 1 голям найлон

Ето язовира сутринта рано ...
Тва е улова (пак снимките са повече от рибата)

Тва е най-голямата каракуда ...
Язовира от стената ...
Излета не е толкова успешен , но все пак ... Фън да става

На връщане кат бяхме на стената слушам аз нащо доло шуми (вода)
Слизам и гледам аз тръбата пусната ... затегнах я и към къщи ...
В събота май пак сме там

П.П. Много е важно да си купувате кукички "злобарки"

It's all about the game and how you play it !!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Определено красив язовир!!!
Както сте писали, важното е фън да става
Кофти време сте улучили наистина, но ви желая третия ви излет там да е най-успешния! А ние тука чакаме следващия ви репортаж, че малко остана до даксалото май 
Както сте писали, важното е фън да става

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
- riboxva6tacha
- ще става разбирач