Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Ще видимkutinchev написа:То там риба остана ли?

Итази година умната с шараните Владко че вече няма от къде да вземаме шаранчета за зарибяване(ще следя зорко за опазването на малкото останали шаранета 

как да няма умряла риба на Текето,те не спряха даго цедят с мрежите,а КООРС ги пазят

Как сте ги спипали само. Ама жалко е, че тези актове не оправят работата.Никой не ги плаща.
Още по жалко е, че една част тук от пишещите в тази тема ,когато им се отдаде възможност си бракониерстват.
Above us only sky
Глупостите ви не спират,мъртвата риба на Текето е от отровата с която пръскат самолетите житото и част от отровата попада във водата затова е мъртвата риба,но от къде да знаете вие великите хакери като стоите само пред комповете и щракате, иначе е много лесно да се приказва за това ТЕКЕ,НЯКОЙ НАПРАВИЛ ЛИ Е НЕЩО ЗА ЕДИНСТВЕННИЯТ ЯЗОВИР ОКОЛО РУСЕ.4opar4o написа:как да няма умряла риба на Текето,те не спряха даго цедят с мрежите,а КООРС ги пазят
Живи и здрави да сте като донесете по една рибка на Текето тогава може да имате някакви претенций.Недейте да мачкате само клавиатурите Владо знае за какво говоря.
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз съм се опитал да направя доста (подробности за ИАРА, Горско и Полиция няма да пиша точно тук), но се удря на камък и няма мотивация поради общинското стопанисване. Аз на Текето не ходя освен зимата на лед, но детските спомени са живи. Като обичате Текето, красив и чист язовир, подходящ за всякакъв вид риболов, дори и мухарски
, защо не се обедините не само за кръчма и не направите една среща при кмета на Русе, който го стопанисва чрез "Общински имоти". Шефа на "Общински имоти" е нов и достатъчно свестен, новият ни кмет е риболовец шаранджия, два клуба - спинингов и мухарски ще подкрепят също тази идея - убеден съм, че шибаното статукво Текето-Корс може да бъде променено и то много лесно 
Поздрави!
П.П. Те актовете може да не си платят веднага, но когато се опитат да продадат нещо - било нива, къща, кола ... всичко си излиза
Пък и не това е важното - важното е всички да знаят, че ситуацията по тази река никога вече няма да бъде като преди !

Поздрави!
П.П. Те актовете може да не си платят веднага, но когато се опитат да продадат нещо - било нива, къща, кола ... всичко си излиза

Браво и поздравления за акцията!
А това, което казва lfc_boy чак не ми се иска да го повярвам!!!
А това, което казва lfc_boy чак не ми се иска да го повярвам!!!
Още по жалко е, че една част тук от пишещите в тази тема ,когато им се отдаде възможност си бракониерстват.
Пич, бях на един язовир преди година-две. При мен идва един мъж, понеже ме вижда че съм опънал шаранския катун. Започваме да си говорим и по едно време той ми обяснява, че пазачите на Текето му били приятели и че ходел с тях да пускат мрежи, а после си делели рибата.svetlens написа:Глупостите ви не спират,мъртвата риба на Текето е от отровата с която пръскат самолетите житото и част от отровата попада във водата затова е мъртвата риба,но от къде да знаете вие великите хакери като стоите само пред комповете и щракате, иначе е много лесно да се приказва за това ТЕКЕ,НЯКОЙ НАПРАВИЛ ЛИ Е НЕЩО ЗА ЕДИНСТВЕННИЯТ ЯЗОВИР ОКОЛО РУСЕ.4opar4o написа:как да няма умряла риба на Текето,те не спряха даго цедят с мрежите,а КООРС ги пазят
Живи и здрави да сте като донесете по една рибка на Текето тогава може да имате някакви претенций.Недейте да мачкате само клавиатурите Владо знае за какво говоря.
Без коментар.
Колкото до зарибяване на Текето, преди време бях говорил със Сунай да направим кампания за събиране на пари, но той ме обезкуражи като ми каза, че в миналото е имало подобно нещо и за 2 години бил събрал не помня точно, но бяха някакви смешни пари.

Има ли желание става не е казано че трябва да се съберат пари от всякъде на Текето всички си мислят че проблема са мрежарите(тях ги няма отдавнаили поне са намалели драстично)проблема е в самите нас,всеки влачеше пълни чували с риба преди няколко години АМИ ТЯ СВЪРШИ ДА НЕ Е МАНДРА ТОВА ТЕКЕ.kasabinho написа:Пич, бях на един язовир преди година-две. При мен идва един мъж, понеже ме вижда че съм опънал шаранския катун. Започваме да си говорим и по едно време той ми обяснява, че пазачите на Текето му били приятели и че ходел с тях да пускат мрежи, а после си делели рибата.svetlens написа:Глупостите ви не спират,мъртвата риба на Текето е от отровата с която пръскат самолетите житото и част от отровата попада във водата затова е мъртвата риба,но от къде да знаете вие великите хакери като стоите само пред комповете и щракате, иначе е много лесно да се приказва за това ТЕКЕ,НЯКОЙ НАПРАВИЛ ЛИ Е НЕЩО ЗА ЕДИНСТВЕННИЯТ ЯЗОВИР ОКОЛО РУСЕ.4opar4o написа:как да няма умряла риба на Текето,те не спряха даго цедят с мрежите,а КООРС ги пазят
Без коментар.
Колкото до зарибяване на Текето, преди време бях говорил със Сунай да направим кампания за събиране на пари, но той ме обезкуражи като ми каза, че в миналото е имало подобно нещо и за 2 години бил събрал не помня точно, но бяха някакви смешни пари.
-
- вече хвърля и на тежко
Кво няма да свърши, вадите големи шарани и ги носите по други язовири.Е тя рибата как да се размножи.
- kaminero65
- научил се да хвърля
Не "носите" колега,а продавате е точната дума.А относно зарибяването - това вече го проиграхме преди 2 години.Пуснахме 2500 - 2600 бр. шаранчета от които никой не знае колко оцеляха от "стопанския риболов".Пускахме и морунаж,платика,бабушка.Пък примера със събирането на пари е друга бира.Как на Щръклево се намери някой да зариби с шаранчета без да бие тъпана по рибарските магазини?
Team Milo - feel the difference
В това е проблема че все трябва да се бие тъпана, всички искат гласност и ние миналата година носихме шаранчета но никой не разбра и доста от тях отселяха ,не е мажно кой колко е зарибил а важното е да се пази малкото което е останало не да търсим вината в един или друг.kaminero65 написа:Не "носите" колега,а продавате е точната дума.А относно зарибяването - това вече го проиграхме преди 2 години.Пуснахме 2500 - 2600 бр. шаранчета от които никой не знае колко оцеляха от "стопанския риболов".Пускахме и морунаж,платика,бабушка.Пък примера със събирането на пари е друга бира.Как на Щръклево се намери някой да зариби с шаранчета без да бие тъпана по рибарските магазини?
Както си го направим ние тъка ще си го гледаме а що се отнася за продаването на шарани не слагайте всички под общ знаменател ГРОЗНО Е.
-
- новобранец
абе,аз незнам, пьк и не сьм виждал,някои да хване и да пусне обратно риба от текето,4е и някои от вас дето правите нощувки, си позволявате да тьрмьчите,така 4е не се престараваите в приказки за зарибяване,позьори пьлни сте,с малки изключения ........така че............
-
- новобранец
нов рибарник за спортен риболов с трофейни риби и есетри в област Русе , общ.Ветово - www.zlatensharan.com
- kaminero65
- научил се да хвърля
Не златен шаран,а златен балъкkolpachova написа:нов рибарник за спортен риболов с трофейни риби и есетри в област Русе , общ.Ветово - http://www.zlatensharan.com

Team Milo - feel the difference