Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: около Бургас ????
Знам че в Грудово (Средец ) сега не знам защо ???? казват на таранката чорт -не знаех историята - мерси за отговора колега
Това че (цитирам ) каракуда там е чорт/смеска между шаран и каракуда / е ....... 

Колеги може да го има като тема но бихте ли ми обяснили то4но къде се намира зарибения язовир в карнобат 4е не го знам и какви са цените там мерси предварително
- Go4ev
- новобранец
Колега близо сте до истината с разказа за Чорт-а, но не е съвсем точно! Прав сте за руския художник който бил рибар и отива един ден на канала в Дебелд и там вади 5 6 Каракуди. Прибира ги в хладилника и след 3-4 часа решава да ги изчисти. Когато отваря и вижда, че рибите мърдат и дишат още той ги нарича Чортове - дяволи! От там идва и името по нашия край и това е историята която се носи из СРЕДЕЦ! Ако имам грешка някой Грудовец да ме поправи, но аз това съм чувал от по старите рибари, а именно НЕ безизвестният Кольо Кичука!
Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
-
- вече хвърля и на тежко
откаде си?Aress написа:Колеги може да го има като тема но бихте ли ми обяснили то4но къде се намира зарибения язовир в карнобат 4е не го знам и какви са цените там мерси предварително
ако идваш от бургас по магистралата хващаш първиа разклон за кт.като влезеш в града мисля че се пада втора пресечка наляво там ще видиш едно сухо бетонено езеро като савиеш наляво след 10м завиваш надясно и като минеш 50м по баирчето в ляво има отклонение не е асвалт мисля тоам е ако се объркаш питай за зоологическата градина до нея е
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Гочев по принцип и аз съм от Грудово и тази история я знам от доста по-голям рибар от Кичука, но няма смисъл да спорим за глупости....Въпросът е , че чорт идва от дявол. И се пише ДебелТ
) и със здраве и да минава вече забраната, че не се издържа с тези язовири.....

Някой случайно да знае -валя ли много в района на Ясна поляна и дали пътя позволява достигането до водоема ?
-
- научил се да хвърля
от към паничарево от който и път да хванеш имаш най малко 3-4 км горски път а на места и повече....achkata81 написа:Някой случайно да знае -валя ли много в района на Ясна поляна и дали пътя позволява достигането до водоема ?
от към село ясна поляна до някъде е камък и после пак горски път

освен ако не си с БТР-а ти желая успех

И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Мерси,след като не съм с БТР явно откриването няма да е тамhunte написа:от към паничарево от който и път да хванеш имаш най малко 3-4 км горски път а на места и повече....achkata81 написа:Някой случайно да знае -валя ли много в района на Ясна поляна и дали пътя позволява достигането до водоема ?
от към село ясна поляна до някъде е камък и после пак горски път
освен ако не си с БТР-а ти желая успехи пазете природата чиста

-
- научил се да хвърля
и аз за там се гласях колега, но от 4-5 дена задължително вали край бургас, пък имаше и един период който не спря ден и половина .... просто работата е много зле... ама нищо той и без това е малко по високо язовира така че рибите може още да си вършат работата
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Aress написа:Колеги може да го има като тема но бихте ли ми обяснили то4но къде се намира зарибения язовир в карнобат 4е не го знам и какви са цените там мерси предварително
Аз съм от Карнобат,но не те съветвам да ходиш на този язовир.Много е скъп.
Не знам от къде си,но в с.Суходол има прекрасен водоем с хубави риби и е евтино.
такса 2лв. на пръчка
шаран и амур - 3лв
таранка(много едра до 1,5кг.) и червенопера - 1лв
сом и щука - 5лв.
толостолоб
Надявам се да съм ти помогнал.
- Go4ev
- новобранец
Здравейте колеги! Поради факта, че утре вечер ще съм извън София и няма да има от каде да пиша ви пожелавам успешно откриване на сезон 2012/2013 и много успехи през целия този сезон! НАСЛУКА
Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
И си носете(купете)билети.Днеска се разходих до дигата че си изгубихме пинчера и един пич от ИАРА разбута панаира .Единея чичка имаше стабилни чортове.Става дума за помпената в М.Рудник.И ако видите тая гад да се разхожда безстопанствена звънете на 0886613261.Сори за оффа и благодаря предварително.
- Прикачени файлове
-
- Изображение0192.jpg (251.46 KiB) Преглеждано 778 пъти
-
- новобранец
Днес ходих на Раков дол.За първи път лових с воблери.Резултата ми беше 3 кефала за около 3 часа обикаляне из шубраците
-
- сериозен играч
До колкото знам управлението на ИАРА от София са го изместили в Бургас.И ще има по засилени проверки,затова си презаверете риболовните билети. 

И къде е това село суходол 4е не го знам и да ми каже6 през делни4ни дни разрешават ли да се лови.А а на карнобатския до зологи4еската разре6ават ли през седмицата да се лови мерсиМ.Митев75 написа:Aress написа:Колеги може да го има като тема но бихте ли ми обяснили то4но къде се намира зарибения язовир в карнобат 4е не го знам и какви са цените там мерси предварително
Аз съм от Карнобат,но не те съветвам да ходиш на този язовир.Много е скъп.
Не знам от къде си,но в с.Суходол има прекрасен водоем с хубави риби и е евтино.
такса 2лв. на пръчка
шаран и амур - 3лв
таранка(много едра до 1,5кг.) и червенопера - 1лв
сом и щука - 5лв.
толостолоб
Надявам се да съм ти помогнал.