Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Определено не.Освен ако не си с хеликоптерlidoo написа: Kак е пътя колега? Става ли при дъжд?

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Здравейте,Колеги ! За Г.Колево все същият малоумник/сега е с шише лимонада 2 л./ го държи.Никаква грижа за язовира..,боклуци навсякъде,кърлежи също,а и много циганета бракониери и си пазете багажа
.С много подготовка и усилие хванахме 4 дивака,който дърпаха като акули.
За Блъсково/големият/ е ЗАБРАНЕН ! Строяха някой друг навес и незнаели дали ще го отварят понеже го зарибили .По моя преценка ще го пуснат на 99%,след забраната.Обстановката е добра,пътят идеален,но ако завали има един баир на отиване ,които може да се окаже проблем/както казах на отиване/.
Комарево-смяна на собственика,пълна обърквация-строго ЗАБРАНЕН ! Иначе язовира е супер!
Дано съм бил полезен ! НАСЛУКА !!!

За Блъсково/големият/ е ЗАБРАНЕН ! Строяха някой друг навес и незнаели дали ще го отварят понеже го зарибили .По моя преценка ще го пуснат на 99%,след забраната.Обстановката е добра,пътят идеален,но ако завали има един баир на отиване ,които може да се окаже проблем/както казах на отиване/.
Комарево-смяна на собственика,пълна обърквация-строго ЗАБРАНЕН ! Иначе язовира е супер!
Дано съм бил полезен ! НАСЛУКА !!!
- kolintodorov
- новобранец
За таранката и Ходжите си много прав, но погледни го от добрата страна, последните като запеят в 5без10 си винаги буден и готов за презареждане на въдицитеjibira написа:Преди 3 седмици бях там за 2 вечери с познати. Бяхме заметнали 11-12 дънни на суха и дипната царевица, топчета, торен червей, рибка, но нито удър. Иначе таранката е много активна, както и ходжите от околните селаkolintodorov написа:Незнам дали е по темата, но въпреки това ще пиша, има един язовир - Ябълчево на около 110км от Варна........Таксата е по-висока (от миналата година), за сметка на таранката която е без пари. Интересното бе, че имаше и други колеги от Варна. Те стояха една вечер и бяха доста по-добре подготвени от нас, а и оборудвани !!! Както ние така и те се капотираха откъм шаран или амур(като последния е май само на приказки)..Иначе шаран видяхме, и то когато пазача продаваше на някакви дошли само да си го купят. Според мен риба може и да има, но само в папурите, а там, там е недостъпно и не се разрешава за риболов!

[/quote]
За таранката и Ходжите си много прав, но погледни го от добрата страна, последните като запеят в 5без10 си винаги буден и готов за презареждане на въдиците
[/quote]
За таз работа има часовници
,а иначе моя скромен опит от там е ,че ме смля дребната каракуда/по-малки от шамар/,която се бе озверила до толкова,че вземаше на суха царевица,гьола не ме накефи като цяло........
За таранката и Ходжите си много прав, но погледни го от добрата страна, последните като запеят в 5без10 си винаги буден и готов за презареждане на въдиците

За таз работа има часовници

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Там (Ябълчево) съм хващал таранка на топче и на рибка. Мисля, че няма "стръв" на която да не се улови 

Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- bad_santa
- научил се да хвърля
Днес на Калиманци слабо
около 40 каракуди с размер на цигарена кутия и едно шаранче към кило от колегата, докато бях там не видях никой да вади нещо по различно от каракуда, явно не сме уцелили деня
Наслука колеги

Наслука колеги

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
-
- новобранец
Здравейте,Колеги ! За Г.Колево все същият малоумник/сега е с шише лимонада 2 л./ го държи.Никаква грижа за язовира..,боклуци навсякъде,кърлежи също,а и много циганета бракониери и си пазете багажа
.С много подготовка и усилие хванахме 4 дивака,който дърпаха като акули.
Каква е таксата и има ли условия за плувка.Благодаря предварително.

Каква е таксата и има ли условия за плувка.Благодаря предварително.
Здравейте колеги,
Някой да има информация за язовира на с.Оброчище?
Такса,Риба,Стръв, Път?
Благодаря предварително.
Някой да има информация за язовира на с.Оброчище?
Такса,Риба,Стръв, Път?
Благодаря предварително.
Г.Колево -15 лв. ако пренощувате и рибата/шаран,амур/ се заплаща по 4.50,през деня 10 лв.
-
- новобранец
имали толупи и какви мирни да очакваме шарко в папурчето ли е
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
За Оброчище - минах оттам преди месец, 10лв за един ден ми казаха и до 3 шарана можеш да вземеш, тогава още не излизаше нищо, нямаше никой да лови, но определено ми допадна какви навесчета са направили, незнам дали е зарибяван. Айде някой, ако отиде, да даде повече информация!
Здравейте,искам да попитам как варвят нещата на язовир Тутраканци (който се намира над селото) .. такса,риба,стръв ? Ако някой има и информация за Левски да каже,че чух,че е затворен !!! мерси предварително !
Nikolay ( Dobrich ) написа:За Оброчище - минах оттам преди месец, 10лв за един ден ми казаха и до 3 шарана можеш да вземеш, тогава още не излизаше нищо, нямаше никой да лови, но определено ми допадна какви навесчета са направили, незнам дали е зарибяван. Айде някой, ако отиде, да даде повече информация!
Благодаря за инфото.
Тези дни ще го посетя и ще пиша.
- kolintodorov
- новобранец
Колеги, никой ли не е ходил тая година на Белоградец? Драснете някой ред прясно инфо.