Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Шаранчета и каракуди
- CrossFire
- разбира нещата
Шаранчета и каракуди
Ден-събота.Хладно и приятно.След уговорка да ме заведът на забранен водоем край Асеновград в 7:00 потеглихме.
В 8:30 започна хранене,чакане,хранене,чакане и в 12 беше първия удар-шаранче към кило.До 16:30 рибата беше активна.Взимаше на бял+изкуствен вердевас,а за царевица не и се мислеше.Към 18:30 небето стана едно черноооо и започнахме да пребираме багажа.

Шаранчетата и по-малките каракуди си плуват по живо по здраво,а по-едрите каракудки у тигано.
В 8:30 започна хранене,чакане,хранене,чакане и в 12 беше първия удар-шаранче към кило.До 16:30 рибата беше активна.Взимаше на бял+изкуствен вердевас,а за царевица не и се мислеше.Към 18:30 небето стана едно черноооо и започнахме да пребираме багажа.

Шаранчетата и по-малките каракуди си плуват по живо по здраво,а по-едрите каракудки у тигано.

Последно промяна от CrossFire на Съб Апр 04, 2009 12:15 am, променено общо 1 път.

-
- ще става разбирач
-
- разбира нещата
-
- ще става разбирач
-
- новобранец
Re: Шаранчета и каракуди
браво колега,страхотен улов
щте споделиш ли с нас ,кои е този чудесен язовир?
и повече такива успешни излети

щте споделиш ли с нас ,кои е този чудесен язовир?
и повече такива успешни излети

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Шаранчета и каракуди
Човека добре си е казал, ама и ВИЕ сте с едни 'цигански" сърцаааCrossFire написа:След уговорка да ме заведът на забранен водоем край Асеновград
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- CrossFire
- разбира нещата
Извинявам се,че немога да споделя кой е водоема.Предопредиха ме да не казавам,тъй като на пазача му било писнало да отпраща хора и да се разправя с някои които се мъчат да се настанят по един или друг начин понеже човека си е просто пазач и толкова.
Не съм уредил аз риболова и ако спомена ще злепоставя някои хора,така че съжалявам