Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Богровски "тупалки" на мач
- SammY
- фен клуб-скобар
Re: Богровски "тупалки" на мач
Дори не знаех , че има други водоеми там , съжалявам , ако съм заблудил някой ...
Колега , на големите риби викам тупалки( и още много няма да ги изброявам ), толстолоба е известен ,като толуп
Колега , на големите риби викам тупалки( и още много няма да ги изброявам ), толстолоба е известен ,като толуп

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Когато шараните говорят и боговете мълчат..страхотен риболов се е получил..

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тея клещи , да не съм аз ги преподавал.chacho написа:Както бях писал вчера на колегата тази макара е извадила 200 шарана на Богров!След малка корекция на оста с клещи ще извади още толкова тази година
Браво колега, би ли споделил колко милиметра са скопекс пелетите.
България ни е една - нека да я пазим поне ЧИСТА! 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
4,6,8 има на пазара, на фиш мания са 6 и 10 или 12 и почти всички се разграждат след 10 часа.
Като ходите на риба хвърляйте във водата бързи храни, динамит,карзуум, пелети които с леко овлажняване стават меки удобни за стреляне с прашка , за метод, храни които веднага дават всичко от себеси. Важи особенно за платени
На платено скъпите пелети ти дават гаранция за успешен и евтин излет.

Като ходите на риба хвърляйте във водата бързи храни, динамит,карзуум, пелети които с леко овлажняване стават меки удобни за стреляне с прашка , за метод, храни които веднага дават всичко от себеси. Важи особенно за платени

Мерси, ясно за пазара, ама той на какви ги е ловил - че аз пробвах с 14мм на мач с дропер и без и бая оплитания ми се получиха от тежката пелета - накрая сложих и основното утежнение над повода да лежи на дъното / така нямах оплитания / ама трудно усещах почукванията че и вятър имаше, а рибите май още са мудни - та се чудя как да си направя монтажа за неделя, но май ще си взема 8мм и ще се наредят нещата.qno_zloo написа:4,6,8 има на пазара, на фиш мания са 6 и 10 или 12 и почти всички се разграждат след 10 часа.![]()
Като ходите на риба хвърляйте във водата бързи храни, динамит,карзуум, пелети които с леко овлажняване стават меки удобни за стреляне с прашка , за метод, храни които веднага дават всичко от себеси. Важи особенно за платени![]()
България ни е една - нека да я пазим поне ЧИСТА! 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз го правя пелет фалер, ловя на 2м дълбочина бес основно отежнение с 12гр. ваглер и при повода слагам двоен вирбел, а на куката 12мм пелета или две Богровски като куката ми е номер6 и не ми се оплита, но това го правя като се разтанцува амура.
Стрелянето на пелети е задължително.
Стрелянето на пелети е задължително.
- SammY
- фен клуб-скобар
Колега ползвах 8мм пелети на Сенсас(за куката) , пак се водят бързо дйстващи , ама не са като тези който се продават на водоема , те работят светкавично
Ползвал съм едни филстарски и те работят адски бързо и са с приятен аромат , но дали рибата ще ги хареса
И цената им е трепач 3/4лв за 800 гр следващия път и тях ще пробвам 
п.п. Яно Сенсас-а си работят добре , макар и да не стават на прах за секунди
поне в този случай , имаше един колега до мен който ловеше само на "богровски" пелети и аз имах доста по добри резултати , като ми бяха смесени 

п.п. Яно Сенсас-а си работят добре , макар и да не стават на прах за секунди

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пичове, не се лъжете за моногото кълванета и не обвинявайте шараните
90% от празните кълванета са от дребни риби, предимно каракуди, които са внимателни и натискат пелетите веднага след подаването. Другите 10% се появяват от блъскащи се риби във влакното.

90% от празните кълванета са от дребни риби, предимно каракуди, които са внимателни и натискат пелетите веднага след подаването. Другите 10% се появяват от блъскащи се риби във влакното.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Те Богровските са супер, докато не застане до теб някой с вносни и не ти дръпне рибите.
На работешите пелети,целта им е мигновенно да разнасят аромат и да седят цели, тоест да чакат рибите, после става обратното , рибите те чакат да метнеш.........
Твърдата и бавни дърпаща вода пелета е за дълги излети , тип бавно действаща храна.

На работешите пелети,целта им е мигновенно да разнасят аромат и да седят цели, тоест да чакат рибите, после става обратното , рибите те чакат да метнеш.........

Твърдата и бавни дърпаща вода пелета е за дълги излети , тип бавно действаща храна.
- М. Сталев
- разбира нещата
qno_zloo написа:
На работешите пелети,целта им е мигновенно да разнасят аромат и да седят цели, тоест да чакат рибите, после става обратното , рибите те чакат да метнеш.........![]()

- pi4a94
- ще става разбирач
Екстра работа
Обикаляше ли някой спинингист?

Обикаляше ли някой спинингист?
- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
Еваларка ти праим.....колега 

Не е важно колко си живял.А как си живял.
- SammY
- фен клуб-скобар
Нямаше спинингисти , бяхме само 2 плувкари и малко по късно дойдоха още 2 момчета , който не се задържаха много
Времето бе оплашило рибарите