Платфома Maver
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Платфома Maver
Здравейте , моля ако някои ползва Maver MXi5 да даде отзиви. Благодаря предварително
Re: Платфома Maver
Здравей колега купих си такава преди 2 месеца не е пробвана в реални условия.Платформата е голяма и стабилна баща ми е около 100 килограма и когато се качи на нея го държи няма да изпуска. Ако я взимаш трябва да имаш голяма кола защото е голяма. Вътрешните телескопични крачета не са на винт а са със пружина.Има допълнителен модул в има доста място за совалки и др. аксесоари. И все пак производството и е Китайско. Платформата е тежка но все пак на мен ми харесва стабилна седалката е разположена между скарата и може да се вдига но ако си висок човек няма проблеми. Ние имаме Opel Corsa и влиза на задната седалка но като имаме предвид че са и по големи вратите ако имаш четривратка няма да влезе.
Транспорта на ме притеснява , имам комби
, и на мен доста ми харесва единственото нещо за което се колебая е теглото , вижда ми се тежичка но пък има транспортни колела и понеже никога не съм търкалял така платформа се колебая.

-
- новобранец
Колега,платформата е тежка но е много стабилна.Аз имах същата но на фирмата Вега и бях много доволен.Имат само един недостатък че след 7-8 риболова започват да поддават краката-да се прибират сами и има вероятност като се изправиш да хвърляш с мача да паднеш както се случи с мене.Прибираш се в къщи,разглобяваш краката и изкарваш пластината която служи за застопоряване,отиваш при стругар да ти ги направи от стомана дебела 2-3мм,и нямаш никакъв проблем.продадох я след близо 3 год. ползване без да мръднат.дано ви бъда полезен.
- vankata86
- фен клуб-скобар
Колега и аз имах същата ,и мога да каже,че краката изобщо не ми изпускаха......Доста е стабилна,но я продадох защото за мен е тежкамишел-маяк написа:Имат само един недостатък че след 7-8 риболова започват да поддават краката-да се прибират сами и има вероятност като се изправиш да хвърляш с мача да паднеш както се случи с мене.

Здравейте, от тази пролет ползвам този модел на Мавер. Лично аз съм много доволен, стабилен е и нямам проблем с краката. Много одобрявам чекмеджетата за инструменти и аксесоари, които са преградени оригинално (могат и да се персонализират). Тежък е в действителност, но много зависи и от носача
Сериозно, с пълни чекмеджета с инструмент и совалки на кантар е точно 22 кг. На един излет ползвах транспортната система и съм много доволен. Мнението ми е категорично за този стол!