Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Захранка за мряна.
Модератор: Paublo_Eskobar
Захранка за мряна.
Кой каква захранка ползва при риболова на Бяла мряна/вносни, български,миксове,ароматизатори/ ходя основно по реките Искър и Вит.Бих споделил и аз мнения ако някой има въпроси,благодаря предварително.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Захранка за мряна.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Това е захранкатаbutnik написа:http://www.milobg.com/index.php?route=p ... ct_id=3759

А това е резултата от продукта който ти показа колегата
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Мило Барбо ползвам редовно много съм доволен,мундиала съм му хвърлил око но досега несъм го пробвал.Есента пробвах новата на VDE Formago останах много доволен както и ароматизатора на МAVER,някой добавя ли семена коноп и царевица например.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Нямам опит с българските бели мрени,че са ми далеч
,но при престоя ми в Испания ги дрънках с протеинови топчета с аромат на сирене/кашкавал/.На Марица BARBO-то лови доста успешно риби,а още един показател е,че виден столичен речен риболовец миналата година купува с кашони от нея за Искър.Всяка добра храна с аромат на сирене ще ти свърши работа,аз бих добавил към нея и цветни трохи/ барбото е червеникава /.Изхождайки от факта,че италианците са доста напред в речния риболов всички италиански храни ще работят чудесно.За тази храна на ВДЕ формаджо не мога да дам оценка,но предполагам,че ще работи прекрасно както и всички останали храни на фирмата.

Ползвам и пелети с аромат на рак но на тях все още нямам резултати,явно нашите риби все още неса научени на този вид стръв.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Явно не е сега момента на тия аромати.
Мавер каведано барбо ,плюс 2-3 пакетчета пармезан и прясна троха.
http://www.aquasport-n.com/bombix-barbel-pid=1493
А това е съвет от майстора в този риболов.
А това е съвет от майстора в този риболов.
Ники Дончев написа: Мило Барбо,това ми е най резултатната захранка,като се разбърква става червена на цявт,плюс царевица предимно ползвам една в найлонови пакети вакумирана тя е стара,мисля че е на Респект с нея само храня също и жито.За куката сладка царевица,жито и бял но задължителни стръвта я пръскам със спрей на SENSAS Bombix barbeaux.
Защо ти е да ги мешаш?По добре се насочи към една от двете,това са добри захранки,вместо да ги мешаш по добре се насочи към една от двете и прибави към нея бисквита за обем.Имай в предвид,че захранките на Мило е по добре да се приготвят няколко часа по рано,а най добре вкъщи от предната вечер.
Успех :lol!:
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Благодарно колеги.
На Дунава, колкото пъти сложа този аромат и нищо не хващам, като не го слагам хващам. За справка миналата година есента имам около 100-тина мрени, но използвайки аромат на попово прасе.martineti написа:Това е захранкатаbutnik написа:http://www.milobg.com/index.php?route=p ... ct_id=3759Отделно ползвам един спрей на сенсас с аромат на сирене за стръвта. Дава много добри резултати. И един малък съвет винаги до дръж добре затворен и в плик понеже много смърди. Половин година не мога да си отмириша колата
![]()
А това е резултата от продукта който ти показа колегата

Дай някакво инфо за този аромат на попово прасе. Марка ,цена снимка, линк.
Отдавна не се внася в БГ - едно бяло шишенце е, на мен ми е останало от едно време. Ти на Дунава ли ловиш, понеже Сенсаса не ми е вършил никаква работа на Реката?martineti написа:Дай някакво инфо за този аромат на попово прасе. Марка ,цена снимка, линк.