Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

"Меандрос" с калибра за монтиране
Модератор: nkolev66
Re: "Меандрос" с калибра за монтиране
Десо благодаря за инфото.Жалко че нямам как да я имам освен ако не си купя някоя нейна книга , но поне ми даде идея за една евентуална бъдеща фотозаигравка. 
А сега се замислих наистина за една тема за еволюцията при харпуните, макар да считам че съм най-вещия по темата.Само малко да си събера ъкъла и може да я започнем и нека всеки да помага.

А сега се замислих наистина за една тема за еволюцията при харпуните, макар да считам че съм най-вещия по темата.Само малко да си събера ъкъла и може да я започнем и нека всеки да помага.
-
- ще става разбирач
Re: "Меандрос" с калибра за монтиране
Яво,снимката е от някакъв руски сайт,но не помня от къде.ще потърся къде е копирана в моя компютър,и дали я има в по голяма резолюция.Едвам пиша бавно с левачката,сори за правописа.Как така "цена"??? .
Не е моя,че да я продавам,пък и моя да беше.
Сакън,дето викат хората.
Моите "произведения" имат подпис.Тях продавам.Но досега не ми се е случвало да продам от тях на приятели.Само подарявам. Ако ти трябва такова пано като хвърля гипса ще го имаш в оригинал,от истинско дърво.Ако ти трябва снимка,ще намеря наши си,Български пръчки,и ще ги снимам.
.
А по темата с историята,ще потърся един клип,който поне за мен е Началото...
Ще го пусна в друга,нова тема.

Не е моя,че да я продавам,пък и моя да беше.
Сакън,дето викат хората.
Моите "произведения" имат подпис.Тях продавам.Но досега не ми се е случвало да продам от тях на приятели.Само подарявам. Ако ти трябва такова пано като хвърля гипса ще го имаш в оригинал,от истинско дърво.Ако ти трябва снимка,ще намеря наши си,Български пръчки,и ще ги снимам.

А по темата с историята,ще потърся един клип,който поне за мен е Началото...
Ще го пусна в друга,нова тема.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.