Купувам малък апартамент

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Публикувай отговор
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Купувам малък апартамент

Мнение от mita4eto »

Здравейте, колеги.
Мой много близък авер най-после се усети, че сега е време да купува жилище, та в тази връзка реших да пусна и тук една обява. Накратко, търси се жилище от около 40м2 макс до около 50-55м2 в района на Студентски Град (но НЕ манастирски ливади), Дианабад, Дървеница и най-вече района срещу Търговска лига. Доста желателно е да е ново строителсвто, не първи или партерен етаж, на шпакловка и замазка (без никакви "довършителни"), задължително с Акт 16. Ориентировъчната цена е някъде около 35000 Е.
Можете да пускате лични или направо на моя телефон: 0887 797751 - Димитър.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
s4etovod
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Купувам малък апартамент

Мнение от s4etovod »

Ще се набълбука с гръцка тухла :twisted: :twisted: и после ще се чуди защо му виси климатика или бойлера или пък защо чува комшиите като се...таковат :lol:

Да си търси нещо с Porotherm!!

Успех
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Купувам малък апартамент

Мнение от mita4eto »

Благодаря ти за съвета, колега. Пича мина през доста солидна обработка от моя страна (аз се излъгах с гръцките червени тухли... правих звукоизолация и к'во ли не още, та знам ... :cry: ), а и аз самия ще метна едно око като препатил такъв :) Наистина, стане ли дума за гръцка тухля - БЯГАЙ далече!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”