Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Дилема за откриването!!!
Модератор: Кърцата
Дилема за откриването!!!
Здравейте,дилемата ми е такава с приятели всяка година на откриването ходиме на такъв язовир на който не сме ходили никога и затва се не целим местата на откриване
ама няма значение.Тази година сме се спрели на Пясъчник или Горни Дъбника макар че съм ходил и на двата не ги познавам хич така че всичко което може да ми кажете за места,тактика ,кво излиза по тав време на годината ще ми е от полза и се надявам с ваша помощ да реша каде да ходя.Мерси предварително!!!

- janhonda
- разбира нещата
Re: Дилема за откриването!!!
Пясъчник е пълен с мрежите на Петьо Селския от Пловдив . той сега държи микрото и прехвърля ( зули ) риби
-
- научил се да хвърля
Аз мога да кажа същата информация , тоя Петьо Селкия от Пловдив мрежите му 2 месеца не са излизали от пясъка. Всичко каквото влезе се прехвърля в микрото. Нещастника никой не го закача и на сичкото отгоре на 23 март микрото , когато беше още разрешено , защото на тоя селския концесията му е от 1 април , тоя дойде и ни изгони при положение , че беше март месец още.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
А защо си тръгнахте след , като знаете от кога му е концесията ? Как така има концесия след , като ги забраниха ?!?!?!?anastas95 написа:Аз мога да кажа същата информация , тоя Петьо Селкия от Пловдив мрежите му 2 месеца не са излизали от пясъка. Всичко каквото влезе се прехвърля в микрото. Нещастника никой не го закача и на сичкото отгоре на 23 март микрото , когато беше още разрешено , защото на тоя селския концесията му е от 1 април , тоя дойде и ни изгони при положение , че беше март месец още.

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Значи пясъчник отпада от сметките!!!Ама лошото е че мрежите са на всякъде
-
- научил се да хвърля
Тръгнахме си , Върбанов , защото бяхме 2 момчета само а те слезнаха 3 мутри от колата. Кво да им кажем. Викат сабирайте си пръчките и да ви няма. А ние дори и не бяхме фанали нищо.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тогава не лай по форумите когато няма какво да направиш на живо ! Защо не му каза щом знаеш кое от кога е отдадено ,че язовира е свободен все още и ,че можете да ловите , а го казваш тук след свършен факт ??? Защо не се обади на полиция ,112 или ИАРА или в общината директно за да провериш от кога е даден язовира ? и ако имаш доказателства ,че мрежите на въпросния са постоянно в големия язовир не ги снимате и да качите поне 1 снимка след всички писаници ? Кой има реални доказателства ,че въпросният има мрежи и ,че те редовно са в яз.Пясъчник ? И за циганите на с.Зимница се знае ,че са всеки ден с мрежите по реката и пресевните , но когато отидат органите няма никой ! Или пишете с доказателства или не пишете изобщо ! Винаги има какво да направите когато сте прави ! Въпроса е дали Ви стиска !anastas95 написа:Тръгнахме си , Върбанов , защото бяхме 2 момчета само а те слезнаха 3 мутри от колата. Кво да им кажем. Викат сабирайте си пръчките и да ви няма. А ние дори и не бяхме фанали нищо.

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
-
- научил се да хвърля
Снимка е трудно да се качи , защото тоя селския е партия с пазача на пясъка и с половината служители на ИАРА. Никой не го закача. Друго е ,че там няма в момента кой да те пусне.
- Vid
- кандидат преподавател
Не си прав, 90-те години отдавна отминаха. Снимай и публикувай снимки и не се плаши, ако е нужно пращай сигналите и снимките директно до ИАРА - София http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=119&t=60581. Ще има резултат, рано или късно.anastas95 написа:Снимка е трудно да се качи , защото тоя селския е партия с пазача на пясъка и с половината служители на ИАРА. Никой не го закача. Друго е ,че там няма в момента кой да те пусне.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- новобранец
митко не ти препоръчвам горни дъбник защото има много водорасли и каквото хванеш не можеш да го извадиш по тази причина а иначе има доста и разнообразна риба бях там преди няколко дни
Ми бече 5 години ходим по Копринка,Жребеца и Ивайловград ,та мислехме да сменим малко ама вие ме отчайвате.От вчера ми се върти в главата и Александър Стамболийски ама нещо не чета и от там кой знай кви отзиви.Помагайте пък ако се окаже че с някой ше сме на един язовир може да се запознаем и да почерпа по бира, па и нещо по твърдо хахах!
Аз пък при все че не е прекалено често да стъпвам на Г. Дъбник до сега не съм улучвал място с такиви водорасли, които описва колегата, дори нямам ясен спомен някога да съм се оплаквал от водорасли
Единственото което ме дразни на водоема е постоянния вятър, много рядко съм улучвал почти безветрено време там. Като цяло при всички оплаквания за бракониери на този язовир почти винаги се хваща прилично количество по-дребна риба(уклей, платика, каракуда, червеноперка и бабушка) от време на време има отзиви и за прилични горе-долу бели риби. Това е моето "ревю" за този язовир, но не искам да натрапва мнението си, хубаво би било още някой да изкаже мнението си 

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Тоа си го вардат за насmitko1983 написа:Ми бече 5 години ходим по Копринка,Жребеца и Ивайловград ,та мислехме да сменим малко ама вие ме отчайвате.От вчера ми се върти в главата и Александър Стамболийски ама нещо не чета и от там кой знай кви отзиви.Помагайте пък ако се окаже че с някой ше сме на един язовир може да се запознаем и да почерпа по бира, па и нещо по твърдо хахах!

Аз там съм пораснал...
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Щом ще черпиш, идвай при нас на Дунава!mitko1983 написа:...да почерпа по бира, па и нещо по твърдо хахах!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Казвай каъде на Дунава ,че и тва е вариянт???