Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Кире тука сме като в холивуд,яко артисти.Е тая снимка си я направих в Созопол-безплатно
Та днеска тренирам в парка-никакъв алкохол.Такива пичове на некакви си 42г.Трябва да си угаждаме на здравето сами,че няма кой.Важното е да не ти пука от никой и по небрежно 

Риболовци.
Колега lusienn ,изобщо не го слушай тоя видинчанин,те там по влашко са доста подли и коварни !GODzillata написа:...Баси швабите, не моЕ нация, която се напива с бира, да иска билет от нация, която изтрезнява с бира!![]()

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Тая пък сега за кво ти е.Пак колажи на жълтата преса 

Риболовци.
Тя темата постепенно се превърна в чиста проба"жълтения"/със сигурност замисълът на Камика не беше такъв/,но ние я подкарахме в друга посока- лаф да става и преходът да върви все така целеустремено и безкрайно-служейки на себе си !!!lusienn написа:Тая пък сега за кво ти е.Пак колажи на жълтата преса

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!

Риболовци.
Е телескопе гледай братче какви форумни времена настанаха.Само аз и ти на линия,Годзилата ще пробва карагьоза по залез слънце.Аз проверих скарата,и пак навъртех 5 км преход за здраве с младежите.Наснимах Витоша и Люлин за спомен,мернах на гьола в парка 3 ма рибари цъкат каракуда,у факултето перът чалга купон чува се надълеко и се прибрах да пия една вода 

Риболовци.
...........Не бързай!Предполагам,че в момента G.Petkov,INCUBUS и GODzillata служат на себе си-изживяват приятни мигове и трупат позитивна енергия,която ще споделят с нас - тяхното включване ще бъде в по-късните часове ! 

Абе ще наглеждам.Тука съм ама пишем по скайп говорим по телефона,не скучаем 

Риболовци.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
GODzillata написа:...А ти ако идеш, тебе билет ти не требва!Нека българското заговори!...

Само да гледа да не го видят

П.П. От смях сбърках правописа

Последно промяна от G.Petkov на Нед Май 20, 2012 8:39 pm, променено общо 1 път.
- GODzillata
Хич няма да го пробвам...едни са го пробвали с мрежи и са хванали 5 кила скобар и 2 малки скумрии, водата е като боза, качва нивото, влачи боклуци, та няк'во не ми се пробва точно тази вечер.lusienn написа:..Годзилата ще пробва карагьоза по залез слънце....
Одеве сдавих 1 пиле на грил с пържени картофки, отивам да пуша една цигара и ще лягам, че утре ставам рано.....та - а'ре лека нощ!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Момчета мойте риби не ги мислете сега.Като отида ще погледна на место,ако имам време то с фотото по бързо.Иначе пъстървите били на 50м от моя човек и ги храни с хляб.Там било нещо на райони имало едни бараки та се събирали там,гъз до гъз.Пуснали им в хипермаркета промоция и изкупили всичко за нула време
Иначе Руснаците перкат у Франция че било нещо близо и по спокойно.У Франция се ходи за сирене по 4 евро-страшно било.Та цените на манджата са по тънко от при нас.месо без кокъл-4 евро.Пилешко-2.50 филе.Рибата филетирана,скумрия няма.Бира в кутийка 0.29 евро.Кола втора употреба-200000 се продават,в зависимост на колко далече от тебе. Иначе колело-300 евро,най евтина кола пак 300 евро.Това по скайпа инфо.Айде драскайте за прехода 

Риболовци.
-
- кандидат преподавател

Ми честита 120 страница на служилите на себе си.Ей тука няма кой да ме нервира,няма каране по между хората.Та значи сме много интелигеннтни и добри преходници
Е гледам от долу чете и Барутчията,а той си трайка както винаги ма сигурно му е интересно,шепа хора кво разцъкват 

Риболовци.
Добро утро на всички.Лек и доходен ден.

Риболовци.
- GODzillata
Сега се върнах от риболов, както винаги - нищо не хванах!
...искам имотиконка, на която някой си реже вените!!!

...искам имотиконка, на която някой си реже вените!!!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!