Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Въпрос относно дръжка за кеп...
Модератор: sapuna
Re: Въпрос относно дръжка за кеп...
Veselin_fish написа:Колеги какво ще кажете за това предложение на мен ми се струва по добро май...
а според вас?...
защото и на 3 и на 4 метра е щекарска сглобка а виждам повече положителни отзиви за щекарската сглобка...
Ето как изглежда дръжката при вкарване:Veselin_fish написа:......Единственото което не ми харесва е че е по-мека.....
Колега имаш ли снимка дето да се вижда колко е мека колко се е сгънала с някаква риба...

А ето я и с риба:

ГОЛЕМА смешка казаchirusa_bg написа:Има и това е щекерната

е тва е дръжка за кеп. http://www.youtube.com/watch?v=xKATjPqx ... ature=plcp
- М. Сталев
- разбира нещата
Аз мисля да си купя да пробвам тази http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=44 ,но никъде не съм я виждал на живо ,кофтито е че е малко къса само 2.5 метра ,ни като и сложа главата ще доближи 3 метра,което за мач риболов е достатъчно според мен
- SammY
- фен клуб-скобар
И аз съм от извесно време с Про палър ... Верно си е тежичка , но спокойно си работя с нея на 4м 

- livinginchaos
- научил се да хвърля
Колеги, загледах я и аз, но вярно малко тежичка ми се стори три метровата.
Загледах също и FOCUS STRIKER 320, както и FORMAX-LEGACY. Така и не стигнах до магазина да ги барна. Ако някой може да каже как се държат, за да се ориентирам. Иначе се глася някъде до 30-40лв макс бюджет да реша този проблем. Или евентуално да причакам някоя втора ръка по-добра във форума. Само че много бързо свършват тия кепове, докато рефрешна вече ги няма
Загледах също и FOCUS STRIKER 320, както и FORMAX-LEGACY. Така и не стигнах до магазина да ги барна. Ако някой може да каже как се държат, за да се ориентирам. Иначе се глася някъде до 30-40лв макс бюджет да реша този проблем. Или евентуално да причакам някоя втора ръка по-добра във форума. Само че много бързо свършват тия кепове, докато рефрешна вече ги няма

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ще ни дадеш ли обяснение,защо телескопичната дръжка за кеп е по добра?kosimitov написа:ГОЛЕМА смешка казаchirusa_bg написа:Има и това е щекерната![]()
![]()
![]()
Или има друг 3-ти вид!?

П.С. Ей го предшественика(по стария модел) на дръжката за кеп,който е показал Vankata:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн