Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Зарибяване - 9000 балканки на Панега и Искрец
- Rex Hunt_2
- научил се да хвърля
Re: Зарибяване - 9000 балканки на Панега и Искрец
Адмирации и поклон на момчетата от Bulgarian Flyfishing Company, както и на отбора по зарибяване!!

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
- ninastefanina
- сериозен играч
Адмирации
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Ловят ги колега ама токаджиите.То не остана риба в реката.stefanotis написа:Браво, след тоталното унищожение на тези реки дано се завъди пак балканката. Там на Панегата съм имал най едрите пъстърви преди 3 г., от тогава до сега нито една не съм хванал.
Ханкс, все още се намира по някоя риба, улових 5 между 300 и 700 грама последния път, ама тегава работа. Добре, че познавам реката и знам къде са дупките с рибите. Не е лесна река, да знаеш. Поздрави и наслука.hanks написа:Ловят ги колега ама токаджиите.То не остана риба в реката.stefanotis написа:Браво, след тоталното унищожение на тези реки дано се завъди пак балканката. Там на Панегата съм имал най едрите пъстърви преди 3 г., от тогава до сега нито една не съм хванал.
- hanks
- вече хвърля и на тежко
И токаджиите я познават добре,бъди сигурен.Щом носят по един чувал риба та чак имат за продаване.И се знаят кои са ама нали държавата ни има закони и се спазват.
- mitko ribara
- ще става разбирач
РЕСПЕКТ
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Браво колеги - страхотна група сте спретнали. Дано по-често има такива инициативи.
Напълни душата, не торбата! Catch & Release!
Пазете чиста природата.
Пазете чиста природата.
Браво колеги
То се е видяло че държавата нехае за рибните ресурси и ние съвестнете риболовци трябва да се погрижим.Между другото колеги може ли някой да ми каже колко струват 2000пъстървички и къде около Велинград мога да намеря зарибителен материал защото и аз имам планове да зарибя една река.благодаря ви предварително 

Красота, браво за благородното дело. Към бракониерите никаква търпимост му е майката. Държавата и да иска(в много случаи това е съмнително) без нас нямам как да се справи!
Язовир Тошков Чарк – между Батак и Беглика. В момента са 15 стотинки без ДДС за една рибка, ако не се лъжа. Цената им се качва всеки месец – заради скъпата храна.mavrata написа:Между другото колеги може ли някой да ми каже колко струват 2000пъстървички и къде около Велинград мога да намеря зарибителен материал защото и аз имам планове да зарибя една река.благодаря ви предварително
Ако не ни мине котка път, ние ще пускаме още риби до средата на юни. Тогава ще можем да ти ги доставим с отстъпка – до разклона за Ракитово например.
Пооклон и от мен на BFC. Дано повече търговци и вносители вземат пример от тях. Например – тия дето внасят воблерите – що не пуснат малко бели рибки у Искъро – не знам. Дано се сетят сега.