Корда

Модератор: sapuna

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Корда

Мнение от butnik »

макарата ти е добра,Павката е фен на другата добра марка.От влакната аз не бих робувал на марки ,които трудно се намират на Бг пазара.Обърни внимание на италианските фирми-влакната им са произведени в Япония,Тубертини,Трабуко,Колмик,Мило и Мавър.Това са ми фаворити,като от миналата година минах почти на 100% на Мило/изключение е влакното за фидер/.За поводи е същото,забравих и още едно влакно,което е добро решение-DIP.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Mollier
новобранец
новобранец

Мнение от Mollier »

Никакъв успех с тези влакна да ги намеря, но намерих едно за което колегата Павел е писал във темата му и едно на мило та реших да попитам кое от двете е по-добро http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1036 или http://milobg.com/index.php?route=produ ... uct_id=136 , за повод или това http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2484 или това успях да намеря http://milobg.com/index.php?route=produ ... ct_id=2662 , ако имате по-добри идеи моля споделете :)
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Ти на плувка ли ще ловиш или на спининг,само брейдове виждам.Това коетъо е за поводи от 2лв не бих му се доверил :wink: За бюджет от 150лв ще се оглеждам за нещо друго около 8-10лв/за повод/.
Mollier
новобранец
новобранец

Мнение от Mollier »

не на плувка ще си ловя но като гледам тези брейдове много добри показатели... като цяло искам хубава корда която като си я сложа на макарата и поне 2-3 гд да не мисля за корда и да става за почти всякакъв вид риби от дребни до едри , ако имаш предложение за хубав монофил / флуорифил за основно ще съм благодарен.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Кой ти каза,че брейдовете стават за плувка офффф знаеш ли,че си хванах беля с теб,то да се чуди човек какво да те прави-ок лови с брейдове.Влакното е консуматив ,който се подменя през определен период,няма нищо вечно освен.....Рим и Пловдив :D
Mollier
новобранец
новобранец

Мнение от Mollier »

хахаха, дообре, слушам те и очаквам да ми кажеш точно влакно което да си закупя за плувка , ще съм благодарен :)
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

danata
новобранец
новобранец

Мнение от danata »

Първите три са наистина много добри влакна.
stan06
новобранец
новобранец

Мнение от stan06 »

Бутник, като си писал "за стационарна плувка" означава ли, че за риболов с ваглер ще препоръчаш други влакна? Имам проблем най-вече с усукването, нова корда, а не издържа еднодневен риболов и започва да се усуква и къдри.
Аватар
Bai Dobri
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Bai Dobri »

stan06 написа:Бутник, като си писал "за стационарна плувка" означава ли, че за риболов с ваглер ще препоръчаш други влакна? Имам проблем най-вече с усукването, нова корда, а не издържа еднодневен риболов и започва да се усуква и къдри.
Ами нормално е за мач да се ползват други, ПОТЪВАЩИ влакна. :wink:
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Плюс 1 за ,,colmica..... влез в саита им.. :smt023 :smt023 :smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”