Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Излет по Габровски !!!
- StoychevV
- разбира нещата
Излет по Габровски !!!
Здрастиии,не съм писал от мноого време но днешния излет ме провокира сериозно така че ще споделя слуката си с вас.Кръстих темата така ''по Габроски" щот нали уж сме били стиснати хора
ем зех си 200грама бял 100тина житце и кутийка торен и някви стари пелети
.С бащата посвършхиме работа и викам тате дай да идем на Гачевци и той ок звънни на сестрати и тя да дойде.Сичко ОК към 16 часа без малко бяхме на гьола.Видяхме се с познат и се остановихме покрай него той цъкаше някви уклеи,п.п и аз за такова се наточих.Тате си метна фидера,сестрата разцъка уклея аз пък ГОЛЕМИ РИБИ ще ловя,да бе да бъзик голем,ама до де я докарах.Настрелях пелетки,жито,бял стъкмих мача с грам плувка и такъм на пропадане хванах към 2та метра дълбочина и се зачака.Пеех си аз чакам чакам вече час
ама няма и 20тина мин опсааа засечка и късане.Да бе да смених такъма директно на сигурно 16 основно накрая бум една 12ка енимъл ии след малко изненада мача се сгъна щях да се задавя защото хапвах в тоя момент и викам:тате кепа и жик так след 5мин имахме резултат,шаранн

Бая развалнуван бях защото освен уклей и някой друг кефал такова нещо не бях хващал тази година там.През това време сестрата опорито мореше уклея много се радвам че тая пролет я научих да се справя сама
И след малко бамм тупалка ;д мача са сви кордата запя малко рън а напред а назад айдее у кепа

хехе викам си аз ГОУЕМ СЪМ
Та нашия познат вика я да видя ко прайш ти зе закачи един торен метна до мен и не след дълго бзззззззззз евала му прая на тоя чиичка изкара шарана с 10ка повод и 18 кука

ей малко природа
Сестрата доволна вика аз спирам да ловя гледам я,ча па са учудих как ги наредила,моля едно Браво и за нея

Започна да вали и взехме да прибираме нещата че па нали и мач ще се гледа ххахаха
на мен нещо не ми се тръгваше викам си я да хвана още един.Еми като съм казъл ще си хвана !!Ето го и него ама да тоя път тате зе че го гепи

Ех не време не остана заваля,трябваше да си ходим като за няма и 3 часа страхотен излет за този язовир.Ето ни в комплект героите на деня!!

Айде чао от мен и успешни излети като този ви желая
П.п язовира е към горското и в момента и разрешен за риболов.

Бая развалнуван бях защото освен уклей и някой друг кефал такова нещо не бях хващал тази година там.През това време сестрата опорито мореше уклея много се радвам че тая пролет я научих да се справя сама

И след малко бамм тупалка ;д мача са сви кордата запя малко рън а напред а назад айдее у кепа

хехе викам си аз ГОУЕМ СЪМ

ей малко природа

Започна да вали и взехме да прибираме нещата че па нали и мач ще се гледа ххахаха

Ех не време не остана заваля,трябваше да си ходим като за няма и 3 часа страхотен излет за този язовир.Ето ни в комплект героите на деня!!

Айде чао от мен и успешни излети като този ви желая

П.п язовира е към горското и в момента и разрешен за риболов.
-
- ще става разбирач
Re: Излет по Габровски !!!
Ха , найс Миленски !
П.С. - утре и следващите дни там няма да има място от разсъмване
:D:D
П.С. - утре и следващите дни там няма да има място от разсъмване

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Браво Стойка! Който може го може! И който рани шъ хвани. Ами няма да има да то в България не е и да се похвали човек.
Браво,толкоз шарани на гачевци е рекорд. 

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
didogn71 написа:Браво,толкоз шарани на гачевци е рекорд.

Да ви е честито Габровци ,ловете колкото се може повече и дано се задавите от лакомия.
Освен шаранчетата са пуснати и амурчета ,днес вече колега с хубав "кефал" изгоря.
До бой не се стигна ,защото имаше благоразумието да вьрне рибата след като му казахме ,че е сгрешил.
Та колеги от Габрово ,вижте ме на аватара и ме запомнете ,с още 3-4 момчета сме решили да опазим рибата в язовира .И оправдания от рода на -мислех че е каракуда или кефал ,няма да минават ,гарантирам ви го.
пп:Има и льч надежда ,доколкото разбрах днес е имало проверки ,и всички с улов над нормата са били предупреждавани а рибата врьщана вьв водата.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- StoychevV
- разбира нещата
Колега от теб разбирам че язовира е бил зарибен,за което се радвам.От малко лапе ловя там и си го уважавам.Смея да твърдя че никога не съм си правил ташак с маломерните риби и въпреки снимката на пътя 2та по-малките плуват обратно
Друг е въпроса че днес като се разхождах с байка прибираха педарките..но как да се разправяш..

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е точно за тия говеда говоря и азStoychevV написа: прибираха педарките..

Когато рибите са в нормата ,няма лошо да си хванеш 2-3 ,в крайна сметка за това са пуснати.
Но проблема е ,че масово се злоупотребява и се прибират шаранета по и около педя.
А за говоренето темата е друга

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Еее Миленски за малко да станеш национален герой с тия шарани ...
- lishev_64
- разбира нещата
Браво - прекрасно водоемче, и рибите хубави. С малко по-вече желание и разум ще им се кефите дълго време. 

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- mitko ribara
- ще става разбирач
Много красив водоем,природа и рибки!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!