Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Стига сте пълнили темите с празни думи...
Аз ти казвам тука риба няма.
-
- сериозен играч
stoikokirichev написа:Стига сте пълнили темите с празни думи...

- krokibg
- учете се от него
Ангеле,трябваше да ми се обадиш за тези с търмъците и да видиш какво щеше да стане
Иначе,ела когато ти е удобно и ми се обади,от доста време не съм ловил на леко и от три години не съм хвърляп пръчка във язовира,вече това не е моя риболов,но ще ти направя един открит урок как се лови и ще видиш какво може да се хване при мене за няколко часа,не за ден.Има си места,кои те знае къде си застанал да ловиш а рибата си има места на които се държи през определените периоди.Иначе тези с търмъците щяха да хванат първата закуска в ортопедията 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Иначе тези с търмъците щяха да хванат първата закуска в ортопедията

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- новобранец
Здравейте момчета-рибарчета! Аз съм нов във форума ви,но ще споделя моите впечатления от един приятен риболовен излет. В неделя/13,05,2012/ бях НА риба на малък,хубав водоем.Пясъчно дъно, 1,5м дълбочина с хубав , едър и борбен шаран 
Валя ни дъжд и градушка.Аз бях към 11ч на язовира.До 6 часа бях там - останах последен
. През цялото време имам 7 удъра с прекъсване от времето. 4 шарана вънка - 2.5кг,3кг и 4,700 кг. Водоема е БЕЗ такса, захранва се от помпа(сонда бита в земята), водата е кристално чиста. Пържен,печен шарана не мирише на риба! Идеален за безобразие на маса.
Има и едра каракуда,но аз не й обръщах внимание.
А сега да споделя , къде се намира язовира - В село Царимир ~35км от Пловдив,след Граф Игнатиево- неохраняемия прелез -> пътя за Пясъчник.Влизайки в селото от ляво се вижда водоем,за който не чух добри отзиви.Не се бъркайте,продължавате направо,следва табела "СПОРТЕН РИБОЛОВ" , която е насочена на дясно през стопански двор. Бях и там - НЕ ХОДЕТЕ, НЕ ХОДЕТЕ , НЕ ХОДЕТЕ! Върнах се отново на централния път,продължих през селото,минаваш центъра и продължаваш на излизане от селото посока Пясъчник.Следва десен завой, по който не завиваш,а има телена ограда с порталче-спираш си колата вътре и хващаш пръчката и наслука!
Ако някой го посети нека да изкаже мнение. Надявам се да съм Ви бил полезен,колеги по риболов

Валя ни дъжд и градушка.Аз бях към 11ч на язовира.До 6 часа бях там - останах последен

Има и едра каракуда,но аз не й обръщах внимание.
А сега да споделя , къде се намира язовира - В село Царимир ~35км от Пловдив,след Граф Игнатиево- неохраняемия прелез -> пътя за Пясъчник.Влизайки в селото от ляво се вижда водоем,за който не чух добри отзиви.Не се бъркайте,продължавате направо,следва табела "СПОРТЕН РИБОЛОВ" , която е насочена на дясно през стопански двор. Бях и там - НЕ ХОДЕТЕ, НЕ ХОДЕТЕ , НЕ ХОДЕТЕ! Върнах се отново на централния път,продължих през селото,минаваш центъра и продължаваш на излизане от селото посока Пясъчник.Следва десен завой, по който не завиваш,а има телена ограда с порталче-спираш си колата вътре и хващаш пръчката и наслука!
Ако някой го посети нека да изкаже мнение. Надявам се да съм Ви бил полезен,колеги по риболов

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Човече,искаш да кажеш,че водоема е арендован и на него се лови без такса.Така ли е или аз не съм разбрал?

-
- сериозен играч
Нещо не ми се вързват нещата!
Хем арендован,хем без такса!
Ако е без такса,то би трябвало да е забранен по време на забраната!

-
- новобранец
Водоема е частен,може да е малък , но си заслужава.Шарана е 5,50лв,а каракудата е 1-1,50лв(не съм сигурен) среден размер.За самия водоем няма такса. Забрани няма. Лових и сигурно утре пак ще съм там. Шарана е борбен и можеш да си доставиш удоволствие с тънка корда и да се убедиш в майсторлъка си
Наслука Колеги,ако някой ходи утре може да се видим.

Наслука Колеги,ако някой ходи утре може да се видим.

-
- новобранец
Абе колеги дайте някакво мнение за Сърнегор.Някой ходил ли е и какви са условията?Интересува ме основно шаран.
Някой знае ли дали водоема между с Стрелци и с Сухозем тази година ще бъде ли отворен миналата година бях много доволен.
Последно промяна от stevetoto на Чет Май 24, 2012 10:09 am, променено общо 1 път.
Колега миналото лято бях на Сърнегор,пазача ме върна и ме прати на водоема между Сухозем и Стрелци останах много доволен едри каракуди и хубав шаран но той даваше след 17 00 часа
- genov_eng
- научил се да хвърля
Здравейте, колеги. Честит празник!
Днес посетих Руенското езеро. Сега се прибрах. Капо. Никакви индикации за наличие на риба. Никакви рибари. Недоумявах. Пазача, бай Радо, каза че от 22.05.12 г., след земетресението, няма нито една извадена риба. Бях забравил от мерак. Изобщо нямаше никаква игра на риби, което е неприсъщо за там.
Някой да има подобни наблюдения?
Успех!
Днес посетих Руенското езеро. Сега се прибрах. Капо. Никакви индикации за наличие на риба. Никакви рибари. Недоумявах. Пазача, бай Радо, каза че от 22.05.12 г., след земетресението, няма нито една извадена риба. Бях забравил от мерак. Изобщо нямаше никаква игра на риби, което е неприсъщо за там.
Някой да има подобни наблюдения?
Успех!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Колегата Dimitar_allianz мисля беше писал,че на Батак в деня преди земетресението се наблюдавали да скачат много едри риби,така че не знам дали земетресението се отразява на движението и съответно на кълването на рибите.И ако има кой знае до кога ли ще трае?

Отразява се разбира се.Няма да барне поне 1 седмица рибата след земетресение.
Искам да попитам някой има ли информация за язовир до белозем след някакви свинарници в дясно втория язовия и ако има моля да я сподели.