Пръчка BLACK BULL

Модератор: sapuna

Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Пръчка BLACK BULL

Мнение от Pedro »

Daiwa Cormoran Bull Fighter
Xtra Strong Spinning Lure Fishing Rod 2.70m
This rod is unbreakable under normal conditions!
==============================
Carbon composite rod with Powerblank tip construction
Light titanium guides
Cork handle
Screw winch reel seat
Rod Bag
2.70m total length
40-150g casting weight
-----------------------------------------------------------
Етикета е Cormoran.Надписа е Black Bull.Върха е същия като по-горе Powerblank tip construction.Явно е производна на горната марка.
Купих я днес тази тояга.Добре ми пасна.И рекламата им е добра..ха-ха.Не и намирам кусури засега.
Доста я лашках и зорих-добре е..2 колена.
Има ли някой впечатление от тази въдица ??
Аватар
wall4o
новобранец
новобранец

Мнение от wall4o »

колко $ я зЕ Колега :?:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

На мен ми е по-интересно за какъв тип риболов я взе :roll: Иначе да ти е честита и много риби на нея !

Изображение

Яка гега определено !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Павка,
Взех я изключително за спининг риболов по Дунава.От пробите които направих
- 15 часа чисти замятане за 4 дена (без пътните и мотането по време на разстановката..и прибирането) установих че с твърди пръчки с голяма акция 40-150 и 80-250 грама максимално, хвърлям перфектно блесни 5-40 грама и воблери 5- 7 см ! Ама изключително съм доволен.
Другите пръчки дето ги имах ги опаковах и в мазата !!
Това са за мене пръчките (с такава акция)..и кой каквото иска да си разправя.Много добре се усеща играта, не са като винкели и т.н.Като извадих бялата риба 51 см. пръчката за която питаш просто ме накефи.
Другата ми пръчка е 80-250 грама акция и с нея съм перфектен с посочените примамки -става за спининг макар че я взех за далечно замята с тежести 100-150 грама за дъно.Карбон са и двете.Закачах и напъвах и с двете (днес и предните дни) ами сгъват се под прав ъгъл ама яки та яки..., а и от Power Pro-to съм много доволен 0.20 насуквам под лакътя и тегля волски и си спасих няколко пъти примамките !!
Повече други пръчки на Дунав няма да мъкна.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Тъй , тъй , за Реката си е оправдано такваз яка гегица ! Виж за вътрешността си е мъка ама при тебе не се знае какво добиче ще се закачи :wink: Късмет с новата придобивка и в скоро време да ти се закачи рибе къде да изпробва дали верно е "нечуплива в нормални обстоятелства" :wink:

Павел Иванов
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Павка,
Така е ..ама това "unbreakable under normal conditions -нечуплива в нормални обстоятелства" май не важи за мене..все ми е на ума, че може да и стъпя някой път отгоре със 100-те си кила.Акo тогава издържи ще си взема още една..hi hi.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Тва настъпването не ми се верва да го водат нормално обстоятелство :roll: Е верно че има разни образи къде дават странни гаранции . На гаранционната карта на Орвиса ми примерно пише : Дори тази пръчка да ви е омръзнала и я счупите волно или неволно , дори да я прищипете с вратата или прегазите с валяк в гаранционният срок от 25 години тя ще бъде подменена с нова или ако модела вече не се произвежда то ще ви бъде заменена с нов такъв еквивалентен на старият :wink: Еле па кат се разрова по други гаранции на притежавани от мен геги виждам че Сейнт Кроа примерно дават доживотна гаранция на продукта си ама само ако му стане нещо поради фабричен дефект без да се уточнява точно тва доживотната гаранция дал се отнася за живота на собственника и , или за живота на гегата :roll: Та тъй :wink:

Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”