Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Информация за Марица 6км?
Модератор: sapuna
- wall4o
- новобранец
Информация за Марица 6км?

-
- научил се да хвърля
Re: Информация за Марица 6км?
Видях ти предишната тема за риболова на сом.Предполагам искаш да ловиш сом по Марица!ЗА да имаш успех вземи подходящ воблер и отиди на бента на село Маноле-там много го ловят на воблер.В петък мои приятели са станали свидетели на улавянето на сом тежащ 17.20 кг!Пробваи се там!Изглейда там сома кълве на жива рибка,защото сум ходил и сум се пробвал на различна стръв,но нищо не даде резултат!Успехwall4o написа:Ако някои икска да пита за някои язовир да пита щте видя дали имам инфо! А сега аз ви моля да ми дадете малко инфо за 6км марица
![]()
![]()
BULGARY
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А,защо искаш да ловиш сом точно на 6-ти и 9-ти километър?
Да се улови едър сом на въдица на дъно е доста трудно/не е лъжица за всяка уста/.Познавам почти всички майстори на този риболов,които посещават местата около Пловдив-броят се на пръсти.За да ти помогна мога да ти кажа,че в момента сомът се храни много активно-почти всяка вечер/златно време/.За въпросните места ще споделя само,че аз лично избягвам да ходя там-има много "пишман" рибари нахвърляли по няколко въдици,както за сом,така и за шаран,амур,щука,ако може и за нилски крокодил и за него ще заложат.Резултатите са обикновенно 1-2 маломерни сомчета "пуснати обратно в торбата".Рибата там е доста предпазлива и шансът да се хване едър сом е минимален,но опитай!
Ще споделя само едно много важно нещо!!!!!!!!-за едър сом се ходи сам и то само с една въдица!!!!!!!!!!!
Да се улови едър сом на въдица на дъно е доста трудно/не е лъжица за всяка уста/.Познавам почти всички майстори на този риболов,които посещават местата около Пловдив-броят се на пръсти.За да ти помогна мога да ти кажа,че в момента сомът се храни много активно-почти всяка вечер/златно време/.За въпросните места ще споделя само,че аз лично избягвам да ходя там-има много "пишман" рибари нахвърляли по няколко въдици,както за сом,така и за шаран,амур,щука,ако може и за нилски крокодил и за него ще заложат.Резултатите са обикновенно 1-2 маломерни сомчета "пуснати обратно в торбата".Рибата там е доста предпазлива и шансът да се хване едър сом е минимален,но опитай!
Ще споделя само едно много важно нещо!!!!!!!!-за едър сом се ходи сам и то само с една въдица!!!!!!!!!!!

валатът не най-лошото нещо на света
и кой го е хванал този сом, та нищо не се е чуло досега, а смея да кажа, че имам познати всеки ден на този бент и до сега само за малолерки е рапортувано?Видях ти предишната тема за риболова на сом.Предполагам искаш да ловиш сом по Марица!ЗА да имаш успех вземи подходящ воблер и отиди на бента на село Маноле-там много го ловят на воблер.В петък мои приятели са станали свидетели на улавянето на сом тежащ 17.20 кг!Пробваи се там!Изглейда там сома кълве на жива рибка,защото сум ходил и сум се пробвал на различна стръв,но нищо не даде резултат!Успех
-
- научил се да хвърля
Ми някакъв човек го е хванал сома,откъде да го знам,как се казва,ако ти кажа как се е казвал да не би да го знаеш?Моите приятели са били трима и им вярвам безрезервно,ти ако не вярваш това си е твоия работа!Аз просто споделям,4е е хванат такъв сом!Човека си е прибрал сома и веднага си е тръгнал като го е притеглил!neocom написа:и кой го е хванал този сом, та нищо не се е чуло досега, а смея да кажа, че имам познати всеки ден на този бент и до сега само за малолерки е рапортувано?Видях ти предишната тема за риболова на сом.Предполагам искаш да ловиш сом по Марица!ЗА да имаш успех вземи подходящ воблер и отиди на бента на село Маноле-там много го ловят на воблер.В петък мои приятели са станали свидетели на улавянето на сом тежащ 17.20 кг!Пробваи се там!Изглейда там сома кълве на жива рибка,защото сум ходил и сум се пробвал на различна стръв,но нищо не даде резултат!Успех
BULGARY