Информация за Марица 6км?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
wall4o
новобранец
новобранец

Информация за Марица 6км?

Мнение от wall4o »

:) Ако някои икска да пита за някои язовир да пита щте видя дали имам инфо! А сега аз ви моля да ми дадете малко инфо за 6км марица :?: :wink:
gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Информация за Марица 6км?

Мнение от gogi1 »

wall4o написа::) Ако някои икска да пита за някои язовир да пита щте видя дали имам инфо! А сега аз ви моля да ми дадете малко инфо за 6км марица :?: :wink:
Видях ти предишната тема за риболова на сом.Предполагам искаш да ловиш сом по Марица!ЗА да имаш успех вземи подходящ воблер и отиди на бента на село Маноле-там много го ловят на воблер.В петък мои приятели са станали свидетели на улавянето на сом тежащ 17.20 кг!Пробваи се там!Изглейда там сома кълве на жива рибка,защото сум ходил и сум се пробвал на различна стръв,но нищо не даде резултат!Успех
BULGARY
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

А,защо искаш да ловиш сом точно на 6-ти и 9-ти километър?
Да се улови едър сом на въдица на дъно е доста трудно/не е лъжица за всяка уста/.Познавам почти всички майстори на този риболов,които посещават местата около Пловдив-броят се на пръсти.За да ти помогна мога да ти кажа,че в момента сомът се храни много активно-почти всяка вечер/златно време/.За въпросните места ще споделя само,че аз лично избягвам да ходя там-има много "пишман" рибари нахвърляли по няколко въдици,както за сом,така и за шаран,амур,щука,ако може и за нилски крокодил и за него ще заложат.Резултатите са обикновенно 1-2 маломерни сомчета "пуснати обратно в торбата".Рибата там е доста предпазлива и шансът да се хване едър сом е минимален,но опитай!
Ще споделя само едно много важно нещо!!!!!!!!-за едър сом се ходи сам и то само с една въдица!!!!!!!!!!! :lol:
валатът не най-лошото нещо на света
Аватар
wall4o
новобранец
новобранец

Мнение от wall4o »

Блогодаря колега.Аз искам място в Пловдив,защтото сум от пловдив а пук нямам много свободно време!Чакам момента да се измукна и да ида!А Ако знаеш други места близо до пловсдив или в Пловдив моля сподели!
neocom
новобранец
новобранец

Мнение от neocom »

Видях ти предишната тема за риболова на сом.Предполагам искаш да ловиш сом по Марица!ЗА да имаш успех вземи подходящ воблер и отиди на бента на село Маноле-там много го ловят на воблер.В петък мои приятели са станали свидетели на улавянето на сом тежащ 17.20 кг!Пробваи се там!Изглейда там сома кълве на жива рибка,защото сум ходил и сум се пробвал на различна стръв,но нищо не даде резултат!Успех
и кой го е хванал този сом, та нищо не се е чуло досега, а смея да кажа, че имам познати всеки ден на този бент и до сега само за малолерки е рапортувано?
gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogi1 »

neocom написа:
и кой го е хванал този сом, та нищо не се е чуло досега, а смея да кажа, че имам познати всеки ден на този бент и до сега само за малолерки е рапортувано?
Ми някакъв човек го е хванал сома,откъде да го знам,как се казва,ако ти кажа как се е казвал да не би да го знаеш?Моите приятели са били трима и им вярвам безрезервно,ти ако не вярваш това си е твоия работа!Аз просто споделям,4е е хванат такъв сом!Човека си е прибрал сома и веднага си е тръгнал като го е притеглил!
BULGARY
Gpapazov
новобранец
новобранец

Мнение от Gpapazov »

Може ли сомът да се лови на плувка ?
Аватар
ksa1912
новобранец
новобранец

Мнение от ksa1912 »

да може