Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
lusienn,
Дава ли нещо на Суходол или само дават на арендатора
?
Дава ли нещо на Суходол или само дават на арендатора

Ми не знам,аз бях само за гъби-събрах 1 кило,челадинки и сега почвам да готвя супа от гъби.Уклея играеше около стената.В устието минах покрай един и каза че няма сефте на дънната-там беше кално и боза водата.Другите не съм ги питал,защото не ме интересува дали кълве или не.

Риболовци.
- Vid
- кандидат преподавател
Не съм съвсем съгласен. Това защото от една страна - ходя на риболов, а не на фотосесия. Твърде неудобно е докато замятам да ми се мандахерца фотоапарат на врата, при много от случаите съм сам при което е доста трудно да се снима улова изключая варианта с нахвърляни по земята риби. От друга страна, не обичам да гледам история, т.е. снимки от миналото, предпочитам да живея в настоящото и от време на време да гледам в близкото бъдеще.... Та затова малкото ми снимки са правени предимно с телефона.lusienn написа:Потребител на форум,който не снима и не показва за мен е ташак работа,не го броим за сериозен пич![]()
Иначе, когато съм с жената нещата са други - фотосесията е толкова голяма, че свършва паметта на картата. Та в тоя ред на мисли, всяка почивка със семейството е свързана с много снимки 99% от които на жената - една в профил, една във фронт като накрая съм "сдъвкан и изплют" т.е. не съм хванал светлината или небето или некъв интериор отзад и пр... пр... Просто е ужасно, даже не мога с кеф да си изпия узото и изям салатата.....
п.п. Признавам, че е приятно човек да види снимки във форума. Те определено пресъздават по точно написаното от автора, като допълват словореда и помагат на всеки четящ да се потопи или съпреживее излета....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- разбира нещата
За "абитУрентите" иде реч,за "абитУрентите" викам:

И те са част от прехода (кой,как го разбира)-за съжаление
Къде вървим,къде отиваме
Пп:Не съм от най-дейните Ф темата,за което моля за извинение,но си Ви чета с удоволствие.
По-здрави,и успехи в "прехода"
Пп2:"краднах " снимката от "фейса",има и още,поне коментарите на хората ми вдъхват някаква надежда,било тя и минималистична,но все пак надежда

Къде вървим,къде отиваме

Пп:Не съм от най-дейните Ф темата,за което моля за извинение,но си Ви чета с удоволствие.
Пп2:"краднах " снимката от "фейса",има и още,поне коментарите на хората ми вдъхват някаква надежда,било тя и минималистична,но все пак надежда

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- GODzillata
Снощи, за да избегна клишето, пих една текила на свечеряване, отворих хладилника за някФо мезе, но съзрях едни люти мехикански чушлета и пресни чесънчета...всичко това ме наведе на мисълта за мехиканско ястие, та нахлупих сомбрерото, извадих мачетето и запретнах ръкави, връткайки едно чили кон карне, стана ммммммм...пожаааааааар, докато го хапвах, сам си правех мехиканска вълна, а знаете ли колко трудно е това?!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Е как се крадът снимки и се разпространяват по жълтите изданияtolio_pm написа:За "абитУрентите" иде реч,за "абитУрентите" викам:
Къде вървим,къде отиваме![]()

Риболовци.
-
- разбира нещата
Другите снимки видя ли ги Люска?
То и аз съм бил хабитюрент(отдавна беше),ма чак пък таквоз "чудо"
То и аз съм бил хабитюрент(отдавна беше),ма чак пък таквоз "чудо"
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
Мойте снимки на природа по ми харесват,на дискотеки ходех като бях на тяхните години.Иначе кой каквото му харесва това да прави и да служи на себе си.Е бате Тони пее нещо тука,пък и пари изкарва да си храни семейството
http://vbox7.com/play:8e8e7439

Риболовци.
-
- разбира нещата
Ей,колегията внимателската с гъбоците,че сега по НОВА ТВ даваха три бабки в интензивното-едната ги беряла от 30 години,сега-изненада.Да не приключи прехода "чрезвичайно" за някой-Умната
Е днес го играх фотограф,изпратихме на комшийката сина абитурент.Като гледам се е барнал съвсем небрежно и си му отива супер изглеждаше от целия клас.Пускам ви малко снимки на тукашните абитуриенти.Момичетата са пожар.
Това е Наско да е жив и здрав и да му върви в живота.Другите ги преценявайте сами по снимка
Тая я кара един приятел ама не е негова
Съученичките
Ебати цепките,като плажни рокли ги шият вече 

Риболовци.
- G.Petkov
GODzillata явно е влязъл във фаза на активен хумор, щото ме разсмива всяка вечерGODzillata написа:..., докато го хапвах, сам си правех мехиканска вълна, а знаете ли колко трудно е това?! ...

Тези момичета са остарели, още преди да са порастнали, за съжаление!tolio_pm написа:За "абитУрентите" иде реч,за "абитУрентите" викам:...
С много неприятно чувство разгледах тази снимка, тя е карикатурен образ на представите на 95% от българите за реализация и успех в живота !!!
Иначе, днес прехода продължи като заведох жената до Копривщица /въпреки неспирния дъжд

Метрото дойде / в София, засега / едва в 21 век .
Ама да сме живи и здрави

Все някага ще се оправим,
А пък ако спре и този дъжд, може и да ми дойдат позитивни мисли

Ей, за малко да пропусна гастрономическата част- ядохме в "Чучура", порциите големи, месо много, ама има някакви подправки, хич не ни харесаха, особено е някак си. Само картофите бяха на високо ниво

Ял съм и в "Бащината къща", ама и там не беше нещо особено, освен цените !
- G.Petkov
Какво ли става ?
Гостите - повече от съ-авторите и читателите, а
!
edinak22, FaceBook [Linkcheck], G.Petkov, purko83 и 6 госта
Гостите - повече от съ-авторите и читателите, а

Ми кажи ти кой играе подмолно,и шушу мушо къща разваляG.Petkov написа:Какво ли става ?
Гостите - повече от съ-авторите и читателите, а!

Риболовци.
- G.Petkov
И последно за тази вечер
, то графоманията ме тресе, нали
!
По целият път от София до Копривщица, в ливадите бяха наклякали, въпреки проливния дъжд, гъбари и "стържеха" челадинки.
От тях май не се мре, само може да те заболи стомах
!
Отивам да гледам Норвегия:Англия !
После в "Световен футбол"
!

По целият път от София до Копривщица, в ливадите бяха наклякали, въпреки проливния дъжд, гъбари и "стържеха" челадинки.
От тях май не се мре, само може да те заболи стомах

Отивам да гледам Норвегия:Англия !
После в "Световен футбол"

- Павел Иванов
Да ви съ оплаквам значи
Днешният ден премина в най-неслужеща на мен си атмосфера . Бях принуден в по-голямата му част да трамбовам из няколко мола и други магазинчета с цел зяпане и спомагане за напълване гардероби разни а това ми е едно от най-неприятните занимания
Па и баси му групата бехме - аз , буля , детето и бълдъзето и всеки за нещо негово си гуеа сал мен къде видех вкусна манджа и бира на там ме теглеше
Инак ви четЪ и ви се чуда и на вас и на македонското изтъсаче джурналя къде се е чудило с кво да изкара насъщният си та се е посрало докат се е пробвало за Пулицър да се уреди
Не друго ами явно на сума си народ не им прави впечатление че сме 21 век . Фереджутата и пристегнатите комсомолски униформи отдавна не са актуални
Всеки може да си показва неговото си особенно ако го има и е млад . Кво да правят ? Да се забрадят и кът им увиснат до коленете да ги подпрат с банели от арматура фи 12 , та да вземат тогава да ги покажат ли
Баси !!!

Инак ви четЪ и ви се чуда и на вас и на македонското изтъсаче джурналя къде се е чудило с кво да изкара насъщният си та се е посрало докат се е пробвало за Пулицър да се уреди

Не друго ами явно на сума си народ не им прави впечатление че сме 21 век . Фереджутата и пристегнатите комсомолски униформи отдавна не са актуални

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов