Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спинингова въдица SILSTAR !!!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
Спинингова въдица SILSTAR !!!
Здравейте колеги!!!
Харесах си спинингова въдица SILSTAR акция 10-40 !!!
Като за начало в спининговата практика мисля,че е добре. Не е много скъпа но това е че е със SIC водачи понеже искам да вкарм в употреба плетеното ми влакно Powr-Pro 0,20.
Кажете някво мнение за SILSTAR спинингите.Мой познат миналата година извади 7 кг щука с такава пръчка.С дължина 2,70 е въпросната въдица.Очаквам съвети.
Като за начало в спининговата практика мисля,че е добре. Не е много скъпа но това е че е със SIC водачи понеже искам да вкарм в употреба плетеното ми влакно Powr-Pro 0,20.
Кажете някво мнение за SILSTAR спинингите.Мой познат миналата година извади 7 кг щука с такава пръчка.С дължина 2,70 е въпросната въдица.Очаквам съвети.
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Re: Спинингова въдица SILSTAR !!!
Колега, не знам за SILSTAR спинингите но 2,70 дължина на акция 10-30,40 гр е идеална за щука!
Наслука!
- eroucma
- разбира нещата
Аме колега не се мъчи с тоя Силстар заложи на сигурното има толкова пръчки с добро съотношение цена - качество.lubomirvasilev_1987 написа:Здравейте колеги!!!
Я кажи модела на сопата че да я видим щото така малко се стреля на посоки.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Силстар имат модели които по нищо не отстъпват на други "реномирани" марки
Да не ти казвам пък какви влакна имаха.Жалко че не ги произвеждат вече.

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
И аз съм много доволен от всичко на SILSTAR, което съм имал до сега.
Наслука!
-
- новобранец
Не и запоних модела интересуваше ме мтериала,акцията,дебелината на върха дължината на пръта лекотата както и това дали са SIC водачите за начало.Не разполагам с много пари но си мечтая за D.A.M -Nanoflex 2,40 метра ако питате мен.Ма пусти му финанси немога да хвърля толкоз пари после ше се мре от глад.З след като си купил една за него и се убедил в качеството щом е изкарал щука 7кг. с нея значи е добраа.Това ми трябва пръчка с която да започна. Продавача ги е взел последните 12 броя от еди склад и са му напраили голяма отстъпка за тва ги дава за по 27 инаке са на по 38 лв. 2,40 и на 48 2,70.
- eroucma
- разбира нещата
Колега виж тази http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7152
, аз лично когато я тръсках ми залепна в ръката. Пръчката ми беше като продължение на ръката, нито много твърда нито пък лигава и една такава лекинка
. Ако има къде върви я тръсни, че така по картинка трудно се избира.
, аз лично когато я тръсках ми залепна в ръката. Пръчката ми беше като продължение на ръката, нито много твърда нито пък лигава и една такава лекинка

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Само не разбрах защо са толкова много препинателни знаци за подобна въдица?
По-добре лови с каквото имаш, при положение, че паричките са кът. На това нещо нито теста му ще е реален, нито материала-материал, нито водачите СИК, за друго да не говорим... Няма смисъл да се набутваш с подобно дърво.
п.с. Съвсем отделен въпрос е, че тази марка не съществува от сто години. Което не пречи китайците да я експлоатират, естествено...
п.п.с. За по-малко пари от "Нанофлекс"-а има по-добри предложения. Ето едно такова - колеги, които ползват тази пръчка и знаят за какво става въпрос, изказват много положителни впечатления:
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=3956
п.п.п.с. Междувпрочем казват, "ДАМ" вече също било едно кухо име, под което на желаещи им брандират стоката.
По-добре лови с каквото имаш, при положение, че паричките са кът. На това нещо нито теста му ще е реален, нито материала-материал, нито водачите СИК, за друго да не говорим... Няма смисъл да се набутваш с подобно дърво.
п.с. Съвсем отделен въпрос е, че тази марка не съществува от сто години. Което не пречи китайците да я експлоатират, естествено...
п.п.с. За по-малко пари от "Нанофлекс"-а има по-добри предложения. Ето едно такова - колеги, които ползват тази пръчка и знаят за какво става въпрос, изказват много положителни впечатления:
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=3956
п.п.п.с. Междувпрочем казват, "ДАМ" вече също било едно кухо име, под което на желаещи им брандират стоката.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Подкрепям Муня на 100% особено в частта че след като не можеш да отделиш пари за малко по-скъпа , но много по-читава въдица , то няма смисъл да ги харчиш и тези които имаш за дръвчета от сорта при положение че си имаш . Това че някой извадил седем кг. щука на тази въдица не е атестат за качествата и
На "Панагюрски Мичел" , или иначе казано шише от "Швепс" , също спокойно вадиш щука 7кг. ако благоволи да се закачи и си сложил доволно здрава линия
Та тъй 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Живко Славов
- научил се да хвърля
Колега ти си сигурен в това,че ще си вземеш тази въдица(който каквото да ти казва или предлага) заради един или друг фактор.Така,че според мен няма много смисъл от тая тема.Единствено след време можеш изкажеш мнението си за въпросната въдица на Силстар.Успешно откриване