Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Кърджалийски регион
haga,ако наистина си бил на гурбет в Хага /не е подигравателно,мои близки роднини вече 7 години са там
/,е ясно защо ти е непонятно защо са обявили чак през еди коя си година,че стената е стратегически обект,както и защо няма да се отместят от становището си.Гадна политика,драги,вътрешно-фекална и външно-ибричкийска,в услуга на Ердоган ,щото на нашия тъп мутро-пожарникар, в главата му бушуват такива примитивно-популистки разбирания,че ако знаеш за какво става въпрос,ще си виснеш примката в центъра на Кърджалито.Колкото съм родопски /само от края на 1988 г.кацнал в Мадан,после от 1990 в Смолян,е верно че през на майната си 1961-ва съм бил роден в Ивайловград,а там поне географски го водят Източни Родопи/,толкова съм и от Северна България,ама това са частни въпроси и нямат нищо общо с компетенциите.Честно да ви кажа,ще се радвам да изляза не прав и то изключително заради такива колеги като Antivik,които за разлика от мен и теб не могат да управляват законно МПС,за да си возят гъза на автомобил за обожаваното занимание "риболов".

Ето едно мнения от този сайт:
http://rodopi24.blogspot.com/2012/05/bl ... _1980.html
Някой си каза... 23/5/12 10:03
Подобна глупост нямаше дори и по време на “студената война”, та дори и по време на “възродителния процес” !!! Ако имаше някакви по-сериозни опасения за язовирната стена, властите още от времето на “студената война”, щяха да предприемат тези крути мерки. Сега от тази глупост печелят само тези, на които работата им рахатяса! А губещи и ощетени са всички онези, които я отиваха на риболов, я отиваха на особено приятен излет сред прекрасната природа на левия бряг на язовира. Повече от 40г. посещавам този район, а сега ми се отнема тази свобода на придвижване и активната почивка сред тамошната природа. А такива като мен са стотици! Аз смятам, че въвеждането на тези мерки, по-скоро са породени от комплексите на някои хора, отколкото от съображения за сигурност!!! Ако наистина от съображение за сигурност, се цели евентуално пресичане на диверсионни действия и посегателство върху целостта на язовирната стена, и т.н., и т.н., то в такъв случай, както в началото на стената има полицейски пост, също такъв пост би могъл да се постави и на другата страна на стената, и да се упражнява съответното наблюдение. Те, полицаите и без туй си имат там камери за видео наблюдение, и доколкото знам дежурят по двама, така че нищо не пречи, единият да е от едната страна, а другият на другата. Ето, това е моето предложение за осъществяване на контрол по сигурността, и предоставяне на свободата за придвижване на гражданите до левия бряг на яз. Кърджали! Но, ако нечии комплекси са над правата за свободно придвижване на гражданите, то няма сила на света, която да избави този комплексар с власт, от това му болестно състояние. Аз настоявам за отмяната на този глупав режим и на това безсмислено ограничение, и очаквам отговорните държавни институции да предприемат необходимите действия за тази отмяна. Ако с членството ни в “Европейския Съюз” отпадна така наречената “желязна завеса”, то сега Тя, тази завеса, в следствие на нечии комплекси, в буквалния и в преносния смисъл на израза, се пренесе тук при нас. Не така уважаеми забраняващи, не така! Решаването на определени задачи не е в отнемането и ограничаването на правата на гражданите, а напротив, в действия съобразени с тяхното съблюдаване и стриктното им спазване. Ако това ще ви коства повече труд, то вършете си работата тъй както трябва, без да ограничавате правата на гражданите. За труда си вие получавате заплати от нашите данъци!
Подобна глупост нямаше дори и по време на “студената война”, та дори и по време на “възродителния процес” !!! Ако имаше някакви по-сериозни опасения за язовирната стена, властите още от времето на “студената война”, щяха да предприемат тези крути мерки. Сега от тази глупост печелят само тези, на които работата им рахатяса! А губещи и ощетени са всички онези, които я отиваха на риболов, я отиваха на особено приятен излет сред прекрасната природа на левия бряг на язовира. Повече от 40г. посещавам този район, а сега ми се отнема тази свобода на придвижване и активната почивка сред тамошната природа. А такива като мен са стотици! Аз смятам, че въвеждането на тези мерки, по-скоро са породени от комплексите на някои хора, отколкото от съображения за сигурност!!! Ако наистина от съображение за сигурност, се цели евентуално пресичане на диверсионни действия и посегателство върху целостта на язовирната стена, и т.н., и т.н., то в такъв случай, както в началото на стената има полицейски пост, също такъв пост би могъл да се постави и на другата страна на стената, и да се упражнява съответното наблюдение. Те, полицаите и без туй си имат там камери за видео наблюдение, и доколкото знам дежурят по двама, така че нищо не пречи, единият да е от едната страна, а другият на другата. Ето, това е моето предложение за осъществяване на контрол по сигурността, и предоставяне на свободата за придвижване на гражданите до левия бряг на яз. Кърджали! Но, ако нечии комплекси са над правата за свободно придвижване на гражданите, то няма сила на света, която да избави този комплексар с власт, от това му болестно състояние. Аз настоявам за отмяната на този глупав режим и на това безсмислено ограничение, и очаквам отговорните държавни институции да предприемат необходимите действия за тази отмяна. Ако с членството ни в “Европейския Съюз” отпадна така наречената “желязна завеса”, то сега Тя, тази завеса, в следствие на нечии комплекси, в буквалния и в преносния смисъл на израза, се пренесе тук при нас. Не така уважаеми забраняващи, не така! Решаването на определени задачи не е в отнемането и ограничаването на правата на гражданите, а напротив, в действия съобразени с тяхното съблюдаване и стриктното им спазване. Ако това ще ви коства повече труд, то вършете си работата тъй както трябва, без да ограничавате правата на гражданите. За труда си вие получавате заплати от нашите данъци!
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- antivik
- кандидат преподавател
Относно горе написаното само ще го илюстрирам с няколко илюстрации, да се види как се опазва стратегически обект от шпионаж и диверсии.haga написа:Ето едно мнения от този сайт:
Подобна глупост нямаше дори и по време на “студената война”, та дори и по време на “възродителния процес” !!!....Ако наистина от съображение за сигурност, се цели евентуално пресичане на диверсионни действия и посегателство върху целостта на язовирната стена, и т.н., и т.н., то............

А сега да видим как ще се опази стратегически обект, след като всеки средно грамотен потребител на интернет с Гугле Ърда може да разгледа всичко в подробности и да си планира каквото поиска

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
Другия път пак да гласувате за Цв Цв и ББ....тогава вече може да затворят и Енчец и Главатарци....защото и те са обекти от национално значение.Чак от София всеки петък пристигат джипове с велможи и любовниците им...да праят оргии по хотелите.Скоро търсих свободни места за мои приятели да преспят там за уикенда...от Главатарци директно ме обявиха за луд...там още от предната седмица всичко било резервирано за тузари с джипари.В х-л Сандим успях с 300 зора да уредя нещо...
Та така...
))
Та така...

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Абе, вие плетки за плетене нямате ли си, че ми бистрите политиката.
Аз, два дена подред връзвам монтажи, те националната сигурност бистрят.Пущинаци такива
.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
брей....брей......кви толкоз монтажи правиш бре?Покажи нящо и нии да видим.Антон Тонев написа:Абе, вие плетки за плетене нямате ли си, че ми бистрите политиката.Аз, два дена подред връзвам монтажи, те националната сигурност бистрят.Пущинаци такива
![]()
![]()
.
Георги Тенев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Пращаш 10лв по Еконт, и ти ги показвам.georgi30 написа:брей....брей......кви толкоз монтажи правиш бре?Покажи нящо и нии да видим.Антон Тонев написа:Абе, вие плетки за плетене нямате ли си, че ми бистрите политиката.Аз, два дена подред връзвам монтажи, те националната сигурност бистрят.Пущинаци такива
![]()
![]()
.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Поморийския
- ще става разбирач
А на крачето на гълаба

Тони готин си бре!Кога ще риболовстваме?Хайде пусни некой монтаж не се срамувай.
Георги Тенев
- antivik
- кандидат преподавател

- Поморийския
- ще става разбирач
Колеги кой къде ще открива сезона. Аз ще съм горе на Арденския .Викторе ако искаш да те карам до там ще спретнем хубав мохабет

- dimo4ko
- научил се да хвърля
Някой чувал ли е за продължаване на забраната? Колега сподели, че негов познат от ИАРА му казал, че ще се продължи с една седмица заради валежите и че рибата не била хвърлила още хайвера заради студената вода!
Истината е някъде там ...
- Антон Тонев
- сериозен играч
Има логика в това.То ще се чуе де!dimo4ko написа:Някой чувал ли е за продължаване на забраната? Колега сподели, че негов познат от ИАРА му казал, че ще се продължи с една седмица заради валежите и че рибата не била хвърлила още хайвера заради студената вода!
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Мисля да се направя за 2-3 дена на Том СойерПоморийския написа:Колеги кой къде ще открива сезона. Аз ще съм горе на Арденския .Викторе ако искаш да те карам до там ще спретнем хубав мохабет![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()