Питане за шаранджийско влакно

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Питане за шаранджийско влакно

Мнение от MiTaKa™ »

Скоро ми предстои подновяване влакната на шаранджийките и се чудя какво да сложа.
Предните години лових с моделите не Бърклей Биг Гейм и Карп Голд. И понеже искам да разнообразя ,съм се огледал в този модел на Експерт Карп ,който имам спомени че е на Фокус. Влакно е с изкрящо жълт цвят :rolleyes: Изображение
Преди години съм ловил с черния варянт и бях останал много доволен , но за това нямам никакво инфо , а изглежда добре .
Някой от от форума да е с такова :wink:
Изображение
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Re: Питане за шаранджийско влакно

Мнение от pasator »

Това влакно е твърдо като тел колега.За шок лидер е идеално.Ползвах го същото 0.35,закупих си го от тук http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... 1000M.След втория риболов го смених.Неможе да се постига добра дистанция с него
dreamworks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dreamworks »

И аз се колебаех и между това и това http://shop.fishing-mania.com/viewline_3.php?id=7067 и накрая сложих Салсата.Ползвал съм кафявото влакно на карп експерт и съм доволен но 0.30м.
radius
новобранец
новобранец

Мнение от radius »

Здравейте колеги - Не знам дали ще приемете съвет но той е следния . Spectral1000 на Exelline тест 030 издръжливост 17кг магазин Видракс . Ползвам го от дълго време и съм много доволен . Дано съм помогнал със съвет .
Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от renvan3 »

колега ще ти помогна като ти кажа кое е хит сред шаранджиите.Това е TRABUCCO T-FORSE-PRO CARP-номерът0.309 -кг15-28.322lbs.Наистина е много яка,особено следващите номерации. :wink:
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

Бах маму, т`ва влакно Spectral1000 и този тест 035-22кг? Вярно ли е ?
Последно промяна от kodek на Съб Май 26, 2012 10:00 pm, променено общо 1 път.
teh
новобранец
новобранец

Мнение от teh »

Това като ония "уредби" дето бяха актуални преди 15-ина години и бяха плъзнали по пазарите. "1600W" надписа за нищо го нямаха.
А като погледнеш реномираните производители и сертифициращите организации и техните тестове и нещата придобиват съвсем друг вид.

Абе важното е да пише "Мерцедес" отпред 8) пък че отзад сме на москвич - не е важно.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

pasator написа:Това влакно е твърдо като тел колега.За шок лидер е идеално.Ползвах го същото 0.35,закупих си го от тук http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... 1000M.След втория риболов го смених.Неможе да се постига добра дистанция с него
И аз това мислех , че е много твърдо и ще е тегаво за голями дистанции с него.
Но понеже ще правя голяма поръчка от този сайт и мислех и влакно от там да взема .
Принципно не съм имал проблеми със замятането с кафявото на карп експерт .
Друго си е да си го пипнеш на живо :?
този модел е нов от гамата на карп експерт и е за голями дистанции , чак сега го загледах
Изображение
carp expert special
Шаранско влакно с преливащи цветове и UV защита;Това е най-новото модерно влакно за риболов на шаран и други едри риби.Многоцветната окраска помага на влакното да се слее с дъното и да бъде незабележимо за рибата. Предназначено е за далечни замятания
Дилемата е това или това
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”