яз. АЛЕКСАНДРОВО

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: яз. АЛЕКСАНДРОВО

Мнение от sudjuka »

5лв на човек и каквото хванеш е за теб-това е последната информация от трето лице,тъй като аз не стигнах днес до язовира.
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
gogox1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogox1 »

Вчера баща ми си беше на село (Александрово) и му казах това инфо за язовира и той отиде да проуяи ситуациата. Според близки хора там и познати на арендатора - язовира се взема не толкова за спортния риболов , колкото за това че се ползва за напояване на земеделските земи и могат да се правят пари от това! Просто колеги мафиотската структура на ГЕРБ завладява всичко!!!!!!!! Много много се надявам поне да почнат да пускат малко риба иначе нищо няма да стане. Аз ще се постарая да издиря новия арендатор и да видя какви са му идеите! Много искам да се развие язовира, има уникална природа и мисля че може да се направи мн добър за спортен риболов!
Аватар
zlatanov
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zlatanov »

то вече неостана къде да се иде,тъкмо мислех да ходя там и добре че видях за какво става на въпрос да не ме изненада някои там с 5 лв :) преди село Доиренци има един водоем някои знае ли там кои го държи и колко се плаща казват че имало доста добри щуки ?
I love it when you call me big poppa
Throw your hands in the air, if youse a true player
'Cause I see some ladies tonight that should be havin' my baby, baby,
artaks
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от artaks »

Този зад Дойренци по пътя за Слатина се арендова от същия който държи,и Дренов..

В последния има огромни щуки,и ми беше любимия..
Собственика обаче не разрешава спортен риболов...
Предлагам да повдигнем въпроса,а по-горно ниво за да видим за какво иде реч..
Аватар
zlatanov
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zlatanov »

artaks написа:Този зад Дойренци по пътя за Слатина се арендова от същия който държи,и Дренов..

В последния има огромни щуки,и ми беше любимия..
Собственика обаче не разрешава спортен риболов...
Предлагам да повдигнем въпроса,а по-горно ниво за да видим за какво иде реч..
да за него говоря които е преди доиренци като идваш от слатина ходих там непомня кога беше нямаше никои а язовирчето е доста добро поне на мен мн ми хареса на едно дърво имаше закачен ценоразпис и пишеше по 2 лв на пръчка и видовете риба по колко се заплаща,страх ме беше да лова да не ме прецели някои стар чичка с бриникето от близката царевица затова отидох в селото да поразпитам и всеки ми казваше да лова че бил взет ама никои неходел да го пази,ама накрая се отказах да не стане беля,а този на дренов къдфе се нимира и може ли още да се лови там и колко се плаща ?
Throw your hands in the air, if youse a true player
'Cause I see some ladies tonight that should be havin' my baby, baby,
artaks
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от artaks »

Труден е за обяснение но ще опитам..Като тръгнеш от Дренов за Александрово,на излизане от селото след около 7/800м. има един черен път в дясно.Точно на отбивката има нещо бетонно.Пътя минава до една нива..Доста е лош..След около 2км.по него излизаш на язовира..За ориентир ще ти служи единственото голямо дърво/орех/който се вижда от далеч...
Той е същия собственик..Дано е разрешил,и там риболова..Пиши после какво е станало ако ходиш...
Поздрави..
sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sudjuka »

Малко инфо:
Изображение
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
Аватар
bambo80
новобранец
новобранец

Мнение от bambo80 »

колеги някой пробва ли обстановката на александрово при арендаторите????
jitan
новобранец
новобранец

Мнение от jitan »

Три поредни години ходя по няколко пъти на този язовир и никога не съм се връщал без риба.Основно каракуди,уклей и костурчета...Много се съмнявам дали ще са 5лв.на човек или 5лв.на пръчка,но определено това отдаване под наем е просто законово унищожение на добрите ни водоеми и абсолютно антисоциална политика или както казва един добър приятел: Да ти еба демокрацията ,кога останаха само раци там където рибата беше повече от водата ! Все ми е тая дали има бира скара на гьола или проскубани чадърчета,когато единствената тръпка от риболова ни остана приготовлението за него!
Аватар
bambo80
новобранец
новобранец

Мнение от bambo80 »

Колеги някой нещо на АЛЕКСАНДРОВО................
sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sudjuka »

Откакто го взеха ме съмнява някой да е ходил.....................
Аватар
bambo80
новобранец
новобранец

Мнение от bambo80 »

ДРУГАТА СЕДМИЦА МИСЛИМ ДА ХОДИМ НА АЛЕКСАНДРОВО ЗА ПЪРВИ ПЪТ ТАЗИ ГОДИНА,НЯКОЙ ЩЕ ДАДЕ ЛИ ИНФО ???
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Колега тази година го направиха с такса и не съм ходил понеже ми е на 70 километра от Троян. Иначе до миналата година ходех редовно - кълват прилични каракуди, ако хвърляш на дъно задължително пробвай на стиропор. После ще ме благославяш. Места за бивакуване има по целия бряг, но сенки почти няма, да ти кажа от сега. Внимавай, че в района на стената съм срещал пепелянки, а и в тези жеги... Има и костури и попчета и сом, и шаран и слънчаци, но основния обект на всички хора е каракудата. Дано да съм ти бил полезен.
Аватар
bambo80
новобранец
новобранец

Мнение от bambo80 »

ОК :D
Аватар
bambo80
новобранец
новобранец

Мнение от bambo80 »

Тази седмица бяхме там за 3 дни само каракуди всякакъв калибър,шаран нямаше.Ама имаше ракийка и релакс :drinkers: :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”