Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ЯЗОВИР "СОПОТ"
Модератор: bobopeli
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: ЯЗОВИР "СОПОТ"
Това всички го искаме,да покажат и някой бракониер/не ,че не са ги давали/но е трудна работа.Както казва колегата pitcha ,не е лесна работа,но това което вършат и им е една от основните работи-да хващат,унищожават мрежи и спасяват колкото може риба,пак е добре.Не са малко случайте на въоръжени бракониери,така че залавянето на такива ,изисква и съдействие от полиция,не е толкова лесно както на приказки 

Всичко може,но не всеки го можe.

здравейте,
По този повод искам да споделя нещо.
за 24 май 2012 отидохме на язовир Сопот от към Лесидрен, защото е разрешен риболова...пък и ей така по мъжки да си пийнем. Бяхме с кемпер. И привечер като правих жар за пържолите мина един човек на около 50 години и се заговорихме. Стана дума че не кълве, че няма риба и че местните пускат мрежи. Та той като си пийна ракията сподели че познава човек от селото който само с това се изхранва, а именно с риболов на мрежи. Но ми каза: -Как да го издам като се познаваме? И от дума на дума каза че единият от проверяващите, даже май е и началник на останалите, има рибарски магазин в Ловеч и самият той работи заедно с "мрежарите"...Не мога да твърдя нещо което не съм видял с очите си, просто споделям какво чух, а истината е че за 3 дена не клъвна даже...
По този повод искам да споделя нещо.
за 24 май 2012 отидохме на язовир Сопот от към Лесидрен, защото е разрешен риболова...пък и ей така по мъжки да си пийнем. Бяхме с кемпер. И привечер като правих жар за пържолите мина един човек на около 50 години и се заговорихме. Стана дума че не кълве, че няма риба и че местните пускат мрежи. Та той като си пийна ракията сподели че познава човек от селото който само с това се изхранва, а именно с риболов на мрежи. Но ми каза: -Как да го издам като се познаваме? И от дума на дума каза че единият от проверяващите, даже май е и началник на останалите, има рибарски магазин в Ловеч и самият той работи заедно с "мрежарите"...Не мога да твърдя нещо което не съм видял с очите си, просто споделям какво чух, а истината е че за 3 дена не клъвна даже...
- MITKO70
- кандидат преподавател
Нищо ново ,той го знае това /Д-р Найденов/за местните ,и води война от доста време,но трудно ще се пребори на цяло,това си говорихме миналата година ,като се запознахме.А местния фолклор е безкраен,какви ли не неща чух и аз ,особено като пийнат
За кълването е нормално,така е на всякъде след тези земетресения 

Всичко може,но не всеки го можe.