Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Кърджалийски регион

Мнение от georgi30 »

antivik написа:
Поморийския написа:Колеги кой къде ще открива сезона. Аз ще съм горе на Арденския .Викторе ако искаш да те карам до там ще спретнем хубав мохабет :drinkers: :drinkers: :drinkers: :lol: :lol: :lol: 8)
Мисля да се направя за 2-3 дена на Том Сойер :lol: , сиреч товаря гимийчето с всичката багажерия и започвам обиколка и мятане на Студен кладенец. И лагеруване къде ме хване вечерта или ми фане окото мястото. За сега дебна само какво ще е времето и дали няма да разточат сезона, макар че според мен рибоците отдавана се дръпнаха в дълбокото и спряха да танцуват в плиткажите/мои наблюдения от последното возене, но имаше отвратителен вятър и вълни/. А колективното ходене ще е следващата събота/9-10.06./ предложението на Тони :drinkers: .
Сега 09.06 ли стана, нали на 08.06?Па може и аз да бъркам нящо!
Георги Тенев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Че според моя календар 8-ми се пада в петък, мисля народа още е на работа :? . Ако ли не и ще се тръгва в петък, казуваите докъто е време да се освобождаваме от службите :( ...
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

dimo4ko написа:Някой чувал ли е за продължаване на забраната? Колега сподели, че негов познат от ИАРА му казал, че ще се продължи с една седмица заради валежите и че рибата не била хвърлила още хайвера заради студената вода!
Вторник ще стане ясно уж така се говори за удължаване ама ще видим .
Типично българска простотия 2 дни преди откриването ни сервират новината .
Колегите включително и аз сме планирали всеки един ден но.......
То и миналата година маи беше така
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

georgi30 написа:
antivik написа:
Поморийския написа:Колеги кой къде ще открива сезона. Аз ще съм горе на Арденския .Викторе ако искаш да те карам до там ще спретнем хубав мохабет :drinkers: :drinkers: :drinkers: :lol: :lol: :lol: 8)
Мисля да се направя за 2-3 дена на Том Сойер :lol: , сиреч товаря гимийчето с всичката багажерия и започвам обиколка и мятане на Студен кладенец. И лагеруване къде ме хване вечерта или ми фане окото мястото. За сега дебна само какво ще е времето и дали няма да разточат сезона, макар че според мен рибоците отдавана се дръпнаха в дълбокото и спряха да танцуват в плиткажите/мои наблюдения от последното возене, но имаше отвратителен вятър и вълни/. А колективното ходене ще е следващата събота/9-10.06./ предложението на Тони :drinkers: .
Сега 09.06 ли стана, нали на 08.06?Па може и аз да бъркам нящо!
8-ми бе Георги.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Както бях ви написал,от 06.06.съм в отпуск -което означава,че когато и да е след тази дата,където и в колкото часа кажете,ще се явя собственолично :? ,готов,както за риболов,така и за ...е онва,дето си го направихме твърде приятно :lol: :drinkers:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

София, 28 май 2012 г. – Във връзка с постъпилите многобройни запитвания от любители риболовци, относно откриването на риболовния сезон и дали ще бъде удължен срокът на Забраната за риболов, Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури уведомява, че:
Няма да има удължаване на срока на Забраната за риболов и любителски риболов може да се извършва от 2 юни 2012 г. /събота/.

За информация:
Ани Брезоева, PR ИАРА
+ (359) 889 440 678
+ (359) 887 214 001
abrezoeva@gmail.com
pr@iara.government.bg ''

Наслука на ВСИЧКИ Smile
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

Тони дано е така че багажа е на половина събран
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

У-Р-А-А-А :D ха така, че и аз от 1 седмица стягам палатки и спални чували :D :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

С този всекидневен дъжд,представям си каква кал ще е навсякъде.На Звезделина ноже ли да се минава вече под моста или е още като след бомбандировка?
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Петър Недев написа:С този всекидневен дъжд,представям си каква кал ще е навсякъде.На Звезделина ноже ли да се минава вече под моста или е още като след бомбандировка?
От вторник отново го дават цяла седмица дъжд...
Понеделник
4.06

12° | 29° Възможни са валежи от дъжд
Вторник
5.06

13° | 25° Възможни са валежи от дъжд
Сряда
6.06

Четвъртък
7.06

19° | 25° Възможни са валежи от дъжд
Ще стане като блато навсякъде...ни палатка може да се опъне ни дявол.Шибано време.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
Петър Недев написа:С този всекидневен дъжд,представям си каква кал ще е навсякъде.На Звезделина ноже ли да се минава вече под моста или е още като след бомбандировка?
От вторник отново го дават цяла седмица дъжд...
Понеделник
4.06

12° | 29° Възможни са валежи от дъжд
Вторник
5.06

Сряда
6.06

Четвъртък
7.06

19° | 25° Възможни са валежи от дъжд
Ще стане като блато навсякъде...ни палатка може да се опъне ни дявол.Шибано време.
Зависи докъде е водата.Ако беше нивото както миналата година дето бяхме съседи,със сигурност ще има екшън.Ако обаче водата е докъмто пътя, там е по каменисто.Абе ако ще и камъне да падат.Преди две години,пак така- три дена дъжд.И при все това, успяхме на Ивайловград да си направим бивак.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Имаше едно малко мостче под линията,сега вече не може от там да се минава.Изорали са пътя и е непроходимо с кола. А и ако вали петък и събота се замислям дали изобщо да ходя някъде.Много неприятно ще е . Трябва да нахвърлям въдиците и да гледам от колата. Нито огън,нито барбекю можеш запали,а и да се чудя 2 дни дали ще мога да изляза с колата накрая.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Петър Недев написа:Имаше едно малко мостче под линията,сега вече не може от там да се минава.Изорали са пътя и е непроходимо с кола. А и ако вали петък и събота се замислям дали изобщо да ходя някъде.Много неприятно ще е . Трябва да нахвърлям въдиците и да гледам от колата. Нито огън,нито барбекю можеш запали,а и да се чудя 2 дни дали ще мога да изляза с колата накрая.
Бе Петьо, това е така.И на мен не ми се гледа 2 дни през прозореца на колата.Надяваме се че времето ще е благосклонно към нас. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Антон Тонев написа:
Петър Недев написа:Имаше едно малко мостче под линията,сега вече не може от там да се минава.Изорали са пътя и е непроходимо с кола. А и ако вали петък и събота се замислям дали изобщо да ходя някъде.Много неприятно ще е . Трябва да нахвърлям въдиците и да гледам от колата. Нито огън,нито барбекю можеш запали,а и да се чудя 2 дни дали ще мога да изляза с колата накрая.
Бе Петьо, това е така.И на мен не ми се гледа 2 дни през прозореца на колата.Надяваме се че времето ще е благосклонно към нас. :D
Тони ти ко се праиш на неква гургулица:колко пъти ни е перал дъжд, пък и колко пъти сме си пили ракията в колата, да не ти е за сефте, на Ивайловград април като нафърлихме въдиците в колата почти без да ги събираме преди да се качим в къщата, да не валя по малко, пък на горния с оная скъсаната Атанасова палатка малко буря ли беше, дето сега е фургона, помниш ли?Така че нема страшно нема да се стопим.
Георги Тенев
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

georgi30 написа:
Антон Тонев написа:
Тони ти ко се праиш на неква гургулица:колко пъти ни е перал дъжд, пък и колко пъти сме си пили ракията в колата, да не ти е за сефте, на Ивайловград април като нафърлихме въдиците в колата почти без да ги събираме преди да се качим в къщата, да не валя по малко, пък на горния с оная скъсаната Атанасова палатка малко буря ли беше, дето сега е фургона, помниш ли?Така че нема страшно нема да се стопим.
Ех тоя фургон.Ако беше на нулата нямаше да слизам от там.Ама пусто там където е пред във залива по средата дълбочината е 20-25 метра
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”