Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от G.Petkov »

Много интересни и изненадващи страници, а :D !
Какви обрати, какви емоции
INCUBUS написа:...Още една благодарност покрай това на Камика,че ни остави тази тема-нашата заслуга може би е в това,че я продължихме и пригодихме към реалния живот...
Съгласен съм напълно!
Така стана и си работи за наш кеф :D !

И за втори път ще цитирам Инкубиса, ама той е сериозен съ-автор, не се възгордява :D !
INCUBUS написа:... с уникално мезе -панирани сиренца,залети с боровинково сладко...
И аз имам голяма слабост към съчетанието сладко със солено - това сутрин.
А за пиенето - много са ми се услаждали ребърца на скара с мед и чесън !!!

Днес,
Вече не издържах и въпреки проливния дъжд ударих един риболов на леко - Панчарево, уклей, ама послужих на себе си.
Когато слязат облаците над водата усещането е едно - особено, тъмно е, сякаш съм на оня свят, изпадам в много особено състояние, възприятията за околната среда ми се променят. За сега не мога да си обясня какво ми става, но е емоционално.
Пих само една бира, де :D и всичко това не ми пречеше да дърпам рибките яко !
lusienn

Мнение от lusienn »

Момчета трябва снимки за цвят,е тая е от Родопите село ГелаИзображение на 1500м надморска височина,кой знае какви гъби има и пъстървови реки а :P Иначе днес по същото време когато бях за гъби на няколко километра от мен в София имало смерч,или торнадо това не съм го виждал никога по нашите земиИзображение
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Абе на Гела особенно от към пъстървови реки си е умрела работа . То даже по-долу на отбивката от към Широка Лъка си е повече да поседне човек в некое от крайпътните на Смилянски боб със сланинка или домашна наденица , отколкото да лови в реката . Инак смерчовете в околовръст си ги има , особено по Витоша и от време на време доста опустошителни :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

Е тоя Павката-живата енциклопедия всичко знае,не е лошо да го има тука може да потрябва за нещо :D

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

:oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Мани друго ами преди няколко години над Офелиите смерча каква хубава писта беше направил . Беше изкоренил много и все яки дървета та ако някой се беше възползвал нямаше да ги има мъките от пистите по Витоша от тая зима :lol: Инак малце по-скоро около Бистрица също добре ги пообрули ама беше по-слабичък от Офелският , вдигна само няколко покрива и на малко токачки им спре носенето .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

Значи колкото повече инфо на едно място толко по добре говори за него и събира повече хора.После и те споделят и така :D Е това било снимано на 13 03 2012 в Пазарджик.Тука не са ни я показвалиИзображение Това къде свети,било Венера и Юпитер :arrow:

Риболовци.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Давайте още-то времето като няма оправяне,поне ние да не се разваляме,в смисъл на мухлясване или прокисване,де :lol: За риба не можах да отида,просто нямаше кога,че в Ловеч вечерта на 25-ти,яко служих на себе си в едно култово заведение,на чардака му- "При войводите".То е същото -"Кафенето"в кв.Вароша от моите ученически години в Ловешката гимназия /1976-1979 г./,където вечер се криехме от учителите,за да пием бири и бяло вино.Въпросната вечер обаче със съпругата наблегнахме на отлежала троянска сливова,замезвах с една местна салата,наречена "лютика"/домати,печени пиперки и лук /,с "пърленка със сирене" и задушени пилешки дробчета с лук и гъби.
tct,на, ако се сещам за какво се карахме,ама...то си е човещина и в крайна сметка няма значение.Да си жив и здрав,дано ти се отвори парашута на където си тръгнал и не зарязвай форума и по-точно тази тема за прехода-има все пак някакъв смисъл да натракваме тук разни неща,пък били те и не особено значими за историята.
Тъй като още от ранния следобяд днес,съм си у дома и започнах медицинската терапия с МП и Айр.,за вечеря и мезе усвоих само една порцийка пикантни млади малки кръгли картофчета,надлежно задушени с масълце и подправки,попритикнах ги с едри черни маслини и малко едросмляна лютеница,та сега ми върви дваж по-добре течния тандем :)
Около самия Смолян,много по-близо от Гела,има приказно хубави места,където се е случвало на жарта от накладен огън,на саморъчно направен шиш,с нанизани на него последователно парчета сланинка,домат,чушка,лук,парче гъбка ,да се импровизират невероятни деликатеси.Те иначе рекичките са "пъстървови",ама... тази година маса реликтови хуманоиди излавят маломерните рибки по тях и няма сила в тази държава,която да може да предотврати това.
Настроението ми е доста добро поне заради това,че предиобяд от предстоящия понеделник,ще имам само формални работни ангажименти,т.е.,ще започна безстресово работната седмица,следобяд дори и да ми се отвори гадна работа,то след 17.30 часа ми предстои участие в редовната "конференция" в любимото заведение :D. А там редовните участници са такива терци и оригинали,при това само половината са риболовци,че след такова участие се прибирам лекинко подпил,ама зареден с енергия и добро настроение за цялата следваща седмица.Пък нали се надяваме,че е последна от забраната,та ...айд-е-е,през нея последна проверка на всичкото оборудване и ...между излетите,нека продължи списването на това многообразно писание :rolleyes: :drinkers:
lusienn

Мнение от lusienn »

Е момчета аз си оставам при вас,и смятам да водя децата тукИзображение Тука ще са ми всичките приятели на откриването почти.

Риболовци.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Относно прословутия скелет, за който и INCUBUS-а ме скастри, и тъй като не носех снимачно средство, си позволявам да поместя снимка направена от колегата burg в един друг форум за което надявам че няма нищо против. Въпреки усърдието на "длъжностните лица", скелета си е все още там и видимо си е бил там още преди язовира да стане язовир, тъй като костите са се "срастнали" с варовика отдолу.
burg написа:Емоциите продължиха с намирането на този скелет промит от водата -
Изображение
Пазача се обади на шефа си за откритата находка и след около час дойде доста голям екип от длъжностни лица, за да отнесат останките за изследване. Вероятно става въпрос за старо гробище, което високата вода е промила.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

МитеФФФ, честит абитуриент! :drinkers:

Добрютро, всички, чака ни поредната дъждовна седмица....гледайте положително - ще ни върви като по вода! :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Е днес си поваля навсякъде стабилно.Кире в София от 3 часа не вали,иначе Искъра качва здраво.В Самоков реката е огромна,в Рила има много сняг.Това ни съобщават по телевизията :arrow: http://www.btv.bg/weather/.Който е свършил за днес да се включва :arrow:А щях да забравя да кажа че минах през Жоро в сервиза,направил е нови модели кльонкове по заявка.

Риболовци.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

lusienn написа:Е днес си поваля навсякъде стабилно........
Е...еее ,не навсякъде ! :D Днес,за пръв път от 14 дни,видяхме малко слънце,а иначе и при нас си беше истински потоп! :evil:
Изображение
Очаквам включване и интересни постове от най-голямите графомани на темата-INCUBUS :drinkers: и G.Petkov,който винаги е бил по-сдържан и умерен в служенето на себе си! 8)
Последно промяна от Ачо ♣ на Пон Май 28, 2012 8:05 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
lusienn

Мнение от lusienn »

Е тамън почна сезона по морето и потопа се исипа и там.Това е от слънчев бряг днесИзображение Е така е по Софийските градинки и паркове,тази е от Света Тройца,къде разхожда чичо Кольо ЛъкиИзображение

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Изображение Е тая снимка я пускам,за прилъгване на чревоугодниците.Не е истина колко форума по интереси има за разглеждане :D

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Телескоп написа:... от най-голямите графомани на темата-INCUBUS :drinkers: и G.Petkov,който винаги е бил по-сдържан и умерен в служенето на себе си! 8)
Много атрактивна снимка на Телескоп !

Склонен съм да призная, че с Инкубуса сме "най-голямите графомани на темата" :D , ама що пък аз да съм най-умерения - не знам :D !
Ще взема да се засегна :D , не искам да съм умерен, ама ... вече се движа натам, въпреки всички усилия, които полагам :lol: !
Въпреки, че ето днес хич не бях умерен - въпреки, че съм в отпуск, отделих половин ден за работа в офиса, после пийване, хапване и общо трите работи, сега стегнах въдиците за утре - а утре отивам да пусна документи за продажба на имот в Ботевград, да прегледам местата за събиране на манатарки в района и да се опитам да направя един вечерен риболов на яз.Сопот!!!
Дано да успея!
И ако успея, хич няма да съм умерен, нали :D !
Ама ще съм доволен, че служа на себе си и прехода върви, не спира, за наща обща радост :D !
Заключено

Обратно към “Разни”