Инфо за Кисимови дупки

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Joro7310
новобранец
новобранец

Инфо за Кисимови дупки

Мнение от Joro7310 »

Здравейте колеги,някой ходил ли е скоро излиза ли нещо?
Последно промяна от Joro7310 на Нед Апр 15, 2012 6:00 pm, променено общо 1 път.
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Инфо за Кесимови дупки

Мнение от katri »

Нищо не излиза ,колега.От две седмици пълна скръб.Има изкарани две щуки(чивии, разбира се) преди това.Даже и каракудата не ще да пипне....Миналата седмица мой приятел е бил на язовира.Два удара за цял ден на тапа на щучки по 500гр. ,които си плуват свободно пак в язовира.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Joro7310
новобранец
новобранец

Re: Инфо за Кисимови дупки

Мнение от Joro7310 »

Мерси много,колега.Значи да стягаме такъмите за другаде.
shtukov
новобранец
новобранец

Мнение от shtukov »

Колегата katri не е ходил на Кисимови дупки от доста време май. http://kisimovidupki.com/
shtukov
новобранец
новобранец

Мнение от shtukov »

Той си знае защо..
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Той си знае защо..
И не само той знае , защо... :lol:
shtukov
новобранец
новобранец

Мнение от shtukov »

И не само той знае , защо...

Мда, прав си katri. Срещал съм през годините още 2-ма 3-ма като теб, които заради 5 лв. са готови по цял ден да надничат като плъхове от папура от страх да не обеднеят.. После се изнизват по терлици с надеждата, че никой не ги е забелязал.. Ни лук яли, ни лук мирисали..
Жив и здрав да си! Поздрави на братовчеда ти!
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Мерси за поздравите!Ще ги предам на братовчеда!

Само, че не си никак прав в преценката си за мен и който ме познава добре може да потвърди същото.Не съм се крил никога умишлено в папурите и не съм се изнизвал по терлици, макар многократно да съм имал такава възможност.Все пак не случайно съм оставил едни 400-500лв. само като такси за риболов на въпросния водоем.Ако ме беше страх да не обеднея с 5лв. нямаше да оставям 500.Дори въпросния ден , за който явно говориш посетих фургона с намерението да платя поредните 5 лв. - такса преди да хвърля въдиците, но нямаше никой.Аз нямам никаква вина, че нямаш човек, който да обикаля язовира и да събира таксата.Това си е твоя грижа и ти трябва да се грижиш за това и да се отнасяш с по-голямо уважение към редовните си посетители, ако искаш те отново да те посещават.Все пак има достатъчно други платени водоеми, където човек може да отиде да хвърли въдиците.
С това твое отношение към колегите-риболовци съм сигурен , че освен мен ще загубиш още много други посетители, но няма значение - знам ,че не ти пука за това....Колкото и да се опитваш да правиш реклама на водоема, хората не пасат трева и един хубав ден истината лъсва.
Поздрави!Остани си със здраве!
dobivam
новобранец
новобранец

Мнение от dobivam »

[quote="shtukov"]И не само той знае , защо...

Мда, прав си katri. Срещал съм през годините още 2-ма 3-ма като теб, които заради 5 лв. са готови по цял ден да надничат като плъхове от папура от страх да не обеднеят.. После се изнизват по терлици с надеждата, че никой не ги е забелязал.. Така заслужаваш да правим ама не сме такива хора да се правим на цигани,за това ти пълним гушата.Да беше си хванал някой човек да ти събира таксите както е по-другите водоеми щом се съмняваш в това??? :evil:
Последно промяна от dobivam на Чет Май 24, 2012 10:50 pm, променено общо 2 пъти.
dobivam
новобранец
новобранец

Мнение от dobivam »

dobivam написа:
shtukov написа:И не само той знае , защо...

Мда, прав си katri. Срещал съм през годините още 2-ма 3-ма като теб, които заради 5 лв. са готови по цял ден да надничат като плъхове от папура от страх да не обеднеят.. После се изнизват по терлици с надеждата, че никой не ги е забелязал.. Ни лук яли, ни лук мирисали..
Жив и здрав да си! Поздрави на братовчеда ти!
Да истината наистина лъсва както казва колегата много е прав!!! То наистина е трябвало да се изнизваме по терлици специално от твоя водоем както казваш,защото не ги заслужаваш и тях ама не сме за 5лв.да се правим на цигани както и аз така и колегата за това става така да ти пълним гушата.Да не ни мислиш тук за некой будали нещо.Че аз до сега съм дал към 500лв. поне само за такси на твоя водоем пътните не ги смятам и винаги съм ти се обаждал без да се крия.Постоянно си ходя с малко дребна каракудка,а в повечето случай и пълен валат.Хищник няма мирна риба тва риба ли е дето излиза???Къде е тази едра риба дето само приказвате за нея шарани до 1кг. ги пускаме и над 10кг. къде са освен с този прослолутия 20кг. дето са го изкарали???И друго вземи си почистете малко района срещу беседките до шаварите,защото е пълно с водорасли там и не може да се лови въобще,а това са хубави места.И аз ще хвърлям въдиците си в друг водоем при теб съм се зарекъл повече да не стъпна и ще съветвам и другите колеги да не правят тази грешка.
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Без коментар :!:
shtukov
новобранец
новобранец

Мнение от shtukov »

dobivam,
ако нивото на риболовните ти и спортсменски умения е на нивото на правописа ти, това обяснява напълно риболовните ти неуспехи и отношението ти към споменатото място. От друга страна, да ви се чуди човек, защо сте идвали по 100 пъти с katri /по ваши твърдения/, след като не си струва.
Всеки разумен човек, би трябвало да си даде сметка, че в този живот, за 5 лв. чудеса не се случват често. Би било твърде наивно да очаквате, че всеки път, срещу 5 лв. /понякога и безплатно/, да уловите 5 шарана по 5 кг. /по 5 лв. на килограм/ и да си тръгнете с по 125 лв..
Все пак ви пожелавам, това да ви се случва редовно на "другия водоем" на който ще хвърляте въдиците си, докато аз тъна в мизерия с изпразнена гуша..
Наслука момчета..
shtukov
новобранец
новобранец

Мнение от shtukov »

И още нещо с което възнамерявам да приключа диалога си с вас.
В случай, че не намерите сили и желание да промените отношението си към риболова, като към спорт и начин за почивка, а не като далавера, червените картони, които ще получавате, ще бъдат повече от рибите които ще хванете..
Съвета ми е съвсем добронамерен. Искрено се надявам да се вслушате в него..
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

В случай, че не намерите сили и желание да промените отношението си към риболова, като към спорт и начин за почивка, а не като далавера
То и "търмъченето" от твоя страна на толупи от язовира , на което съм бил (и не само аз) многократно свидетел и което дори беше качил като твоя гордост в yotube - сигурно са "спорт и начин на почивка". :lol: :lol: :lol:
Защо съм бил повече от 100 пъти на язовира ли?.Точно, заради спорта, ама изглежда ,че толкова ми е бил акъла.То на повечето риболовци акъла им го няма никакъв де - вместо да си стоят на топло в къщи покрай жените и масата, са тръгнали да гонят Михаля..., а ти точно на това разчиташ. :lol: Естествено ,че всеки път не можеш да хванеш "5 шарана", ама като се замисля сега , то повечето от редовните посетители на водоема и един шаран не са хванали досега :lol:
shtukov
новобранец
новобранец

Мнение от shtukov »

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”