Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Препоръка за рибарска кола
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За съжаление след излезлия ми ремонт на джипа , новата кола остава на заден план.
В никакъв случай не съм доволен от джипа , но просто не е всекидневна кола за мен
Разхода и подръжката ми идват в повече (въртя много километри) , та затова си мислех за нещо икономично и да носи на багаж с прилична скорост
Идеята беше джипа да стане колата за уикенда и екскурзии, ама неисе
Ще си търкалям корсата явно през седмицата
В никакъв случай не съм доволен от джипа , но просто не е всекидневна кола за мен

Разхода и подръжката ми идват в повече (въртя много километри) , та затова си мислех за нещо икономично и да носи на багаж с прилична скорост

Идеята беше джипа да стане колата за уикенда и екскурзии, ама неисе

Ivak написа:За съжаление след излезлия ми ремонт на джипа , новата кола остава на заден план.
В никакъв случай не съм доволен от джипа , но просто не е всекидневна кола за мен![]()
Разхода и подръжката ми идват в повече (въртя много километри) , та затова си мислех за нещо икономично и да носи на багаж с прилична скорост![]()
Идеята беше джипа да стане колата за уикенда и екскурзии, ама неисе![]()
нищо не ти пречи да се оттъвеш от дипа и на негово място да си вземеш нещо друго което ще е по-икономично помисли за микробусче и ван щом мъкнеш багажи или не си фен на такъв тип автомобили