Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Препоръка за рибарска кола
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Препоръка за рибарска кола
Сигурно ще сменям добрата вярна Корса.
И си тръся някъв вариант на по нов автомобил.
Та да Ви попитам , за мнение защото си нямам на идея какво да бъде. Рових по нета и нищо не ми хвана окото.
Та давайте предложения, който да покрият що годе тези изсквания:
Нисък разход на гориво
Проходимост
Що-годе добра скорост на магситралата (да потдържа поне 130-140)
Сравнително евтина подръжка
Здраво окачване
Цена до около 10 000 лв
Нищо френско и италианско не ме интересува , с изключение може би на Партнер и Берлниго.
Всяко мнение е добре дошло
И си тръся някъв вариант на по нов автомобил.
Та да Ви попитам , за мнение защото си нямам на идея какво да бъде. Рових по нета и нищо не ми хвана окото.
Та давайте предложения, който да покрият що годе тези изсквания:
Нисък разход на гориво
Проходимост
Що-годе добра скорост на магситралата (да потдържа поне 130-140)
Сравнително евтина подръжка
Здраво окачване
Цена до около 10 000 лв
Нищо френско и италианско не ме интересува , с изключение може би на Партнер и Берлниго.
Всяко мнение е добре дошло
- ceno cenov
- разбира нещата
AUDI A4-1.9 TDI - 110hp; 4x4 ;КОМБИ

Последно промяна от ceno cenov на Сря Авг 15, 2007 12:43 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
Лада-нива на газ, колега. Два месеца разпитвах и се чудех и аз какво да взема и се спрях на нивата.Гледах мицубишита, нисани,сузукита и др,но на всичките поддръжката им е много по скъпа от на нивата.Вярно е,че се чупят и по малко.Целия ремонт на нивата-ходова част е около 150 лв,а на другите около 2000.Има ниви които се сглобяват в Белгия и са много по качествени от тия които се продават в България.Аз такава взех
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
колега, ти си изключил една от най-подходящите коли - 5 години имах Рено Меган комби 1.9ДТИ 2001г- харчи около 6/100 градско и е високо почти колкото джип /просвет 18см, за сравнение Тойота Лендрузер е с просвет 205мм/, отдолу целия двигател е защитен с дебела ламарина... продадох я за 10800лв на 102000км... Съветвам те да търсиш нещо такова от първа ръка... 2001-2002г се продадоха много бройки...
немските коли са много ниски - постоянно ще ти удря отдолу на черен път, а и на същите години и километри са почти 2 пъти по-скъпи... а и харчат 1-2 литра отгоре... може да ми вярваш - сега съм с пасат 2002г пак 1.9ТДИ - по-добър е от реното само за високи скорости /над 120кмч/, в града даже е по-тромав...
ако си фен на газта, може да си вземеш Субару...
Бусовете по за 10 000лв са в много окаяно състояние - все пак са ги ползвали за работа, а не да си возят семействата събота и неделя...
немските коли са много ниски - постоянно ще ти удря отдолу на черен път, а и на същите години и километри са почти 2 пъти по-скъпи... а и харчат 1-2 литра отгоре... може да ми вярваш - сега съм с пасат 2002г пак 1.9ТДИ - по-добър е от реното само за високи скорости /над 120кмч/, в града даже е по-тромав...
ако си фен на газта, може да си вземеш Субару...
Бусовете по за 10 000лв са в много окаяно състояние - все пак са ги ползвали за работа, а не да си возят семействата събота и неделя...
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
по-проблемен автомобил за 10 000лв трудно може да се купи! да не говорим за комфорт, икономичност и сигурност...iid написа:Лада-нива на газ
а и Ивак не е писал, че иска джипка, а кола... нивата е абсолютно непригодна за придвижване из града или по магистралата...
Пасатите стават, но само ако се кара по-хубав път - много са ниски за "екстреми"... А и за 10 000лв ще е 97-а, най-много 98г.
eto ia kolata http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=2
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Re: Препоръка за рибарска кола
Май робуваш на "Там където правят спагети и минети , не правят хубави коли" , ама не е така.Ivak написа:Нищо френско и италианско не ме интересува , с изключение може би на Партнер и Берлниго.
Знаеш кво карам /в галерията ми http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... =2&cat=575 и пред "На кулата"

Но и това не е за отхвърляне , имаме три такива в групата ни , ако ми предстоеше покупка на кола , това би бил възможен вариант /седемместна кола + хотел к-т/.
http://mobile.de/SIDW4WyYJYRCNX0yoIW5uO ... 1273429060&
На платено не одим !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ей хубаво е човек да чуе и други мнения , за да рабере какво иска
Сега карам Ланд Крузер и не искам джип, мноооого голям разход.
Понякога ходя за риба на 200-300 км в едната посока и то само за един ден и при висок разход става леко неприятен риболова, да не говорим за капото
И аз мислех за Пасат, но много одрънкани и много километраж на тея дето се продават.
Френско твърдо не, няма да мога да смогна да му правя ходовата част с тези торсиони отзад не стават за черен път.
Няма да минавам през окопи, просто ми трябва сравнително висока кола(друто го вършат тънките гуми размер 80
)
На аудито А4 какъв е долу горе градския разход

Сега карам Ланд Крузер и не искам джип, мноооого голям разход.
Понякога ходя за риба на 200-300 км в едната посока и то само за един ден и при висок разход става леко неприятен риболова, да не говорим за капото

И аз мислех за Пасат, но много одрънкани и много километраж на тея дето се продават.
Френско твърдо не, няма да мога да смогна да му правя ходовата част с тези торсиони отзад не стават за черен път.
Няма да минавам през окопи, просто ми трябва сравнително висока кола(друто го вършат тънките гуми размер 80

На аудито А4 какъв е долу горе градския разход

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Па като си избереш ще ти покажа аз кво си поръчах! Поздрав и умната!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.