Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

"Незнайния" до Козлодуй
Модератор: sapuna
-
- новобранец
"Незнайния" до Козлодуй
Здравейте колеги през 4-те почивни дни бях в Козлодуй и ми се наложи да отида до Видин, навръщане 20км преди Козлодуй видях един много хубав язовир и не мога да намерия информация за него. Язовира се намира като тръгнеш от Козлодуй към Лом, след Горни Цибър е отбивката за с.Златия и след нея започва да се вижда долу в ниското. Ако някой има някаква информация моля нека я сподели или ще ида следващия път да проуча нещата. Отбелязъл съм го на картата и за хората, които може да го сбъркат язовира не е Шишманов Вал или Ковачица.
- Прикачени файлове
-
- Untitled123.jpg (239.89 KiB) Преглеждано 588 пъти
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: "Незнайния" до Козлодуй
Язовир Игнатово. Ходил съм на него преди доста години. Имаше много ама дребна каракуда. Тогава беше арендован сега не знам. Иначе е яко обрасъл с папур и само окло стената става за рболов.
Язовира е "твърдо" арендован има интересни риби но за съжаление риболов не е разрешен.Арендатор е професионалният ихтиолог Дако Даков.
-
- новобранец
Благодаря колеги и като е арендован какво го прави този господин след като неразрешава риболова?
-
- ще става разбирач
Прави пари от развъден материал!CarpFinder написа:Благодаря колеги и като е арендован какво го прави този господин след като неразрешава риболова?
Ебаси майката, няма необловено място в тая държава ей 

Рибата винаги е на другия бряг