Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Сейдолски неволи
- stoj40doc
- разбира нещата
Сейдолски неволи
Здравейте колеги, отдавна не бях ходил за риба, та си викам да не би да вземе да ръждяса фидера, и газ към язовира.Като цяло риболова беше тегав, за пет часа хванах само две шаранчета. Рибата кълвеше много плахо, времето беше страхотно, получи се страхотен излет.Предварително се извинявам на снимките на рибетата, които са направени в нас, понеже малко преди да решим да си тръгнем ни зачеса дъжда.Ето и малко снимков материал:
Това е за сега то мен.

LONG LIVE ROCK AND ROLL
- lyukost
- научил се да хвърля
Re: Сейдолски неволи
Добре си си починал поне колега, с пръчките до водата и с хубаво време. Пък и шаранчетата не са лоши.
Щото можеше като мен да стоиш на брега на язовира и само да гледаш как вятъра прави вълнички. Забраната е голямо изпитание за нервите, да знайш...
Щото можеше като мен да стоиш на брега на язовира и само да гледаш как вятъра прави вълнички. Забраната е голямо изпитание за нервите, да знайш...
-
- кандидат преподавател
Браво,Стойчо!Важен е излета!Малцина от нас намират по това време къде да си начешят крастата...
Браво за излета,по-добре е от капо
Уловената риба връща ли се или си я купуваш задължително 

Не мога да ловя риба,но много се забавлявам,докато опитвам!
- stoj40doc
- разбира нещата
Ти си решаваш, можеш да я вземеш или да я върнеш.diavolo написа:Браво за излета,по-добре е от капоУловената риба връща ли се или си я купуваш задължително
LONG LIVE ROCK AND ROLL
Два шарана са си два шарана!
Виждам обаче една грешка - храната ти е червена, предполагам ягода. Ако е така, да знаеш, че е за топлото време. Там все още водата не е толкова топла. Следващата седмица заложи на леко рибен аромат или класически шаран!

Виждам обаче една грешка - храната ти е червена, предполагам ягода. Ако е така, да знаеш, че е за топлото време. Там все още водата не е толкова топла. Следващата седмица заложи на леко рибен аромат или класически шаран!
-
- новобранец
Здравей колега имаш ли идея как е тази година на язовира до хотел островче! Чудим се там или на Сейдол да отидем към края на седмицата!
за мен колега тези шаранчета са си дооста под нормата но явно масово там дава такива рибки.