Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

"Рум сървис" , "пътна помощ" и много дъжд на Тунджа
Re: "Рум сървис" , "пътна помощ" и много дъжд на Тунджа
Ааааа има бе колега, на клипчето дето съм пуснал се вижда как в дъжда чеша платиките. Малко е мъгляво, но имаantivik написа: Евала за страхотния сърваивър, сал де не си пуснал ни една снимка с некое рибе, да оплакнем очите
.

По-голям шаран от рибаря няма...
Да са включи и баджанака по темата дано има повече такива преживявания ,че инак много скучно
. А относно рибката пропуснахме да направим снимки което ,го отбелязваме като сериозна грешка:) ,аз съм нов у форума ,но следващия път ще се поправим, еуфорията беше в повечко!
И да се приготвяме за новия излед ,че няма време времето пак ще се разваля
))

И да се приготвяме за новия излед ,че няма време времето пак ще се разваля

Ааааа Баджо, нас няма вече кво да на уплаши, датата е ясна, мястото тоже и дет има една приказка "Баджанаците умират последни"
- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
Еваларка Колеги. 

Не е важно колко си живял.А как си живял.
- jasonsmith
- разбира нещата
Супер репортаж от мястото на събитието, Пачо. Очакваме продълженението 

Абе Джасо къде се изгуби бе немате нещо тука у форума напоследък.А по темата честито и пак да пише колегата 

Риболовци.
Аааааа, няма начин да няма начин. Баджото днеска се обади, пуснал вече отпуската за 21 до 24 Юни, дестинацията е ясна, отделно аз заминавам на 11.06. на Павел Баня и смятам да прослушам копринкатаlusienn написа:Абе Джасо къде се изгуби бе немате нещо тука у форума напоследък.А по темата честито и пак да пише колегата

Лек път и успешен да е риболова.Аз такива далечни планове не мога да правя.Свободен ли съм товарим за час и тръгвам накъдето ми е най близо и имам при кой да отида да сме компания,случва се и сам да съм на гъола но до 5 минути съм приятел с тоя до мен 

Риболовци.
Да прав си колега, ние през този излет се запознахме с пича с кемпера - Иво, много стабилен е колегата, научих от него много за риболова на сом, такъм, тактики, хватки при изваждане, какво ли не... Иво да си жив и здрав, пак ще се видим скоро...lusienn написа:Лек път и успешен да е риболова.Аз такива далечни планове не мога да правя.Свободен ли съм товарим за час и тръгвам накъдето ми е най близо и имам при кой да отида да сме компания,случва се и сам да съм на гъола но до 5 минути съм приятел с тоя до мен
-
- кандидат преподавател

Ми Козирог, кво да кажа. Рибата в такива излети е черешката на тортата, а ние похванахме, даже доволноINCUBUS написа:![]()
![]()
.Продължавай все така,с рогите напред,пък и да няма много риба,не е толкова важно-важни са емоциите на самия излет,които ще се помнят няколко следващи живота.