"Рум сървис" , "пътна помощ" и много дъжд на Тунджа

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Re: "Рум сървис" , "пътна помощ" и много дъжд на Тунджа

Мнение от pacho69 »

antivik написа: Евала за страхотния сърваивър, сал де не си пуснал ни една снимка с некое рибе :cry: , да оплакнем очите :drinkers: .
Ааааа има бе колега, на клипчето дето съм пуснал се вижда как в дъжда чеша платиките. Малко е мъгляво, но има :-)
По-голям шаран от рибаря няма...
nivi7876
новобранец
новобранец

Мнение от nivi7876 »

Да са включи и баджанака по темата дано има повече такива преживявания ,че инак много скучно :). А относно рибката пропуснахме да направим снимки което ,го отбелязваме като сериозна грешка:) ,аз съм нов у форума ,но следващия път ще се поправим, еуфорията беше в повечко!
И да се приготвяме за новия излед ,че няма време времето пак ще се разваля :)))
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Ааааа Баджо, нас няма вече кво да на уплаши, датата е ясна, мястото тоже и дет има една приказка "Баджанаците умират последни"
Аватар
СЪНДИ
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от СЪНДИ »

Еваларка Колеги. :drinkers:
Не е важно колко си живял.А как си живял.
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Супер репортаж от мястото на събитието, Пачо. Очакваме продълженението :drinkers:
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Абе Джасо къде се изгуби бе немате нещо тука у форума напоследък.А по темата честито и пак да пише колегата :arrow:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

lusienn написа:Абе Джасо къде се изгуби бе немате нещо тука у форума напоследък.А по темата честито и пак да пише колегата :arrow:
Аааааа, няма начин да няма начин. Баджото днеска се обади, пуснал вече отпуската за 21 до 24 Юни, дестинацията е ясна, отделно аз заминавам на 11.06. на Павел Баня и смятам да прослушам копринката :lol:
lusienn

Мнение от lusienn »

Лек път и успешен да е риболова.Аз такива далечни планове не мога да правя.Свободен ли съм товарим за час и тръгвам накъдето ми е най близо и имам при кой да отида да сме компания,случва се и сам да съм на гъола но до 5 минути съм приятел с тоя до мен :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

lusienn написа:Лек път и успешен да е риболова.Аз такива далечни планове не мога да правя.Свободен ли съм товарим за час и тръгвам накъдето ми е най близо и имам при кой да отида да сме компания,случва се и сам да съм на гъола но до 5 минути съм приятел с тоя до мен :D
Да прав си колега, ние през този излет се запознахме с пича с кемпера - Иво, много стабилен е колегата, научих от него много за риболова на сом, такъм, тактики, хватки при изваждане, какво ли не... Иво да си жив и здрав, пак ще се видим скоро...
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

:lol: :lol: :lol: Благодаря,драги pacho 69 ,рядко чета тук и още повече пиша тук,обаче честно казано, се изкефих яко с този твой пост.От него лъха такъв риболовен оптимизъм и свойственото за нашего брата пренебрежение към природните стихии,че ми стана радостно и топло на душата.Продължавай все така,с рогите напред,пък и да няма много риба,не е толкова важно-важни са емоциите на самия излет,които ще се помнят няколко следващи живота.
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

INCUBUS написа::lol: :lol: :lol: .Продължавай все така,с рогите напред,пък и да няма много риба,не е толкова важно-важни са емоциите на самия излет,които ще се помнят няколко следващи живота.
Ми Козирог, кво да кажа. Рибата в такива излети е черешката на тортата, а ние похванахме, даже доволно ;-)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”