Някой има ли инфо за яз. Горни Дъбник?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
@Poly
новобранец
новобранец

Re: Някой има ли инфо за яз. Горни Дъбник?

Мнение от @Poly »

за тези, които имат намерение да посетят водоема...днес за 10 чась, 5 маломерни костура..имаше доста колеги, но всички си тръгваха разочаровани..моя съвет е търсете друга дестинация :(
Аватар
divaka_besen
фен клуб-скобар

Мнение от divaka_besen »

Моят също, на фидер , на плувка, само царици и костури... много зле работата.
Изображение
Аватар
mclsdreal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mclsdreal »

Хаха....е аз в неделя(вчера за цял ден)- събода срешу неделя, хванах 4 килограма риба- Червеноперки, 2 добри платики, доста малки които върнах обратно, от едната обаче излезе Теня :shock: ....Кустури 5-6 добри бройки, доста върнах като от тях доста умряха, че бяха нагълтали яко куката, и диста добри каракуди около 700-1000гр. Имаше и слънчаци, но е нормално :) :drinkers:
Аватар
divaka_besen
фен клуб-скобар

Мнение от divaka_besen »

От коя страна на язовира?
Изображение
Аватар
@Poly
новобранец
новобранец

Мнение от @Poly »

[quote="mclsdreal"]Хаха....е аз в неделя(вчера за цял ден)- събода срешу неделя, хванах 4 килограма риба-

Браво, колега! :) Не лошо да уточниш само през ноща ли си ловил или в неделя през деня.. :wink:
Аватар
mclsdreal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mclsdreal »

Бяхме в края на язовира срещу стената. Тръгнахме в 3 сутринта събота срещу неделя, и в неделя към 19:00 отпрашихме за София, все пак сме на работа :)- демек цялата неделя :wink:
Аватар
mclsdreal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mclsdreal »

Вчера 08.10.2011 отново разстрел.....5.5кг Каракуда и Платика на дъно- стръв торен. Ползвах хранилки а захранката хляб с гранули (кучешка храна) и отново средата на хляба обаче с течен шоколад :)
Shampio0*
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Shampio0* »

mclsdreal написа:Вчера 08.10.2011 отново разстрел.....5.5кг Каракуда и Платика на дъно- стръв торен. Ползвах хранилки а захранката хляб с гранули (кучешка храна) и отново средата на хляба обаче с течен шоколад :)
Колега ще разясниш ли как по точно правиш захранката с кучешки гранули и хляб че ми стана интересно :wink: Още тещо на спиралка или фидер :roll:
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Аватар
mclsdreal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mclsdreal »

Накисвам предварително кучешката храна, след това добавям средата на хляба в нея, нарязвам торен червей и мешам. Хранилката е от тези черните 20 грама куката една след около 50 сантиметра от хранилката. Миналия път хляба го смесих само с олио и ванилия плюс малко канела, но кълванията бяха по-редки докато сега сякаш кучешката храна ги привлича повече- Платика-та. Излизат доста добри наистина не съм очаквал такива платики там. В малките миналия път имаше теня, а се чудех защо бяха толкова надути....след като се загледах през куаката им се подаваше нещо бяло....като я оставих на земята излезе доста плосък широк около сантиметър....много гнусно :?

Забравих да добавя, че преди това естествено накиснах и 3-4 килограма сорово жито във шише 10 литра, със ванилийка, захранвах мястото на което мятам с прашка през 10-15 минутки по 3-4 прашки 8) плюс направени топчета от хляба. Сега ще питате защо жито- ами предпочитам каракудата по принцип затова си взех житото- платиката има много кости и не ми е вкусна, но дядото прави добри консерви от нея. На царевица да знаете, че не иска да близне- само жито, хляб и торен....на бял дребен кустур плюс някой заблуден слънчак....за 1ви път в живота ми, хващам слънчак на дъно :butthead:
Shampio0*
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Shampio0* »

Хубаво ще е малко да посъживим тази тема ако пишем по 1-2 мнения на няколко дни няма да е лошо пък и ще има прясно инфо за тези които ще ходят натам :D
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Аватар
kluna_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kluna_ »

Абе каква е таз смрад на този язовир. Навсякъде се търкалят бутилки и пликове гарнирани с кутии от кокален. Бахти мизерията отвратен съм от безхаберието на всички изроди, които бяха там в събота ловяха си дребосъка и само се канеха колко чекмеджета на фризера ще напълнят, а навсякъде около тях смрад и всеки изрод прави още боклук и още и още. До кога така не знам. Опитах да събера две торби но ефекта не беше голям. Мамка му на никой ли не му прави впечатление, ако всеки беше събрал на 2м в страни от него сега щеше да е абсолютно чисто навсякъде :twisted: :evil: :oops: :x :shock: :twisted: :twisted: :evil: :oops: :oops: :oops: :oops:
zinio
новобранец
новобранец

Мнение от zinio »

Това сигурно е най-мръсния язовир на който съм ходил. Всеки хвърля боклуци като за последно, пълни мизерници са всички, и което е наи интересното на никой не му прави впечатление.
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi762 »

http://iara.government.bg/?p=5464 Какво да кълве на язовира :axe: :ANAL: :axe:
Остави само стъпки
lud ama lud
новобранец
новобранец

Мнение от lud ama lud »

та ходи ли някой скоро
iordanka_kamenova
новобранец
новобранец

Мнение от iordanka_kamenova »

Колега ходих сега през четирите почивни дни, по точно в неделя, макар че беше многокално, дъждовно и хладничко резултата беше много добър. Излязоха много добри таранки, от 300 до 700-800 грама,едри бабушки и нормалните платики. стръвта беше бял червей,като таранките вземаха добре на грозд 4-5 червея.Рибата се влияе от захранката добре.Снимката е прекалено голяма и не ми позволява да я кача, понеже е снимана с цифров.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”