Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Filstar Extreme Match?
Модератор: sapuna
Filstar Extreme Match?
Здравейте,колеги,отварям нова тема за да питам дали някой знае къде мога да намеря въпросния мач,търсих го в доста магазини по София,в онлайн магазините също питах и ми казват,че го нямат в наличност.Решил съм да го взема с някоя приемлива макара,но не го намирам никъде.Моля,ако някой знае от къде мога да си го взема да сподели. 

-
- научил се да хвърля
Re: Filstar Extreme Match?
За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде.
Първо от там го поръчах,и човека ми каза,че го нямат в наличност.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Здравейте. Първо искам да се извиня, 4е се включвам в чужда тема, но тъй като питането ми е за същия мач предположих, че е по-удачно да отправя въпроса си тук. Та, към колегите-риболовци, някой от вас притежава ли въпросния мач на 4.20м.? Бихте ли споделили колко тежи пръчката, с какъв строй е и наи-общо какви впечатления имате за нея? Обмислям закупуването на такава като бюджетен карпов (шаранджийски) мач, а също така и за риболов с по-тежки ваглери на големи дистанции и дълбочини. Предваритено благодаря на отзовалите се. Поздрави.
Аз си взех на 4.20 следващият модел-Filstar Super Extreme Match,който е почти същият и за сега съм с добри впечатления.Добре се справя с червеноперки,каракуди,платики и др.Още не съм хащал шаран с нея,но предполагам че няма да има проблем да го направя.Щом търсиш мач за шарани от този ценови клас май е по-добре да си вземеш този модел например http://naslukabg.com/Rod%20%20FOCUS%20C ... CH%203.90M първо защото е конструиран специално за шарани и второ защото Filstar Extreme Match в момента се намира много трудно,аз половин година го търсих в магазините и накрая ми казаха че е спрян от производство.
Благодаря за отговора, колега.
Да, FOCUS-a е доста обсъждана въдица, (не съм я хващал в ръка), но по това, което е писано, е доста силова, а аз си мисля за нещо по-чувствително
В момента имам Formax Speedy 3.90 (3-15), много приятна, поне на пръв поглед, за мен пръчка, но ми се искше да си взема и нещо на 4.20 за по-тежки ваглери (до 30 гр.) и по-далечни дистанции. Попитах за Filstar Extreme мача, защото от това, което съм гледал на клипчета и чел из форума, останах с впечатлението, че е доста добър за парите си (параболик - уж), а и наскоро видях, че са го пуснали и на 4.20 дължина (до преди имаше само версия на 3.93) и реших, че има шанс да се намери из пловдивско или он-лайн. Пък и някой колега беше споделил, че пак са заредили от този модел.
А Super Extreme -a, от къде си го купи? Знам, че каза, че не си го пробвал с шарани, но все пак, от опита ти с пръчката как ти се срува като строй, дали работи с цялата си дължина или по-скоро с върха??? Колко тежи реално??
Да, FOCUS-a е доста обсъждана въдица, (не съм я хващал в ръка), но по това, което е писано, е доста силова, а аз си мисля за нещо по-чувствително

А Super Extreme -a, от къде си го купи? Знам, че каза, че не си го пробвал с шарани, но все пак, от опита ти с пръчката как ти се срува като строй, дали работи с цялата си дължина или по-скоро с върха??? Колко тежи реално??
- Бисо
- сериозен играч
Момци,ако не можете да си намерите въпросния мач,драснете едно ЛС.Останал е един на 4.20м.,За нов приказвам.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
На мен това ми е първи мач и за мен си е на светлинни години пред старите телескопи,много ми е удобен,а и с акция 10-30 трябва да се справя добре с големи ваглери.Освен това е доста здрав и надявам се,че няма да имаш проблеми с шарковците
Аз лично си го взех от Риболовен свят,но беше последен и там
Взимай го от колегата Бисо и не му мисли 

Благодарско за съвета. Така или иначе,сега няма как да стане, че не съм в България. Другия месец като се прибера, живот и здраве, ще го мисля, че имам още един-два вариянта. Просто исках да разбера колко тежи Filstar Extreme Match на 4.20, че другите евентуални опцийки съм ги проучил и имам данни. Нищо..... имам време да го мисля.
Колеги, още веднъж благодаря. Живи и здрави и наслука
Колеги, още веднъж благодаря. Живи и здрави и наслука

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аз точно в този сайт първо видях, че са го пуснали на 4.20, но исках да попитам, притежаващите въдицата колеги, дали теглото е реално, че сайтовете понякога си противоречат. Например Foramx Speedy Match 4.20 на едно място е обявен с тегло 320гр. , а на друго 265гр. (няма да посочвам конкретните магазини, за да не излезе реклама). Все пак колега, благодарско за информацията 

- moonrise458
- новобранец
колеги имам въпросният мач от около 2 месеца доста е добър за цената си и да строят наистина е параболичен много съм доволен от него няма да сгрешите
- moonrise458
- новобранец
колеги имам въпросният мач от около 2 месеца доста е добър за цената си и да строят наистина е параболичен много съм доволен от него няма да сгрешите
- moonrise458
- новобранец
и още нещо въпросният мач го има също така и на 4.50