Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от lusienn »

Успех с имотите,не вървят напоследък никой не купува в провинцията.За Сопот съобщиха че прелива вече :arrow:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:...Въпреки, че ето днес хич не бях умерен - въпреки, че съм в отпуск, отделих половин ден за работа в офиса, после пийване, хапване и общо трите работи.....!
Е..,да де !? Работа,...пийване,хапване,а после.....нещо липсва,май.......... :lol: Хайде да не се връщаме на нашата"слабост" : Б-12 ! :lol:
G.Petkov написа:.... , ама що пък аз да съм най-умерения - не знам :D !
Ще взема да се засегна ,........
С тоя лаф изби рибата и крокодилите по река Нил!!! :D
G.Petkov написа:... да прегледам местата за събиране на манатарки в района и да се опитам да направя един вечерен риболов на яз.Сопот!!!...
Хайде наслука,с пожелание за много положителни емоции и добро служене на себе си и...чакаме.....!
Приятна и спокойна вечер на всички! :wink:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Изключително спокойна,е,малко с помощта на ....участието в "конференцията",консумацията на яки мезета от сорта на задушени картофки с кашкавал и бекон,тенурки /вид родопски питки / пак с кашкавал и месце ,както и хрупкави пилешки филенца,разумеется с много алкохол.Времето-средно скапано,доста хладно,предиобяд дъжд и вятър,привечер излезе за малко слънцето,ама само за парлама ,избуяха всички депресии и нервни разстройства,изперкалите на тема "жалби и молби"се активизираха сезонно...Следобяд яко служих на себе си , освен че се кефих много с клипове на Judas Priest ,изгледах две части от още един руски филм за Чеченския кадрил -" Честь имею!"Окончателно се определих за "откриването"след забраната -на язовир,щото реките ни текат бурни и кални.Пуснах и молбата за отпуск -от 06.06.до 26.06.вкл.,което означава риболов през ден с излети по 16-17 часа всеки на принципа "първи пристигнал-последен си тръгнал".Така най ги обичам.Е,съпругата с възмущение и форс си легна шумно и демонстративно,време е и за дъртия вампир да почива :lol:И от мен лека нощ,колкото и да остава от нея,качествен сън ви желая :)
lusienn

Мнение от lusienn »

Мараба групата,днес май първи се включвам.Сега съм паркирал пред една болница,и чакам в колата та да мъцнем нещо от лап топа докато имам батерия.Днес не вали за сега.Пак имало земетресение сутринта в Перник-3.8 по Рихтер.

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Е тая батерия се скапа за няма и година.Търси се нова,който има желание да се обажда и офертите да са като бедни хора в криза :D Изображение Изображение

Риболовци.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа: , ама що пък аз да съм най-умерения - не знам !
Ще взема да се засегна :D ...........
:D Я,....вярно,че колегата Петков сериозно се е засегнал,щом графоман като него е спрял да пише.!? /мисля,че не пише защото в момента активно служи на себе си,тъй като е на риболов на Сопот,но го правя с единствената мисъл,че темата не трябва да затихва/.И явно ще трябва да давам обяснения. :D Умереноста си е ценно качество, към което малко хора умеят да се придържат и най-вече не всеки притежава.Та,по моему,това си е един вид комплимент,а не опит за .........! А е излишно да споменавам,че точно в тази тема не трябва да допускаме подобни забежки,където добрия тон е задължителен. Така че- дерзайте ребята! :smt023
А защо ли пък колегата @GODzillata се умълча !? :roll:
INCUBUS написа:...изгледах две части от още един руски филм за Чеченския кадрил -" Честь имею!"........
:supz:
Готино филмче,но нещо не го намирам с български превод/субтитри/! :?
От ЕГН-то слухът не ме слуша! :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Люс,след като заваля по-късно през деня почти навсякъде,явно,че на колегите им ръждясаха ставичките на пръстчетата / за чарковете вътре в черепните кутии не смея да предположа нищо,щото нямам ТТ данни за вместимост,плътност,проходимост на съдовете,КПД и пр. :) /и не смеят или съпругите под страх от ...са им забранили достъпа до некоя клавиатурка :?: :lol: Аз си признавам,че от толкова дъжд,малко психически не се чувствам добре,ама не съм ръждясал,понеже не съм спирал да си смазвам кръвоносните съдове с МП и Айр.Ми ,яко служих на себе си-за това ме подтикна даже и обстоятелството,че една колежка по висше образование /бяхме даже в една група по студентско време /,е направила опит за самоубийство -сигурно да потвърди изводите на Плевнелиев и Б.Б.Б.,че в България се живее много по-добре ,от колкото в ЕС и в Гърция...Днес проведох кратко съвещание с един мой приятел-любител-риболовец ,и окончателно реших на кой язовир да кацнем в 04.30 сутринта на 02.06. за "откриването".Ще си е чист ритуал,освен много кафе и вода,няма да носим други течности там,като няма значение дали ще се хванат някакви риби.Важното е,да бъде посрещнат изгрева там с въдица в ръката-дори само това да ми остане през следващите дни като положително преживяване,ще ми е достатъчно като стимул да продължа пълзенето през прехода.
Телескоп,таман се засилих да изпратя последната си изцепка,и гледам твоя пост...Виж сега,и мойто ЕГН е...тц-тц,ама в службата към компа съм си сложил усилвател и две яки колонки -а руски разбирам на 98%с всичките му диалекти,наречия,жаргони и технически,вкл.военни и спец термини,та за техните филми и песни никога не търся превод.
lusienn

Мнение от lusienn »

Мараба пак.Бех малко до Кауфланда на пазар-трябваше ми нож,купих един за 5 лв голям-нямат много избор.Бях набелезал въглища по 5лв за 5 кила за барбекю-свършили фса за 1 ден.Тамън да платим и по точката диктуват-1 кило снежанка от 6лв намалена само сега за 1 лв.Върнах се и взех 2 кила.Да ама и кашкавала стана 7лв килото :lol: Абе сиромах човек жив дзвер :lol:

Риболовци.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Чакай ти да видиш,като изплющят и тока от 01.07.,какво ще стане с цените на стоките и услугите в "нашата родна страна".Да не се наложи да вземем по "една българска роза",която забучена на всеки български гражданин отзад,да намали "с ароматния си дъх..за балкана...за Морето...и за всички нас..."потреблението на един среден тумбак и Дянков пак да се похвали,че сме отличниците на Европа!
lusienn

Мнение от lusienn »

Абе гледам по телевизията доктор Емилова,та разправя да не се тъпчеме эс мъртва храна.От скапаната храна,няма да станеш по здрав.Извода е че ще ям лятото каквото си уловя в язовира,и скъсам от гората,било супер полезно-разходката сред природата-бонус за още по крепко здраве :D

Риболовци.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ако тази "докторка"ми попадне в региона на компетентност ,ще бъде незабавно задържана под стража / до 72 часа зависи само от мен :!: /,ще получи обвинение за геноцид по мъчителен начин на българския народ и за общочовешка медицинска тъпота с взлом и за този срок -жална и диплома и същество,пък после ще издирвам тези,които са допуснали това нещо да стане доктор и т.н. :lol:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Абе като се замисля парче тънко нарязана пъстърмица , гарнирана със също тъй тънко нарязана паприкована сланинка , си е убавиня , колкото и умрела храна да са :-D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Те това е най големия популизъм какъвто даже нямаше и в бай-тошово време: http://www.haskovo.net/index.php?module ... &id=104600
В държава като нашата където беднотията е на мода и има толкоз много проблеми за решаване, премиера и министри ведно с областни управители да ходят в калта да разсаждат кокичета.... не намирам думата с която да го определя. Това го приемам за нормално за държави като Швейцария, Холандия, Норвегия и пр., където хората нямат проблеми за решаване и министрите се чудят как да си разнообразят ежедневието.
Иначе, и я продължавам да служа на себе си, като го правя умерено - пия си МП с мезенце пържено шаранче и гледам с едно око форума, а с друго шоуто на Слави. Врата ми ръждяса от тези дъждове и ся гледам определено само напред.... Не си спомням от години таквиз дъждове, че и студ. Въпреки все, днес свърших с ангажиментите си към то 16 ч. и реших да пробвам белите рибки на джиг на яз.Гарваново. Вятър и бахър в изобилие... Бели не хванах, ама един шаран заковах уставно, ама баш като сулка.
Изображение
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Именно,драги П.И.,откак се помня,що "мрътва рънъ"съм изпукал /изял/и надлежно из...л,че и досега продължавам с всякакви тлъсти и уж умирающи холестероли ,трябваше не само по ник-нейм,ами и по действително гражданско състояние да съм отвъден,пък аз се каня напук на цялата им ох-фициална и природно-билкова медицина да цуцам пенсия поне 35 години след 65-годишна възраст,мамка им и прочие...
Vid,нищо "против"не мога да кажа -е,точно така трябва да се служи на прехода и най-вече на себе си.Нито такива прошляци като Емилова,нито като некой ох-фициален професор не може да ти предрече с точност кога ще ти се доразвие пружинката-само плямпат зловредно,нещастниците ниедни!Тъй,че...и в момента,като ви пиша тези врели-некипели,си замезвам с достатъчно мазна "овча саздърма".Поздравявам ви още веднъж,всичките-пишещи в момента и не съвсем пишещи от дневалните по тази тема за прехода с едно въображаемо :drinkers: ,поради географски причини само за мен от моята близка гледна точка е реално :drinkers: и искам да ви пожелая лека нощ,че сега зарязвам компа и ще се приспивам с малко четене на една от любимите ми дъвки : Том Кланси -"Патриотични игри" /периодично си предъвквам цялата поредица,ама сега съм на това -миналата седмица се приспивах с "Безпощадно"/.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Телескоп написа:...
А защо ли пък колегата @GODzillata се умълча !? :roll:
...
Защото наближава откриването, правят се сбирки, обсъждат се варианти, посещават се места и т.н. :D
Накрая май никъде няма да се ходи... :roll: :lol:

Иначе к'во - всичко е в коловоза, ден да дойде, друг да мине....та така до 15 юни, след това цяло лято free as a bird! :mrgreen:

@Ице, Том Кланси рулира, сега съм на поредицата Оперативен център, но пак ти препоръчвам да хвърлиш едно око на творчеството на Матю Райли. :idea:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Заключено

Обратно към “Разни”