Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Кой водоем ?
Модератор: sapuna
Кой водоем ?
Здравейе!
Изчетох бая от скорошните теми и не мога да се спря на язовир, в района около Враца, Роман или Правец, който да посетим при откриването. В общи линий до 100/120 км. от Враца. Желателно е да има във водоема шаран, бяла риба и платика, червенорперка, каракуда или таранка.
Също така да питам, ако някой знае в какво има във "Врачанския язовир", "яз. Бебреш" (уш преди 1/2 години е пуснато голямо количество шаран) и съсипаха ли язовир Искър или си има още риба в него? Смятаме излета да е 4-ри дневен.
Изчетох бая от скорошните теми и не мога да се спря на язовир, в района около Враца, Роман или Правец, който да посетим при откриването. В общи линий до 100/120 км. от Враца. Желателно е да има във водоема шаран, бяла риба и платика, червенорперка, каракуда или таранка.
Също така да питам, ако някой знае в какво има във "Врачанския язовир", "яз. Бебреш" (уш преди 1/2 години е пуснато голямо количество шаран) и съсипаха ли язовир Искър или си има още риба в него? Смятаме излета да е 4-ри дневен.
Re: Кой водоем ?
Не знам за язовира в Правец, каква риба има и вообще има ли ?
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Желателно е да има във водоема шаран, бяла риба и платика, червенорперка, каракуда или таранка.
Първите 2 вида са за червената книга вече колега.В милата ни татковина всичко е извадено,продадено,изядено и изсрано. Все пак успех.
Първите 2 вида са за червената книга вече колега.В милата ни татковина всичко е извадено,продадено,изядено и изсрано. Все пак успех.
за бебреш съм чувал за големи кленове...
- yaata
- фен клуб-скобар
Абе за Бебреш знам, че излизат шаранчета,както и кленове.Има всякаква риба, ама там всичко си е до късмет най-вече. За правец разбрах, че от тази година ще е разрешено да се лови само срещу риболовен билет- на стената и около 200 м.-ва ивица откъм срещуположния бряг откъм Правец.Иначе там е зарибявано и има доволно шаран и амур, костур и по дребни рибоци. Поздрави.
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
-
- вече хвърля и на тежко
Не знам яз. "Сопот" на колко км от Враца е, но тук има и много платика и бяла риба. Специално за нея идват софиянци. Иначе шарана не е много, но за сметка на нефо амури и то трофейни има в изобилие. Каракуда и бабушка колкото искаш. Задължите обаче с билет и спазвай нормите за маломерна риба, е от ИАРА пишат якове за това. Аз в неделя съм там. НАслука!