Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Г.Дъбник
яз.Г.Дъбник
На 9-10 направихме повече от приличен излет на Телишкия ръкав. Атакувахме рибоците привечер след леко захранване.Тъкмо заскубахме по-дъртите платики и от небето се изсипа стахотен порой който автоматично ни прати на масата на ракийка и салата.Но както са казали старите хора "сухо дупе риба не яде".На сутринта рано ги почнахме.Кълвеше целодневно на бял червей червеноперка и платика,а на жито излизаха по-прилични екземпляри.За цял ден хванахме около 6 кг. Та колеги,ако не сте тръгнали за трофейни риби,а да начешете крастата,елате на яз.Горни Дъбник.Има места за цели палаткови лагери.Ако някой се нуждае от допълнителна информация за язовира нека ми пише,ще се радвам да съм ви полезен.
ЕТО и снимкa от улова.
ЕТО и снимкa от улова.

-
- новобранец
-
- новобранец
-
- новобранец
- Николай Неделков
- учете се от него
Иво Венциславов написа:Като ми пожелаваш да ме проверят може ли пак да ти еба майката.
говняр

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: яз.Г.Дъбник
Колега, какво е нивото на язовира? Бяла риба не се ли обади?ertyppppp написа:На 9-10 направихме повече от приличен излет на Телишкия ръкав. Атакувахме рибоците привечер след леко захранване.Тъкмо заскубахме по-дъртите платики и от небето се изсипа стахотен порой който автоматично ни прати на масата на ракийка и салата.Но както са казали старите хора "сухо дупе риба не яде".На сутринта рано ги почнахме.Кълвеше целодневно на бял червей червеноперка и платика,а на жито излизаха по-прилични екземпляри.За цял ден хванахме около 6 кг. Та колеги,ако не сте тръгнали за трофейни риби,а да начешете крастата,елате на яз.Горни Дъбник.Има места за цели палаткови лагери.Ако някой се нуждае от допълнителна информация за язовира нека ми пише,ще се радвам да съм ви полезен.
ЕТО и снимкa от улова.