яз.Г.Дъбник

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
ertyppppp
новобранец
новобранец

яз.Г.Дъбник

Мнение от ertyppppp »

На 9-10 направихме повече от приличен излет на Телишкия ръкав. Атакувахме рибоците привечер след леко захранване.Тъкмо заскубахме по-дъртите платики и от небето се изсипа стахотен порой който автоматично ни прати на масата на ракийка и салата.Но както са казали старите хора "сухо дупе риба не яде".На сутринта рано ги почнахме.Кълвеше целодневно на бял червей червеноперка и платика,а на жито излизаха по-прилични екземпляри.За цял ден хванахме около 6 кг. Та колеги,ако не сте тръгнали за трофейни риби,а да начешете крастата,елате на яз.Горни Дъбник.Има места за цели палаткови лагери.Ако някой се нуждае от допълнителна информация за язовира нека ми пише,ще се радвам да съм ви полезен.
ЕТО и снимкa от улова. :)
Иво Венциславов
новобранец
новобранец

Мнение от Иво Венциславов »

Нямам билет тоест не съм регистриран това проблем ли ще е? Минават ли да проверяват.Благодаря
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Иво Венциславов написа:Нямам билет тоест не съм регистриран това проблем ли ще е? Минават ли да проверяват.Благодаря

ами пожелавам ти да минат и да те проверят
Изображение
Иво Венциславов
новобранец
новобранец

Мнение от Иво Венциславов »

Като ми пожелаваш да ме проверят може ли пак да ти еба майката.
Иван Манолов
новобранец
новобранец

Мнение от Иван Манолов »

Иво Венциславов написа:Като ми пожелаваш да ме проверят може ли пак да ти еба майката.

:? :lol:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Иво Венциславов написа:Като ми пожелаваш да ме проверят може ли пак да ти еба майката.

говняр :lol: в тоя форум сме за да се подкрепяме,не да се обиждаме,като си се регистрирал днеска,да не си мислиш че можеш да ни драпаш мъдите,първо се научи на обноски,ИЗВАДИ СИ БИЛЕТ и тогава се прави на интересен в този форум :evil:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: яз.Г.Дъбник

Мнение от kolev »

ertyppppp написа:На 9-10 направихме повече от приличен излет на Телишкия ръкав. Атакувахме рибоците привечер след леко захранване.Тъкмо заскубахме по-дъртите платики и от небето се изсипа стахотен порой който автоматично ни прати на масата на ракийка и салата.Но както са казали старите хора "сухо дупе риба не яде".На сутринта рано ги почнахме.Кълвеше целодневно на бял червей червеноперка и платика,а на жито излизаха по-прилични екземпляри.За цял ден хванахме около 6 кг. Та колеги,ако не сте тръгнали за трофейни риби,а да начешете крастата,елате на яз.Горни Дъбник.Има места за цели палаткови лагери.Ако някой се нуждае от допълнителна информация за язовира нека ми пише,ще се радвам да съм ви полезен.
ЕТО и снимкa от улова. :)
Колега, какво е нивото на язовира? Бяла риба не се ли обади?
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”