Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

инфо за язовир Бели лом
Модератор: Кърцата
-
- вече хвърля и на тежко
инфо за язовир Бели лом
колеги, дайте някакво инфо за язовир Бели лом, какво излиза, плаща ли се 

-
- разбира нещата
Re: инфо за язовир Бели лом
как да ти каже някой нещо като утре се открива риболова

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Язовира е държавен и е разрешен с риболовен билет. По принцип излизи таранка, червеноперка, костур, бяла риба, шаран предполагам, че има и сом, но не съм виждал някой да хване. След откриването на 02.06. ще разбереш най добре от някой колеги които са откривали там.mishkata_mp написа:колеги, дайте някакво инфо за язовир Бели лом, какво излиза, плаща ли се
Който го може, си го може!
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Предлагам ти да прочетеш точно кога се открива риболова,за да няма глобениdelio-haidutin написа:как да ти каже някой нещо като утре се открива риболова![]()
![]()

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Та след като мина първия риболовен уикенд, някой ще сподели ли как е на Бели Лом? И понеже не съм ходил там много отдавна, ако някой подскаже удобните и дащни места за хищна риба, ще съм му много благодарен! 

-
- вече хвърля и на тежко
днеска минавах служебно близо до язовира и се отбих да видя как са нещата, спрях на бента и от там не видях нито един рибар, нивото на язовира е високо и имаше силен вятър. не можах да везма никаква информация