Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от GODzillata »

Честит 1 юни на всички, носещи детското в себе си, както и на вашите деца! :D :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Мерси Кире,Големото е в 7 клас и отиде да се бори в училище като един лъв-тая година ще го сменява и ще кандидатства в друго.Правим закуска на малкото и пием кафето.Честито на всички Татковци и Майки и весел ден.За риба евентуално утре,ако не вали.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

До всички преходници - в момента започвам да товаря багажа и късам синджира да правя откриване, та няколко дни няма да ме има :D - но, I'll be back! :wink:

Наслука и на вас! :drinkers:
lusienn

Мнение от lusienn »

Е Киро тръгна.Обаче при мен вале здраво,и отлитам утре багажа е готов нека да изсъхне малко.Откривам по традиция на Искъра,кой ме познае да мъцне едно здрасти братчед.Други за там ако има да казват къде са,аз ще търся свободно място на устието.Тръгвам щом стана и какъвто ми е късмета наслука на колегите и умната по пътищата хлъзгави са сутрин рано.

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Значи и аз смятам да пийна още две , най-много три ракийки , щото на буля и хрумна посред нощ да пържи челадинки с лук и да полегна най-късно в два та да се изтъпанча в шест без нещо за откриването . Ще се пробвам по Струма пък каквот сабя покаже . Омръзнаха ми тия пъстърви през забраната та ще се пробвам на клен :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Пишете ме тръгнал-я поспя два-три часа,я не,особено след като се уточни,че няма аз "да карам влака" :lol: !На риболов не пия алкохол,ама никъде не съм казал,че не го правя преди риболов :lol: :drinkers: В 04.00 късаме синджира с един верен съратник/управлява "Форд Фиеста" с виртуозността и нахалството на палубен пилот-изтребител/ за свободен водоем,най-малко повлиян от непрекъсващите валежи.Днес следобяд яко служих на себе си.Заредил съм се с 4 вида стръв и два вида захранка,ще нося и доста голям набор от изкуствените примамки - в гьола,освен редки шарани,гъсти каракуди и уклеи, доказано има дебели костури и кефали и не съвсем доказано щуки :) Е,стига му само ден на т.нар."откриване"-в неделята ми се полага културна почивка и анализ на преживяното.А от сряда нататък ...в отпуск с цел риболов...липсват ми изразните средства,начи :drinkers:
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Наточил съм се сериозно да откривам утре на Тракиец, мислех да го направя на Марица, ама там тече вода-боза и риба надали ще се улови. Надявам се да уловя поне нещо на джиг на язовира, ако не ще пробвам рекичките вливащи се в Марица....
Относно тъпия преход, който не е преход, а по скоро заход, т.е. с всеки нов ден потъваме все по надолу и директно ще го кажа - да му еба майката на цялото правителство, имам предвид оня тъпак бат бойко и оня гей "министърчето" на финансите, да не споменавам и другия гей президентчето... Ако тия малоумници спечелят още един мандат догодина, определено ще се изселя от тази смотана държава завинаги....
С тази забрана за тютюнопушенето ебаха майката на целия бизнес свързан със заведения и туризъм. В европейския съюз има само две държави с пълна забрана и ние сме третата..., никоя държава около нас дори не мисли за подобна рестрикция. От къде иде тази идея, в тази тотална и задълбочаваща се криза да убием един цял отрасъл от икономиката на държавата?? Нима в скапаното и допотопно здравеопазване, по този начин ще подобрим живота на българина, как?, като го караме да излезе на пътя и да изпуши един фас подобно на трифазна помпа за минута отколкото да го направи за 10 мин. в нормална ситуация? Ами по добре да вземат да забранят продажбата на цигари въобще, по добре отколкото последното. Ама не, щото тогава ще си пушим контрабанда навсякъде.. Е те това не го разбирам, то и няма логика. Във всички европейски държави около нас се пуши, в Стратсбург и дори в тъпия европейски парламент се пуши, ама нашите подлизурковци-лайнярковци забраниха да се пуши и в селската кръчма... Ще го кажа - да ми духат оная работа и най първо оня малоумник премиер-министъра....

п.п. Вече се уморих само да плащам данъци и такси, пенсионни, здравни и глоби и пр. и нищо да не получавам насреща. Сериозно се замислям над следното - откровено смятам да го направя, т.е. да прехвърля имоти и що имам на доверени лица и я да остана гол кат пушка. Тогава ще мога да си живея живота с кеф и да си карам колата без винетки, данъци, прегледи, застраховки и пр.. и като ме спрат, с удоволствие ще им кажа - пишете..... кВот ви дойде на акъла. Тия глоби имат давност и ще ги платя някой ден..., ако все още живея в скапаната Б-я или ако не съм умрял....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Vid , има едно кардинално решение относно тютюно забраната която цари от днес . Вече го практикувах , действа :D Решението е - слагаш си я на к.. и завърташ реЗко :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Павел Иванов написа:Vid , има едно кардинално решение относно тютюно забраната която цари от днес . Вече го практикувах , действа :D Решението е - слагаш си я на к.. и завърташ реЗко :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Те точно това и правя що се отнася за мен и "ме боли оная работа" от некви инспектори..., ама кво да правя със заведението си в бъдеще? http://www.mehanamadara.hit.bg/galeria1.html, дето от ден на ден все по малкото клиенти където го посещават и си броят стотинките, сега ще предпочитат да си пушат и пият ракията в къщи???
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

I'm back! :mrgreen:

Ето как открихме :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 89#p931089
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Гурчивиот ап предстои -като издуят цената на тока от 01.07.,ама да не ви попикавам светлия хоризонт на прехода :( ."Открих"... и съм в недоумение като как шъ продължа -ба си влагата,респ. мътилките и боклуците.И голяма беднотия -няма движение,няма хора из планината,днес по районите на светския живот в града, имаше къде 50-60 човеци и туй то!Не съм на кеф нещо,утре и други ден имам баят работа,че и извънслужебен ангажимент ми се отвори-моля за извинение,ма ш,съ наложи да си дръпна шалтера за те-тук за три-четри дати.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

INCUBUS написа:..........Не съм на кеф нещо.......
Изображение :wink: :drinkers:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
lusienn

Мнение от lusienn »

Мале тука нещо яко народа недоволства.Е аз избегах на РИБА и ВИ пускам лагерния огън-пуши се кой колкото му се пуши.АЗ ги спрях и вече съм не пушач.Изображение Е сега се нареждайте около огъня и пушете лулата на мира :P

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Телескоп написа:Дай на човек една риба и той ще яде един ден.
Научи го да я лови и той винаги ще има храна!
Дай на човек една риба и той ще яде един ден.
Научи го да я лови и той...ще седне в лодката и цял ден ще пие бира! :drinkers: :lol:
Изображение

Йоооооооо, некФо се умълчахте? :roll:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Нощес се прибрах, а утре пак ще изчезна за няколко дена, ама в промеждутъка направих и аз моето откриване - на 04.06.
Ама многа тънка рабата - едно кило гъби и десетина костура от яз.Огняново :D !
Но се записах, нали :D !
Тя и миналата година започна така тегаво през юни, ама после се поотпуши!
Само Люсиен показва яки платики от Искъро, дере ги и не пише :lol: .
Ама и той ще се върне и тогава ще има "снимки за цвят" :D !
Айде, че отивам да служа на себе си, пък като се върна ще споделя за яденето, пиенето, и ....всичко останало !!!
Заключено

Обратно към “Разни”