Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Проверено-от 1.80 дълбочина вадат царевичката барабар с куката, последния път ми разказаха майката.
[/quote]
Защо така според, мен е по добре печена патка отколкото печен шаран!

Защо така според, мен е по добре печена патка отколкото печен шаран!
Георги Тенев
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Днес от 8 до 13 ч. на Леново - традиционните "шамарчета".Само на фидер,стръв торен и бял във всякакви комбинации и гол след гол.На плувка изобщо не пипна - рибата беше навътре - към 40-50 метра.....откачиха ми се ръцете да мятам на голяма дистанция.
Язовира е пълен до дупка.
Язовира е пълен до дупка.
Последно промяна от tsvetkoff на Съб Май 26, 2012 6:32 pm, променено общо 1 път.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Защо така според, мен е по добре печена патка отколкото печен шаран![/quote]georgi30 написа:Проверено-от 1.80 дълбочина вадат царевичката барабар с куката, последния път ми разказаха майката.
Не ща да си развалям колегиалните отношения със собственика

stocky написа:Здравейте, в началото на месеца бяхме на яз. Брягово до боровата горичка за един ден, но местенцето не ни хареса много. Решихме пак да отидем, но този път с 2 нощувки, като сме решили да отидем на отсрещния край, където се вижда, че е доста скалисто, а и има и дървета..,но незнаем как точно да стигнем до там, затова, ще поискам да ме посъветвате. Идваме от Пловдив, като минаваме през с.Искра за да стигнем до язовира, принципно си мисля, че точно преди язовира, трябва да отбием в дясно за да стигнем до там, но, ще изчакам да чуя вашето мнение.Може и по картата да ме посъветвате: http://prikachi.com/images/168/4780168O.jpg
Вчера бях там с младежта, на скалите срещу гребната база.
Резултата беше една бяла между кило, кило и половина и един хубав костур, на перо. Времето не ни позволи да дочакаме хубавите часове надвечер и ни издуха, но какво да се прави. Касиера каза, че освен някоя и друга бяла риба не излиза нищо сносно. Трудна работа..
- genov_eng
- научил се да хвърля
Здравейте, колеги.
Искам да ви попитам нещо. Като се тръгне от с.Искра в посока с.Новаково (Асеновград), точно след лозята в ляво се е появила табела "Спортен риболов". Това е преди да започне спускането към моста на Мечка. Табелата се чете само в посока към Искра (т.е. като се изкачи нагорнището, преди лозята). Мисля, че преди 2 седмици я нямаше. Някой знае ли нещо за това място?
Щях да кривна днес, но от два дена вали и пътя е ужасен. Течаха реки по коловозите.
Благодаря ви предварително!
Успех!
Искам да ви попитам нещо. Като се тръгне от с.Искра в посока с.Новаково (Асеновград), точно след лозята в ляво се е появила табела "Спортен риболов". Това е преди да започне спускането към моста на Мечка. Табелата се чете само в посока към Искра (т.е. като се изкачи нагорнището, преди лозята). Мисля, че преди 2 седмици я нямаше. Някой знае ли нещо за това място?
Щях да кривна днес, но от два дена вали и пътя е ужасен. Течаха реки по коловозите.
Благодаря ви предварително!
Успех!
- Don4o_62
- учете се от него
Някой беше ходил там и излизали само дребни риби по педя,но кинтите ти ги вземат 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Дамммм това е изравнителя на Поповския язовир
Добре че не си влезнал инак и трактор неможи да те искара от тамка.
Ей го де и него искарах го от архива

малко плитко китно язовирче, имаше доста каракуда Леновски бичим и доста толостолоп и маломерни шаранчета от порядака на 200-300 г
Можи да има и едрй знам ли снимките са от 2010г за две години много работи стават.
Но от табелата пътя е много лошо дори и за джип, има един друг път който е по арен
тръгваш по пътя за Поповския един километър ли два ли има път който се отклонява в дясно и пресича реката по него се преминава и се стига до другата страна дето се гледа на снимката една стена.
Таксата му беше 7 лева и квото си хваниш тогава , ами хванах дедовия.
Тъкмо бях зел Нивата та и спретнах един доста сносен офроуд тогава помня
имаше доста местни с дъни тогава уж излизало но същия ден никой нищо не искара поне докато аз обикалях насам натам.

Добре че не си влезнал инак и трактор неможи да те искара от тамка.

Ей го де и него искарах го от архива

малко плитко китно язовирче, имаше доста каракуда Леновски бичим и доста толостолоп и маломерни шаранчета от порядака на 200-300 г
Можи да има и едрй знам ли снимките са от 2010г за две години много работи стават.
Но от табелата пътя е много лошо дори и за джип, има един друг път който е по арен

тръгваш по пътя за Поповския един километър ли два ли има път който се отклонява в дясно и пресича реката по него се преминава и се стига до другата страна дето се гледа на снимката една стена.

Таксата му беше 7 лева и квото си хваниш тогава , ами хванах дедовия.
Тъкмо бях зел Нивата та и спретнах един доста сносен офроуд тогава помня

имаше доста местни с дъни тогава уж излизало но същия ден никой нищо не искара поне докато аз обикалях насам натам.
- М. Сталев
- разбира нещата
Таксата сега за Поповския е 10 лв за 12 часа ,последно преди месец ходих само уклей ,бабушки и костурчета излизаха на мач,а 2-ма приятели бяха разпънали 6 дънни за шаран ,без удар за зял ден.Уж тогава била студена водата още и затова не барал шарана .
-
- сериозен играч
Колеги има ли някакво по-прясно инфо за Леново?
- Local
- учете се от него
Язовира до преди 2-3 дни преливаше леко, може да ловиш каракуди на късо в преливникаdobrin_dinev написа:Колеги има ли някакво по-прясно инфо за Леново?

Клавиатура риба не лови!!!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ей тия Асеновградчани малчат кат риби на сухо, се едно не са отривали сезона
Пък язовирите бяха меко казано нагъчкани с народ.
Та то пак аз трябва да дам тон за песен
.
Събота сутринта отидох на яз.Избегли да по-пераджийствам с дядото-доволно си искарахме рибка около 6-7 кила общо за има няма 5 часа.
Доволно си дава каракуда Леновски бечим и кефал дребен и чат пат по някой мерен но в огромни количества.
Срещу нас одариха две шаранчета на дънните без да хранат без нищо и ми подпалиха чергата.
Пребрах се за един час заверата беше направена и газ с караваната на язовира пак.
Та чак до Понеделник искарахме минаха заминаха има няма 20 човека гости хапнахме пийнахме похващаха си довлоно на перце каракуда и кефал и си заминаваха.
Нащо упорстване на дъните не дади резултат три дена една или две каракуди се обадиха на тях.
Но перото се представи доста добре секи си понапълни живарника като за откриването доволно.
В Неделя дажи и на проверка минаха към 19 часа за Асеновградските членски карти, другата седмица почват да го зарибвяват.

Имаше доста за снимане но на телефона му свърши бензина
и само това имам като снимки, поне направих сефтето на караванката
Прекарахме си перфектно-се пак Каръкчо беше до нас то оставаше и риба да хваним
Ха сега почвайте да пеете като канарчета кой каде се напи и валатоса, то бестуй и да хваните няма да кажите.

Пък язовирите бяха меко казано нагъчкани с народ.

Та то пак аз трябва да дам тон за песен

Събота сутринта отидох на яз.Избегли да по-пераджийствам с дядото-доволно си искарахме рибка около 6-7 кила общо за има няма 5 часа.
Доволно си дава каракуда Леновски бечим и кефал дребен и чат пат по някой мерен но в огромни количества.
Срещу нас одариха две шаранчета на дънните без да хранат без нищо и ми подпалиха чергата.
Пребрах се за един час заверата беше направена и газ с караваната на язовира пак.
Та чак до Понеделник искарахме минаха заминаха има няма 20 човека гости хапнахме пийнахме похващаха си довлоно на перце каракуда и кефал и си заминаваха.
Нащо упорстване на дъните не дади резултат три дена една или две каракуди се обадиха на тях.

Но перото се представи доста добре секи си понапълни живарника като за откриването доволно.
В Неделя дажи и на проверка минаха към 19 часа за Асеновградските членски карти, другата седмица почват да го зарибвяват.
Имаше доста за снимане но на телефона му свърши бензина

Прекарахме си перфектно-се пак Каръкчо беше до нас то оставаше и риба да хваним

Ха сега почвайте да пеете като канарчета кой каде се напи и валатоса, то бестуй и да хваните няма да кажите.

-
- сериозен играч
Поздравления за добрия излет!Другият път и шарковците ще се обадят!
Като гледам май малко е поспаднала нивото на Избегли?
Като гледам май малко е поспаднала нивото на Избегли?

Последно промяна от dobrin_dinev на Вто Юни 05, 2012 8:31 pm, променено общо 2 пъти.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Напротив каваците са във водата и беше невъзможно да се вместим там имаше 4-5 местенци под тях дето ставаха за лагер.dobrin_dinev написа:Поздравления за добрия излет!Другият път и шарковците ще се обадят!
Като гледам май малко е поспаднало нивото на Избегли?!
Язовира е пълен до горе трябва да спадни поне 3-4 метра да тръгни рибата ,но понеже и селата Конуш и Ибзегли поливат от него за един месец ще го опаткат.

-
- сериозен играч
Ами дано тогава по-скоро да падне нивото!
И дано популацията на раците малко да е намаляла,че направо рибите миналата година не можеха да се вредят от тях!
Хвърляш,зверско дърпане,засичаш,вадиш и няма нищо!Нито риба,нито стръв!
Тук таме някой рак! 
И дано популацията на раците малко да е намаляла,че направо рибите миналата година не можеха да се вредят от тях!

-
- ще става разбирач
Ей, добре че е Асен да пусне нещо за душата, иначе асеновградчани мълчат като партизани.
То не че пловдивчани сме по-приказливи...,ама сигурно няма с какво да се похвалим, или пък който има си трае.