Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Мрежарче от Пловдив
Модератор: bobopeli
Мрежарче от Пловдив
0899217477 - Ако ви трябват мрежи може да си купите от Тошко 2006/stipper 91/.Момчето е от Пловдив и си е пуснало в Продавалник обява - в Риболовни.Тия вече и срам нямат. :rolleyes:30 на 2 метра всякакви размери само за 15 лева.
Последно промяна от tct на Пет Юни 01, 2012 8:51 pm, променено общо 1 път.
Re: Мрежарче от Пловдив
Е тука по София са по 10лв.Продават се на Илиенци свободно,водат ги уклейници за стръв-но ако те хванат си с 500лв акт.Може и повече.

Риболовци.
- barutchiata ©
- Администратор
Само реклама им правите на теа. Проблема не е в продаването на мрежи! Проблема е в правилното прилагане на закона и редовни проверки!
Дай и ножове да не продават по магазините? Че някои ги използват да ръгат други хора ...
-
- новобранец
Колегите са прави, риболова с мрежи е толкова законен колкото и този с въдица. Стига да се спазват регулациите всичко щеше да е наред.
За пръв път чувам да е законен риболова с мрежа! Единствено на морето, като и там трябват документи и някакви норми ...Това са глупости колега.
Барутчията е прав, че не проблема е в продаването на мрежи, че само им се прави реклама като ги споменаваме, трябват проверки и солени глоби.
Барутчията е прав, че не проблема е в продаването на мрежи, че само им се прави реклама като ги споменаваме, трябват проверки и солени глоби.
- Vid
- кандидат преподавател
Тук мога да кажа само едно- риболова трябва да стане като лова. Както стои въпроса за продажбата на огнестрелно оръжие - Т.е. продажбата на мрежи да се извършва само и единствено в лицензирани магазини като продажбата на мрежи и тем подобни се извършва срещу представено разрешително за стопански риболов..., а не разни елементи да си продават бракониерските пособия във форуми, и-нет магазини... и така.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
+1Vid написа:- Т.е. продажбата на мрежи да се извършва само и единствено в лицензирани магазини, като продажбата на мрежи и тем подобни се извършва срещу представено разрешително за стопански риболов...

- CERRUTI
- сериозен играч
На всеки 2-3месеца се пръква подобна тема със абсолютно идентични менения и тези!С две думи-старата песен на нов глас.......Даже знам как ще продължи......и как ще свърши- 

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Абе ножове,виж брадвата си е опасно нещоteh написа:Дай и ножове да не продават по магазините? Че някои ги използват да ръгат други хора ...

А те електро триони продават

И прашките трябва да забранят,а те даже и бойни продават...
Аз се чудя защо няма бамбуковите въдици по магазините...
Аз там съм пораснал...
Момчето продава мрежи .Това не значи ,че непременно трябва да се бракониерства с тях.
И пушенето в заведение вече е забранено ,но това не значи ,че всеки купил цигари е нарушител.
И пушенето в заведение вече е забранено ,но това не значи ,че всеки купил цигари е нарушител.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Абе то и риба вече няма, па те си я продават във магазините...ебаси работата

Разликата е, че по-лесно може да се оплете мрежа, отколкото да си сглобиш огнестрелно оръжиеVid написа:Тук мога да кажа само едно- риболова трябва да стане като лова. Както стои въпроса за продажбата на огнестрелно оръжие - Т.е. продажбата на мрежи да се извършва само и единствено в лицензирани магазини като продажбата на мрежи и тем подобни се извършва срещу представено разрешително за стопански риболов..., а не разни елементи да си продават бракониерските пособия във форуми, и-нет магазини... и така.

-
- новобранец
@Динков, колега ето какво пише в закона:
Чл. 36. (1) (Изм. - ДВ, бр. 94 от 2005 г., в сила от 01.01.2006 г.) Забранява се стопанският риболов в р. Дунав, в Черно море и в язовирите, представляващи обекти по чл. 3, ал. 1, т. 2, с мрежи и други мрежени уреди, когато те съдържат платна или отделни елементи от тях със стъпка на окото с размер, по-малък от определения в наредбата по чл. 15, ал. 1.
Т.е. мрежарския улов е разрешени при определени условия. Колкото до идеята да се продават мрежи, само на лица регистрирани за стопански улов, на мен ми се струва добра. Само ме притеснява колко ще е силен контрола.
Чл. 36. (1) (Изм. - ДВ, бр. 94 от 2005 г., в сила от 01.01.2006 г.) Забранява се стопанският риболов в р. Дунав, в Черно море и в язовирите, представляващи обекти по чл. 3, ал. 1, т. 2, с мрежи и други мрежени уреди, когато те съдържат платна или отделни елементи от тях със стъпка на окото с размер, по-малък от определения в наредбата по чл. 15, ал. 1.
Т.е. мрежарския улов е разрешени при определени условия. Колкото до идеята да се продават мрежи, само на лица регистрирани за стопански улов, на мен ми се струва добра. Само ме притеснява колко ще е силен контрола.
- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Vid
риболовец
риболовец
"Тук мога да кажа само едно- риболова трябва да стане като лова. Както стои въпроса за продажбата на огнестрелно оръжие - Т.е. продажбата на мрежи да се извършва само и единствено в лицензирани магазини като продажбата на мрежи и тем подобни се извършва срещу представено разрешително за стопански риболов..., а не разни елементи да си продават бракониерските пособия във форуми, и-нет магазини... и така."
Според мен истината е точно тук.
Продажба на мрежа само в лицензирани магазини и само срещу документ,а глобите солидни!"Всичко друго под ножа"Без никакви изключения!
риболовец
риболовец
"Тук мога да кажа само едно- риболова трябва да стане като лова. Както стои въпроса за продажбата на огнестрелно оръжие - Т.е. продажбата на мрежи да се извършва само и единствено в лицензирани магазини като продажбата на мрежи и тем подобни се извършва срещу представено разрешително за стопански риболов..., а не разни елементи да си продават бракониерските пособия във форуми, и-нет магазини... и така."
Според мен истината е точно тук.
Продажба на мрежа само в лицензирани магазини и само срещу документ,а глобите солидни!"Всичко друго под ножа"Без никакви изключения!
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;