Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Тараторското
Модератор: sapuna
Тараторското
Здравейте колеги.
Има ли някой информация дали са пооправили пътя къмто Тараторското щото мисля там да откривам сезона, но колата ми не е много проходима. Преди време съм закъсвал там в калта, та сега да попитам поне някакъв чакъл или нещо да са насипали случайно?
Има ли някой информация дали са пооправили пътя къмто Тараторското щото мисля там да откривам сезона, но колата ми не е много проходима. Преди време съм закъсвал там в калта, та сега да попитам поне някакъв чакъл или нещо да са насипали случайно?
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Re: Тараторското
ЗДРАВЕЙ колега...таксата е първа пръчка 8лв.втора пръчка 7лв.трета5лв.....рибата не се плаща...аз ловя на плука.фаглер...само на бял и с прашката бял.....пътя си е кален но не е проблем....като стигнеш къщата завиваш на ляво и си избираш място...

Мерси колега. Ще докладвам ако се добера до там уикенда 

Аз последно като бях там шефчето спомена,че ще го правили да можеш да си земеш безплатно само до 5кг после се заплащало.Нз дали са го направили така или е било само идея
Не се притеснявай за пътя,колега,преди няколко седмици са го насипвали с чакъл в стръмната част.Ние като ходихме беше валяло и пак нямахме никакъв проблем с колата.
-
- разбира нещата
Колеги,лови ли се там,вече толстолоб? Миналата година беше добре,а тази как е? Или още му е рано?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Миналата седмица до нас един колега хвана един на тапа с пружина и някаква специална китайска захранка.Иначе един колега на съседния залив ловеше на тапа и видях да вади 2 риби,предполагам че пак са били толупи.mario67 написа:Колеги,лови ли се там,вече толстолоб? Миналата година беше добре,а тази как е? Или още му е рано?

- CERRUTI
- сериозен играч
Ivo_Ivanov написа:ЗДРАВЕЙ колега...таксата е първа пръчка 8лв.втора пръчка 7лв.трета5лв.....:

-
- новобранец
мои приятели са били там преди 10 дни ,ве4е рибата се заплаща след 5 кила ,хванали са само шаран4ета около кило