Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

язовир KONZA - село Конска.
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
язовир KONZA - село Конска.
Здравейте колеги, интересува ме какви риби се ловят, стръв, храна. Знам че язовира е под аренда от доста време и има доста трофейни риби. Ще ловя на мач или фидер, ако може тези които са ходили да дадат малко информация, за метода на риболов.
Re: язовир KONZA - село Конска.
Колега, дано да не изглежда като реклама... не съм ходил, но изглежда прилично
-
- научил се да хвърля
Мерси колега, видях го сайта, но искам малко инфо. от някой, който е ходилemzo написа:Колега, дано да не изглежда като реклама... не съм ходил, но изглежда прилично

Колега главно шарани които са от 3 кила до 16 поне тва ми е най - големият за сега главно хвърлям на тежко и монтаж на косъм няма смисъл от хранилки и излишна храна (само няколко топчици колкото да им вземеш вниманието) а на косъма нанижи няколко царевички и ще имаш резултат .. опитвай се да хванеш местата около шавара и няма да имаш проблем , също може и някоя есетра да излезне
Дано съм бил полезен и на КУКА 

-
- научил се да хвърля
А риболова на мач върви ли ?
Ми колега аз винаги съм предпочитал риболова на тежко ... но колегите на мач хващат по някоя друга риба но по малки шаранчета от сорта на 1 - 5 кила г/д рядко е да се хване нещо по едро на мач по мой наблюдения 

не е лошо язовирчето има риба аз съм хващал миналата година много шарани както каза колегата има и есетри вадил съм една 19 кила огромна беше
това за миналата година сега не знам ама се съмнявам да няма риба.
УСПЕХ