Куклен

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
wall4o
новобранец
новобранец

Куклен

Мнение от wall4o »

Колеги даите малко инфо за сегашното положение на язовира.Заштото смятам утре да отида а пук не сум ходил от 2 месеца!Благодаря предватирелно!
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

колега чети из темите а не пускай нови!
То риба има ама водата е повече.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Колега рибата в него вече се обра а не съм чул да е пускана нава риба.Препоръчвам ти Мечка .Такса 3 лв и рибата не се плаща.На скалите до втичалото местото е дълбоко и има удари и на шаран.Пробвай на жито и царевица мисля че ще си много по доволен от Куклен. :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Колега кажи нещо за тва Мечка..а иначе за куклен не си прав...хората си хващат риба но я пускат обратно,защото се плаща и не им се дава пари...шаран и амур почти задължително ще хванеш мжое и някоя каракуда..
Аватар
wall4o
новобранец
новобранец

me4ka

Мнение от wall4o »

ходил сум на ме4ка!Малки Шаран4ета и костури!малките шарани не ми трябват!Но пак щте пробвам!Да жидим дали щте удари някои Дзвер :wink:
Аватар
joro_tsanev
новобранец
новобранец

Мнение от joro_tsanev »

прясно инфо за куклен - вчера бях там ,излизаха само амури и само на дъно един калибър около 1.5-2.0 кг,пред нас пуснаха в язовира 5 щайги с шарани и стана интересно,две скъсвания ,не бях мн подготвен,излезнаха 2.3 каракуди около 20-25 см и всичко беше грижливо пуснато,мисля пак да отида защото е чисто и нямаше много хора има и лавка с бира и лимонада като спре да кълве,До нас един господин вадеше само каракуди на хляб с мастика и анасон,на перо нищо,само два костура около 5 см :oops:
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

браво колега добър риболов си направил..а в лавката там дето е пазача има бира,лимонада и кафе жалко само че нямаше някви вафли и нещо ей такова..
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”