Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от MITKO70 »

яз,Сопот написа:Е включвам се и Аз,здравейте на всички.В събота като отивах до гробища видях какво е при пирамидата и си рекох утре ще съм тука,но в неделя отивам и гледам къде да вляза с лодката и един възрастен колега ме отчая.Скачам обратно в колата и слизам под нас отдоло свалям лодката и заставам между паметника и трабата.Захранка кюспе+бисквита+кастер+трици+бял и за десерт жито.Язовира пълен на мах,закотвям се така че да хвърлям над пътя че е чисто,стръв бял и жито.С две плувки, на жито капо с белия ме почнаха ситни костурета и след 30м.пъвата платка окло350гр така до 11.30ч+2тарана по700гр.Общт резутат 19 платики и 2 тарана.Кеф на мах и амурите излязоха покрая че даже изкаха да ми проверяват капитанското прово.Хвана ме яд че си оставих телефоните в нас затова снимки сори.Та открих страшно готино. :D :drinkers:Менка рибата се държи на 4м. дълбочина колеги всъбота излязоха недоволни от Миров дол на стената приятел мой цял ден 1 бяла и уклей,спасението е лотка и40 м. дистанция от брега на плувка с много манджа. :D
Браво ,направил си кефа и и откриване на риболова.Още миналата година разбрах защо местните търсеха пътя и се интересуваха от това дали се е показал през лятото :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

Здравейте.Много вода и малко места.Бях на стената.Ловат се платики и червеноперки.Епизодични сулки и дребен,много дребен кустур.Като цяло с тая вода не си изкарах много добре.Пак ще посетя язовира,но като спадне водата.
Интересно ми е къде изчезна хубавия кустур.От година и половина не съм ловил,а преди винаги си беше там.И тея платики са нови поне за мене.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Митко като дойдеш се обади,да почерпя по една сливова,и да ти разкрия някой тайни за домашния гьол. :D Успех.
Риба къща няма.
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Колега Венков, и аз бях на пирамидата в неделя сутринта. Дори преди 6 часа кълвеше още по прилично таранката и доста едри бабушки, но към 9-10ч започнаха да се разреждат кълванетата и към обяд само костурчетата, за които казваш. Хванах и една платика около половинка, по-скоро случайно. След обед се преместих на канала на малкия мост. Там хванах още някоя и друга таранка и бабушки, един едър уклей и костурчета. Поне си кълвеше, макар и по-дребни. Там дойдоха да ме провеят и ИАРА-джиите.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Реших да ида днес и резултата на лице.Малко хора,много вода и никаква риба.Само аз де.Баща ми разписа 4 таранки по кило.Захранка само царевица 3.50 м дълбочина.Място под гребната база.Снимки няма ,че ме още яд за капото :D
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
jovani
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jovani »

С голям интерес прочетох няколко страници, но не разбрах дали може да се влачи. Търся дестинация за почивните дни.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

jovani написа:С голям интерес прочетох няколко страници, но не разбрах дали може да се влачи. Търся дестинация за почивните дни.
Можеш да влачиш :wink: Излизат прилични бели риби сутрин :)
Аватар
jovani
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jovani »

Мерси колега, там ще сме /8,9 и 10/
Ivoriba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ivoriba »

здравейте колеги аз съм от скоро във форума много ми хареса това че има контрол на този язовир и мисля да го посетя но за съжжаление не го познавам може ли да получа имформация каде и на каква стръв да търся шаран и амур благодаря предварително и наслука през новият сезон.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Менка бях писал за залива при гребната база"Миров дол" щоси се набута там.Рибата за момента е концентрирана отатака и горе на немеца под вилата до устието на откриването колеги от Ловеч на Стежерака са ловили бяла,дърпала е като луда. :D Трябваше да ме послушаш.Поздрави.
Риба къща няма.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Баща ми командваше парада не искаше да ме послуша :oops: .Сега не ми се спореше с него и си викам хайде.В четвъртък ще пробвам там ,дано само не ми изникне работа или времето да не ме сбърка :)
Кристиян Стефанов
новобранец
новобранец

Мнение от Кристиян Стефанов »

Колеги каде се намира това Стежерака?На откриването влаченето не даде никакъв ефект...
Кеф цена няма!!
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Горе къмустието на язовира.Ако идваш от стената държиш левия бряг,или чак в забранената зона.Има един пристан с доста хубави вили над него.А най точния ориентир са кравите на Васил те пасат в тази зона и нагоре.Кога бяхте за риба че аз в понеделник ще ходя да мъча бялата. :D
Риба къща няма.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

:lol: :lol: :lol:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Кво искате да кажете С.Върбанов :lol: :lol: :lol:
Риба къща няма.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”